Θύελλα αντιδράσεων μετά το post ενός επιχειρηματία του τουρισμού που χαρακτήριζε τους «αρνητές» «αντικοινωνικά καθάρματα» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 09, 2021

Θύελλα αντιδράσεων μετά το post ενός επιχειρηματία του τουρισμού που χαρακτήριζε τους «αρνητές» «αντικοινωνικά καθάρματα»


Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή “Focus 8-11” με τον Στέφανο Δαμιανίδη στη συζήτηση μεταξύ εκπροσώπων του ιατρικού, τουριστικού και νομικού κόσμου, έπειτα από τις δηλώσεις του επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Κρήτη Φώτη Κοκοτού, ο οποίος σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισε ως «αντικοινωνικά καθάρματα» τους “αρνητές” για τους οποίους είπε ότι του προκαλούν αίσθημα «αντίστοιχο με αυτό που του προκαλούν οι νεοναζί και οι παιδόφιλοι».

Ακούστε τη συζήτηση στην οποία συμμετέχουν ο χειρουργός Δημήτρης Γάκης, η παθολόγος Εύη Κιαγιά, ο νομικός Θάνος Καρατσιώλης και ο ξενοδόχος Κώστας Μπαρμπόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες