Νεαρή Αμερικάνα: Έκανα Το Εμβόλιο «Johnson&Johnson», Παρέλυσα Και Είχα Επιληπτικές Κρίσεις! ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 11, 2021

Νεαρή Αμερικάνα: Έκανα Το Εμβόλιο «Johnson&Johnson», Παρέλυσα Και Είχα Επιληπτικές Κρίσεις! ΒΙΝΤΕΟ


«Κανείς δεν ξέρει αν ο λόγος είναι το εμβόλιο», ισχυρίζεται - Σοκαριστικό αν ισχύει...

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται πως έλαβε το εμβόλιο Covid-19 που κατασκευάστηκε από την Johnson & Johnson περιέγραψε πολλές σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες από κρεβάτι του νοσοκομείου.

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok (έχει κατεβεί πλέον ο λογαριασμός ), η Tabatha Lauren από το Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει ότι έλαβε το εμβόλιο στις 7 Απριλίου, μία ημέρα πριν αρχίσει να υποφέρει από πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Έκανα χθες το εμβόλιο Johnson & Johnson», λέει η γυναίκα. «Κανείς δεν ξέρει αν αυτός είναι ο λόγος που όλα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν», προσέθεσε και υπογράμμισε:

«Ξεκίνησε με πόνο στο στήθος και παράλυση στην αριστερή μου πλευρά. Πήγα με ασθενοφόρο στο [Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου Baylor] όπου έχω κάνει πολλές εξετάσεις. Είχα περίπου οκτώ επιληπτικές κρίσεις τις τελευταίες δύο ημέρες – δεν είχα ποτέ τέτοια πριν. Βρήκαν ένα ανεύρυσμα εγκεφάλου 3 mm. Προς το παρόν είμαι συνδεδεμένη με το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τις κρίσεις μου».

Αυτά ισχυρίζεται η ίδια στο βίντεο που θα δείτε:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες