Ο Κυβερνήτης της Φλόριντα «εκτελεί» Μητσοτάκη. «Λάθος τα lockdown. Ήθελαν να μας λιώσουν τα ΜΜΕ και οι Δημοκρατικοί» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 18, 2021

Ο Κυβερνήτης της Φλόριντα «εκτελεί» Μητσοτάκη. «Λάθος τα lockdown. Ήθελαν να μας λιώσουν τα ΜΜΕ και οι Δημοκρατικοί»


Στο The Flag Report, από την πρώτη μέρα του ξεσπάσματος της αποκαλούμενης πανδημίας, είχαμε τονίσει, ότι τα lockdown, είναι αχρείαστα, επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία και εργαλειοποιήθηκαν από τις Κυβερνήσεις για πολιτικούς σκοπούς.

Οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ, με τη βοήθεια των ΜΜΕ και των εταιρειών που ελέγχουν το διαδίκτυο, προκάλεσαν εσκεμμένα πανικό στον κόσμο και επέβαλαν τα lockdown, ώστε η εκλογική διαδικασία του περασμένου έτους να γίνει διά της επιστολικής ψήφου, για να νοθευτεί το εκλογικό αποτέλεσμα.

Οι Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής, ακολούθησαν πιστά την πολιτική των Δημοκρατικών, θυσιάζοντας τις εθνικές οικονομίες και τις συνταγματικές διατάξεις, στο βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας των διεφθαρμένων ελίτ του αμερικανικού Δημοκρατικού κόμματος.

Ο Ρεπουμπλικανός Κυβερνήτης της Φλόριντα, σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Epoch Times, συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις του για τους υποχρεωτικούς εγκλεισμούς, τον ρόλο που έπαιξαν και εξακολουθούν να παίζουν τα ΜΜΕ και οι εταιρείες που ελέγχουν το διαδίκτυο. Είναι μία συνέντευξη, που πρέπει να διαβάσουν ΌΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, για να καταλάβουν το παιχνίδι που παίζεται πάνω στις ζωές τους και το μέλλον τους.

Η Φλόριντα, είναι μία Πολιτεία με διπλάσιο πληθυσμό από αυτόν της Ελλάδος. Όσα εξομολογείται ο Κυβερνήτης DeSantis, «εκτελούν» πολιτικά την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, την επιτροπή λοιμωξιολόγων και τα ελληνικά ΜΜΕ.

Σε μία υγιή Δημοκρατία, αυτά που λέει ο Κυβερνήτης, θα έπρεπε να πυροδοτήσουν άμεσα, τον ποινικό έλεγχο της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, των λοιμωξιολόγων και των δημοσιογράφων. Κάποια στιγμή, να είναι βέβαιοι, ότι θα λογοδοτήσουν όλοι.

Ας δούμε τι λέει στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Epoch Times:

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ron DeSantis, εξέδωσε την 1η Απριλίου πέρυσι, εντολή παραμονής στο σπίτι σε όλη την πολιτεία για 30 μέρες εν μέσω παγκόσμιου πανικού για το ξέσπασμα του ιού CCP (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα). Καθισμένος στο γραφείο του ακριβώς ένα χρόνο μετά, δήλωσε στους Epoch Times, ότι τα λουκέτα ήταν ένα «τεράστιο λάθος», μεταξύ άλλων και στη δική του πολιτεία.

«Θέλαμε να μετριάσουμε τη ζημιά. Τώρα, εκ των υστέρων, οι 15 ημέρες για την επιβράδυνση της εξάπλωσης και οι 30, δεν λειτούργησαν», δήλωσε ο DeSantis. «Δεν έπρεπε να ακολουθήσουμε αυτόν το δρόμο».

Η εντολή για lockdown της Φλόριντα, ήταν λιγότερο αυστηρή σε σχέση με ορισμένα από τα μέτρα παραμονής στο σπίτι που επιβλήθηκαν σε άλλες πολιτείες. Επιτράπηκαν ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως το περπάτημα, η ποδηλασία, το γκολφ και η παραμονή στην παραλία, ενώ διασαφηνίστηκε ποιες επιχειρήσεις μπορούσαν να λειτουργούν.

«Η οικονομία μας συνέχισε να λειτουργεί», δήλωσε ο DeSantis. «Ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που είδατε σε ορισμένες από τις πολιτείες με τα λουκέτα».

Ωστόσο, ο κυβερνήτης μετανιώνει τώρα για τη διαταγή εγκλεισμού και είναι πεπεισμένος ότι οι πολιτείες που συνέχισαν τα λουκέτα, διαιωνίζουν ένα καταστροφικό λάθος.

Μετά τη λήξη του αρχικού lockdown διάρκειας 30 ημερών στη Φλόριντα, ο DeSantis ξεκίνησε μία σταδιακή επαναλειτουργία της Πολιτείας. Αντιμετώπισε σφοδρή κριτική σε κάθε στάδιο από τα καθεστωτικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς και από το εκλογικό σώμα που ήταν προσηλωμένο στο αφήγημα του lockdown.

Ο κυβερνήτης άνοιξε πλήρως τη Φλόριντα στις 25 Σεπτεμβρίου 2020. Όταν τα κρούσματα άρχισαν να αυξάνονται στο πλαίσιο του χειμερινού κύματος, δεν επέβαλε εκ νέου περιορισμούς. Ενώ οι υποστηρικτές του εγκλεισμού προέβλεπαν καταστροφή, ο DeSantis στάθηκε στο ύψος του.

Η επιμονή του κυβερνήτη δεν ήταν εξαιτίας ενός πείσματος. Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την πλήρη επαναλειτουργία της Φλόριντα στα τέλη Σεπτεμβρίου, επιστήμονες από τα πανεπιστήμια του Στάνφορντ, του Χάρβαρντ και της Οξφόρδης δημοσιοποίησαν τη Διακήρυξη του Γκρέιτ Μπάρινγκτον, η οποία απέρριπτε τα λουκέτα ως καταστροφικό και μάταιο μέτρο. Η διακήρυξη, η οποία έχει έκτοτε υπογραφεί από 13.985 επιστήμονες της ιατρικής και της δημόσιας υγείας, καλεί τους δημόσιους λειτουργούς να υιοθετήσουν την προσέγγιση της εστιασμένης προστασίας – την στρατηγική δηλαδή, που εφάρμοσε ο DeSantis.

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για την πανδημία στη Φλόριντα, ο DeSantis δικαιώθηκε. Την 1η Απριλίου, η Φλόριντα κατέλαβε την 27η θέση μεταξύ όλων των πολιτειών σε θανάτους ανά κάτοικο από τον ιό CCP, κοινώς γνωστό ως COVID-19.

Η σημασία της κατάταξης ενισχύεται επειδή ο πληθυσμός της Φλόριντα, είναι ο έκτος γηραιότερος στις Ηνωμένες Πολιτείες με βάση τη μέση ηλικία. Η Καλιφόρνια – η πολιτεία που συχνά συγκρίνεται με τη Φλόριντα λόγω του χαμηλότερου κατά κεφαλήν ποσοστού θανάτων, είναι η έκτη νεότερη. Ο κίνδυνος θανάτου από τον ιό CCP είναι υψηλότερος για τα άτομα άνω των 55 ετών, με την ομάδα αυτή να αντιπροσωπεύει το 93% των θανάτων σε εθνικό επίπεδο.

Ενώ η Φλόριντα έχει είτε καλύτερες είτε σχετικά τις ίδιες επιδόσεις με τις πολιτείες που τελούσαν υπό αυστηρό εγκλεισμό, όσον αφορά στους θανάτους από τον ιό CCP, ενώ η οικονομία της πολιτείας ανθεί σε σύγκριση με τις παραλυμένες οικονομίες της Καλιφόρνιας και της Νέας Υόρκης.

Αν και λιγότερο μετρήσιμος, ο ανθρώπινος πόνος από την αύξηση των αυτοκτονιών, των προβλημάτων ψυχικής υγείας, των αναβαλλόμενων ιατρικών θεραπειών και των θανάτων από οπιοειδή είναι αναμφισβήτητα τεράστιος.

«Ήταν ένα τεράστιο, τεράστιο λάθος από πλευράς πολιτικής», δήλωσε ο DeSantis. «Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να ακολουθήσω τα δεδομένα και να είμαι πρόθυμος να προχωρήσω μπροστά, μέσα στα δόντια της κορωνοαφήγησης και να πολεμήσω τα Μέσα Ενημέρωσης».

«Καθώς οι άνθρωποι με χτυπούσαν, αυτό που είπα ήταν ότι προτιμώ να με χτυπήσουν παρά να χάσει κάποιος τη δουλειά του. Θα προτιμούσα να με χτυπήσουν παρά να μείνουν τα παιδιά εκτός σχολείου. Είμαι απόλυτα πρόθυμος να δεχτώ ό,τι και να μας συμβεί, επειδή κάνουμε το σωστό».

«Μην τους αφήσουμε να μας λιώσουν»

Η εφημερίδα Epoch Times πέρασε μία μέρα μαζί με τον DeSantis καθώς διέσχισε την πολιτεία την 1η Απριλίου, ταξιδεύοντας νοτιοανατολικά από την έδρα της πολιτειακής κυβέρνησης στο Tallahassee, σε μία συνέντευξη Τύπου στο Titusville και στη συνέχεια πίσω βόρεια στο Clay County Fair στα περίχωρα του Jacksonville.

Σε δεκάδες συναντήσεις με κατοίκους της Φλόριντα από όλα τα κοινωνικά στρώματα, μία τάση υπήρχε σε όλους: Οι άνθρωποι ευχαρίστησαν τον DeSantis για το έργο του και τις πολιτικές του. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τον επαίνεσαν που δεν τους έκλεισε.

Ο Chris Allen, ιδιοκτήτης του Java Jitters, άνοιξε ένα καφενείο στο Orange Park Mall κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Δε θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό αν δεν ήταν ο Ron DeSantis», δήλωσε ο Allen στην εφημερίδα Epoch Times, αφού ευχαρίστησε προσωπικά τον κυβερνήτη κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στο Clay County Fair.

Κατά τη στιγμή της συνέντευξης, το ποσοστό ανεργίας στη Φλόριντα ήταν 4,7% σε σύγκριση με 6,2% σε εθνικό επίπεδο. Πολιτείες με λουκέτο, όπως η Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, η Πενσυλβάνια και η Καλιφόρνια, είχαν μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά στη χώρα: 8,9%, 7,8%, 7,3% και 8,5% αντίστοιχα.

«Δυσκολεύομαι να πληρώσω για ένα γεύμα στη Φλόριντα μόνο και μόνο επειδή έσωσα πολλά από αυτά τα εστιατόρια από το θάνατο», δήλωσε ο DeSantis.

Ο DeSantis είπε ότι μερικοί άνθρωποι συγκινούνται όταν τον συναντούν. Αρκετές από τις αλληλεπιδράσεις με τον κυβερνήτη στο πανηγύρι της κομητείας Κλέι, έμοιαζαν με αυτή την περιγραφή. Ένας εμφανώς συγκινημένος ηλικιωμένος βετεράνος προέτρεψε τον κυβερνήτη να μην «τους αφήσει να τους λιώσουν».

«Αν δεν είχαμε σηκώσει το ανάστημά μας, αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να μην είχαν δουλειά, οι επιχειρήσεις μπορεί να είχαν χρεοκοπήσει, τα παιδιά δε θα πήγαιναν σχολείο, θα υπήρχαν όλα αυτά τα πράγματα», είπε ο DeSantis. «Αυτό επηρεάζει πραγματικά, πραγματικά τους ανθρώπους με πολύ προσωπικό τρόπο. Και δεν νομίζω ότι οτιδήποτε πριν από τον COVID που έχω δει στην πολιτική, μπορεί να το κάνει σε αυτό το επίπεδο. Και είναι πραγματικά ατυχές το γεγονός, ότι υπήρξαν κυβερνήτες που είχαν την εξουσία και έκαναν το αντίθετο. Πραγματικά δε θα έπρεπε να εξαρτάται από τον κυβερνήτη.

Η επαναλειτουργία της πολιτείας δεν ήταν τόσο εύκολη για τον DeSantis όσο η άρση των δικών του μέτρων παραμονής στο σπίτι. Όταν εξέδωσε την τελική εντολή επαναλειτουργίας στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020, υπέγραψε μία συνοδευτική εντολή που απαγόρευε στις τοπικές κυβερνήσεις της Φλόριντα να περιορίζουν τους ανθρώπους από το να εργάζονται ή να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους. Το διάταγμα είχε εκτεταμένες συνέπειες σε ολόκληρη την πολιτεία, ιδίως σε πυκνοκατοικημένες, φιλελεύθερες περιοχές, όπου οι τοπικές αρχές επέβαλαν τα δικά τους αυστηρά μέτρα.

Ο DeSantis, υιοθέτησε αρχικά μια προσέγγιση που δεν έδινε σημασία στους τοπικούς κανονισμούς, θεωρώντας ότι οι ψηφοφόροι θα καθιστούσαν τελικά υπεύθυνες τις τοπικές αρχές. Τελικά, έγινε προφανές, ότι ορισμένα μέρη εντός της πολιτείας θα επέλεγαν να παραμείνουν σε lockdown, παρά τα δεδομένα που έδειχναν ότι κάτι τέτοιο δε θα είχε θετικό αντίκτυπο στην εξάπλωση του ιού.

“Είχαμε τα δεδομένα. Μιλήσαμε με μερικούς από τους καλύτερους επιστήμονες της χώρας”, είπε, αναφερόμενος στους Martin Kulldorff από το Χάρβαρντ, Jayanta Bhattacharya από το Στάνφορντ και Sunetra Gupta από την Οξφόρδη. “Κάθε κάτοικος της Φλόριντα έχει δικαίωμα στην εργασία. Κάθε επιχείρηση έχει το δικαίωμα να λειτουργεί.” στην αρχή, θεωρώντας ότι οι ψηφοφόροι θα καθιστούσαν τελικά υπεύθυνες τις τοπικές αρχές. Τελικά έγινε προφανές ότι ορισμένα μέρη εντός της πολιτείας θα επέλεγαν να παραμείνουν κλειδωμένα, παρά τα δεδομένα που έδειχναν ότι κάτι τέτοιο δεν θα είχε θετικό αντίκτυπο στην εξάπλωση του ιού.

«Είχαμε τα δεδομένα. Μιλήσαμε με μερικούς από τους καλύτερους επιστήμονες της χώρας», είπε, αναφερόμενος στους Martin Kulldorff από το Χάρβαρντ, Jayanta Bhattacharya από το Στάνφορντ και Sunetra Gupta από την Οξφόρδη. «Κάθε κάτοικος της Φλόριντα έχει δικαίωμα στην εργασία. Κάθε επιχείρηση έχει το δικαίωμα να λειτουργεί».

Στις περιοχές που αναγκάστηκαν να επαναλειτουργήσουν, το αποτέλεσμα είναι, οι οικονομίες τώρα να ανθίζουν με νέα ξενοδοχεία και εστιατόρια που ανοίγουν, δήλωσε ο DeSantis.

Ο DeSantis έλαβε πτυχίο νομικής από το Χάρβαρντ και είναι λεξηλάτρης όταν ερμηνεύει το Σύνταγμα. Πιστεύει ότι η απαγόρευση των τοπικών αρχών να θέτουν περιορισμούς στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Φλόριντα ήταν απολύτως εντός των αρμοδιοτήτων του.

«Δεν μπορείτε να έχετε 67 διαφορετικούς κατώτατους μισθούς ή 67 διαφορετικούς κανονισμούς για τα ξενοδοχεία. Είμαστε μια οικονομία μιας πολιτείας και πρέπει να έχουμε ορισμένους κανόνες της αγοράς», δήλωσε ο DeSantis.

«Δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος»

Στεκόμενος πίσω από το γραφείο του στο Ταλαχάσι, ο DeSantis ξεφύλλισε έναν φάκελο με επαίνους που έχει λάβει από όλο το έθνος και τον κόσμο. Στους τοίχους γύρω από τον σχετικά μικρό χώρο κρέμονταν ένα πορτρέτο του Αβραάμ Λίνκολν και αντίγραφα του Συντάγματος και της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων, καθώς και η στολή που φορούσε ο κυβερνήτης ως αρχηγός της ομάδας μπέιζμπολ του Γέιλ.

Όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε τον Λίνκολν, ο DeSantis είπε ότι ο πρόεδρος είναι το καλύτερο παράδειγμα ηγέτη που έπρεπε να λάβει δύσκολες αποφάσεις σε περίοδο κρίσης. Όταν ρωτήθηκε γιατί ορισμένοι από τους σημερινούς ηγέτες συνεχίζουν τα λουκέτα -ακόμη και με άφθονες αποδείξεις για την αναποτελεσματικότητά τους-, ο κυβερνήτης διατύπωσε τη θεωρία ότι οι εμπλεκόμενοι έχουν δεσμευτεί υπερβολικά στην κορωνοαφήγηση και έχουν καταστήσει αδύνατη την αλλαγή πορείας.

«Όταν ήρθε η ώρα, οι Δημοκρατικοί κυβερνήτες, υποστήριξαν πολιτικές που δεν λειτούργησαν κατά του ιού, αλλά ήταν πολύ, πολύ καταστροφικές. Δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος για οτιδήποτε, δυστυχώς».

Οι εκλεγμένοι ηγέτες δεν είναι οι μόνοι υπεύθυνοι, σύμφωνα με τον κυβερνήτη. Τα Μέσα Ενημέρωσης και οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαιώνιση των φόβων σχετικά με τον ιό, ενώ λογόκριναν επιλεκτικά τη μία πλευρά της συζήτησης για τον μετριασμό του ιού. Ο DeSantis δήλωσε ότι τα Μέσα Ενημέρωσης και οι τεχνολογικοί κολοσσοί, επωφελήθηκαν από τα λουκέτα, καθώς οι άνθρωποι έμειναν στο σπίτι και κατανάλωναν τα «προϊόντα» τους.

«Όλα αυτά έγιναν μόνο και μόνο για να αποκτήσουν όσα περισσότερα κλικαρίσματα μπορούσαν. Και έτσι προσπαθούσαν πάντα να κάνουν πράγματα που θα ενέπνεαν τον μεγαλύτερο φόβο», δήλωσε ο DeSantis.

Η τρομολαγνεία λειτούργησε, δήλωσε ο DeSantis, επισημαίνοντας τα στατιστικά στοιχεία του CDC που δείχνουν ότι 4 στους 10 Αμερικανούς ενήλικες καθυστέρησαν ή απέφυγαν να λάβουν επείγουσα ή συνήθη ιατρική περίθαλψη τον Ιούνιο του 2020. Η έκθεση του οργανισμού ανέφερε ότι το μοτίβο αυτό μπορεί να συνέβαλε στους υπερβολικούς θανάτους που αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, λόγω των ασθενειών και των τραυματισμών, που ενώ μπορούσαν να προληφθούν, δεν αντιμετωπίστηκαν.

Οι γιατροί των επειγόντων περιστατικών ανέφεραν ότι λιγότεροι άνθρωποι προσέρχονταν με καρδιακούς πόνους στο στήθος, ενώ περισσότεροι προσέρχονταν με σκωληκοειδίτιδα σε προχωρημένο στάδιο, κάτι που συνήθως εντοπίζεται πολύ νωρίτερα. Η πανδημία οδήγησε επίσης σε απότομη μείωση των προσυμπτωματικών εξετάσεων και της ανίχνευσης του καρκίνου.

«Όταν έχεις ανθρώπους που φοβούνται πάρα πολύ να πάνε στα επείγοντα περιστατικά, όταν κυριολεκτικά παθαίνουν καρδιακή προσβολή, αυτό δεν συνέβη τυχαία», σύμφωνα με τον DeSantis. «Τα εταιρικά Μέσα Ενημέρωσης, έπαιξαν ρόλο σε αυτό, με το να ξεσηκώνουν τους ανθρώπους σε φρενίτιδα».

Το κίνητρο του κέρδους δεν ήταν ο μόνος παράγοντας που ενδεχομένως οδηγούσε στη στρεβλή κάλυψη των Μέσων Ενημέρωσης, σύμφωνα με τον κυβερνήτη. Η πανδημία έπληξε τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια χρονιά εκλογών, παρουσιάζοντας μια ευκαιρία να επιρρίψουν την ευθύνη στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

«Συμβούλιο λογοκρισίας»

Στη συνέντευξη της 1ης Απριλίου, ο DeSantis επέκρινε τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας για τη λογοκρισία των επικριτών του lockdown. Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά τη συνέντευξη, ο ίδιος ο κυβερνήτης έγινε θύμα λογοκρισίας. Το YouTube, χωρίς προειδοποίηση, διέγραψε βίντεο από μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης μεταξύ του DeSantis και διακεκριμένων επιστημόνων από το Χάρβαρντ, την Οξφόρδη και το Στάνφορντ, οι οποίοι εκτίμησαν ότι τα λουκέτα είναι αναποτελεσματικά.

Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών (AIER) ήταν το πρώτο που επισήμανε την εξαφάνιση του βίντεο. Το αρχικό κλιπ φιλοξενείται πλέον σε διαφορετική πλατφόρμα και εμφανίζεται μαζί με ένα πλήρες κείμενο στον ιστότοπο του AIER.

«Η Google και το YouTube δεν υπήρξαν, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, φορείς της αλήθειας και της επιστημονικής έρευνας, αλλά αντίθετα λειτούργησαν ως εκτελεστές ενός αφηγήματος, ένα μεγάλο τεχνολογικό συμβούλιο λογοκριτών στην υπηρεσία της άρχουσας ελίτ», δήλωσε ο DeSantis απαντώντας στη λογοκρισία του YouTube κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης διάσκεψης στις 12 Απριλίου με τρεις από τους επιστήμονες του απαγορευμένου βίντεο.

«Όταν κατέβασαν το βίντεο … στην πραγματικότητα συνέχιζαν αυτό που έκαναν τον τελευταίο χρόνο. Καταπνίγουν τη συζήτηση, βραχυκυκλώνουν την επιστημονική έρευνα, φροντίζουν να μην αμφισβητείται το κορωνοαφήγημα. Και νομίζω ότι έχουμε ήδη δει ότι αυτό είχε καταστροφικές συνέπειες για την κοινωνία μας».

Η απόσυρση του βίντεο υποδηλώνει ότι οι Τεχνολογικοί γίγαντες σκοπεύουν να συνεχίσουν να ασκούν τη φοβερή δύναμη που έστρεψαν εναντίον του Τραμπ τις τελευταίες ημέρες της προηγούμενης κυβέρνησης. Το Twitter και το Facebook μπλόκαραν τον Πρόεδρο, διακόπτοντας την άμεση γραμμή επικοινωνίας μεταξύ του Αρχηγού του Κράτους και δεκάδων εκατομμυρίων Αμερικανών.

Ο DeSantis πιστεύει ότι η εξουσία που έχουν τώρα τα μονοπώλια είναι πολύ πιο εκτεταμένη από αυτήν που έζησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του αιώνα.

Χωρίς τέλος στον ορίζοντα

Ο Desantis πιστεύει ότι οι αποκλεισμένες πολιτείες μπορεί να μην ξανανοίξουν ποτέ πλήρως, επειδή οι ηγέτες τους έχουν επενδύσει τόσο πολύ στο κορωνοαφήγημα – και οι ψηφοφόροι έχουν φοβηθεί.

Ενώ οι περιορισμοί αμβλύνονται σε όλη τη χώρα, μόνο έξι πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Φλόριντα, έχουν ανοίξει πλήρως, σύμφωνα με την USA Today. Οκτώ πολιτείες δεν εξέδωσαν ποτέ εντολή lockdown.

«Νομίζω ότι αν ο στόχος σας είναι να μην υπάρχουν κρούσματα, τότε μπορεί να μην υπάρξει ποτέ ένα τέλος σε αυτό, επειδή ποτέ δε θα έχετε μηδενικό COVID», δήλωσε ο DeSantis, προσθέτοντας ότι ένας πιο ρεαλιστικός στόχος θα ήταν να στοχεύσετε σε ένα ποσοστό νοσηλείας ενδεικτικό της ενδημίας του αναπνευστικού ιού.

«Αλλά δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν αυτή την πραγματικότητα. Νομίζω ότι θα προσπαθήσουν να μην έχουν καθόλου κρούσματα, κάτι που ουσιαστικά θα σήμαινε ότι δε θα υπάρξει ποτέ ένα πλήρες τέλος σε αυτές τις πολιτικές, κάτι που είναι τρομακτικό».

«Είδαμε τις εταιρείες που ελέγχουν το διαδίκτυο μέσω της λογοκρισίας, να ασκούν περισσότερη εξουσία από ό,τι θα μπορούσαν ποτέ να ασκήσουν τα μονοπώλια στις αρχές του 20ού αιώνα», δήλωσε ο κυβερνήτης. «Το είδος της εξουσίας που ασκούν τώρα, από ορισμένες απόψεις, είναι ακόμη πιο βαθύ από το είδος της εξουσίας που συνήθως ασκεί η κυβέρνηση».

The Flag Report


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες