Μαρία Πρωτοπαππά για τις εξαγγελίες Γκιώνη για το παραλιακό μέτωπο: "Αιδώς Αργείοι" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 08, 2021

Μαρία Πρωτοπαππά για τις εξαγγελίες Γκιώνη για το παραλιακό μέτωπο: "Αιδώς Αργείοι"


Δελτίο Τύπου σχετικά με τις εξαγγελίες του δημάρχου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργου Γκιώνη, σχετικά με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου, εξέδωσε η Μαρία Πρωτοπαππά. Η επικεφαλής της Δύναμης Δημιουργίας, υπενθυμίζει ότι οι ίδιες εξαγγελίες είχαν γίνει και προεκλογικά και κατηγορεί το Γιώργο Γκιώνη για "πολιτικό διασυρμό, που με την φαραωνική προσπάθεια υποτίμησης της νοημοσύνης του Δημότη, κατάντησε συρμός".

Αναλυτικά:

Οι κυλιόμενες εξαγγελίες του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, για την ανάπλαση της παραλίας Λουτρακίου, μπορεί να αποτελούν τον ιδανικό επικοινωνιακό κράχτη για τον ίδιο, ωστόσο μόνο ωφέλιμες δεν είναι για τον τόπο μας και την επιχειρηματικότητα του!

Ενώ επί του πρακτέου, εντείνουν τις ανησυχίες μας για την τύχη του συγκεκριμένου έργου, έναντι των πυροτεχνημάτων για το πολιτικό φαίνεσθαι του δημάρχου!

Θυμίζουμε ότι με τις σαν πουκάμισο αδειανό εξαγγελίες του δημάρχου, άρχισαν την προεκλογική περίοδο και συγκεκριμένα στις 24/4/2019, με προφανή στόχο, την εξαπάτηση του Δημότη και την υφαρπαγή της ψήφου του, ενώ συνεχίστηκαν ως αλληλολαναιρούμενες στις 24/11/2020! Προχθές 05/04/2021 ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, έστριψε το κέρμα στον αέρα και εκείνο στάθηκε όρθιο, με αποτέλεσμα να ξαναεπαναλάβει ατόφια την εξαγγελία του περασμένου Νοεμβρίου, αλλάζοντας μόνο τις ημερομηνίες! Εκλαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο, τους δημότες ως ιθαγενείς που εντυπωσιάζονται με πλαστικές χάντρες και φθηνά καθρεφτάκια! Ο δήμαρχος πλανάτε πλάνην οικτρά, αν νομίζει ότι με την προχθεσινή οπερέτα και τους γνωστούς του πολιτικούς θεατρινισμούς, έσπειρε λήθη στο φαύλο παρελθόν του, έπεισε τους πάντες και τα πάντα και εσαεί θα εμπαίζει την κοινωνία, δίχως να δίνει στην δημοσιότητα, το ξεκάθαρο στοχοχρονοδιάγραμμα του έργου της ανάπλασης! Αιδώς Αργείοι, ο πολιτικός σας διασυρμός με την φαραωνική προσπάθεια υποτίμησης της νοημοσύνης του Δημότη, κατάντησε συρμός! Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που ο Δήμαρχος κάνει εξαγγελίες για την Ανάπλαση Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου!

Για την παράταξη
ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ/με θέληση και γνώση
ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες