Στήνεται το Πολεμικό σκηνικό στα Στενά το Αιγαίο και την Κρήτη…με Γεωλογικά φαινόμενα.. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Απριλίου 19, 2021

Στήνεται το Πολεμικό σκηνικό στα Στενά το Αιγαίο και την Κρήτη…με Γεωλογικά φαινόμενα..


Ξεκίνησε η πιο κρίσιμη περίοδος για την ειρήνη Με διαταγή του Ρώσου Α/ΓΕΕΘΑ μεταφέρονται επιπλέον αποβατικά πλοία από τον Βόρειο Στόλο και τον Στόλο της Βαλτικής στην Μαύρη Θάλασσα τα οποία θα ενωθούν με τα αποβατικά του Στόλου Κασπίας και Στόλου Μαύρης Θάλασσας. Έχουμε δηλαδή σύζευξη των ρωσικών αποβατικών Στόλων με ξεκάθαρο στόχο αποβατική ενέργεια στην Ουκρανία!” επίσης συγκεντρώνεται ο αποβατικός ρωσικός στόλος που θα κατέβει στην ΠΟΛΗ σημείο εμπλοκής και στα στενά του Βοσπόρου.

Η πρόκληση της Τουρκίας θα γίνει νότια της Κρήτης με προέκταση επιχειρήσεων μέχρι το σύμπλεγμα της Μεγίστης ( διευρυμένη περιοχή Καστελόριζο- Ρόδο- Κάρπαθος – Κάσσος – Κρητικό Πέλαγος) Δεύτερο σημείο εμπλοκής ΛΕΣΒΟΣ- ΧΙΟΣ κυκλώνονται.

Επίσης αναμένεται μεγάλος σεισμός ισως και την Μεγάλη Εβδομάδα όπως αναφέρουν πληροφορίες …Το σίγουρο είναι οτι υπάρχει προσεισμική ένδειξη που είδαμε εδώ και ενα μήνα με τα θαλάσσια νερα που τραβήχτηκαν και “εξαφανίστηκαν” στα έγκατα της γης…απο ρήγματα και μετακινήσεις απο μικροσεισμούς ..Η εξαέρωση θα γίνει με σχηματισμό νέων ρηγμάτων και ενεργοποίηση υπαρχόντων ρηγμάτων…Απο την Μεγάλη Εβδομάδα και μετα μας αναφέρουν Σεισμολόγοι οτι θα εξελιχθεί το φαινόμενο..

Πληροφορίες απο στρατιωτικές πηγές Πολιτικές και Χριστιανικές είναι σχεδόν ιδιες και επιβεβαιώνουν τις εξελίξεις που ερχονται με πολεμικές συγκρούσεις που θα γενικευτούν αλλά και μεγάλα γεωλογικά φαινόμενα..και οτι ερχεται Διπλή Ανασταση και ανατροπές του σχεδίου Μαζικής εξόντωσης πληθυσμού με τον Πανδημιο-τρόμο απο Παρανοϊκά Ναζίδια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες