Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ ;; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 11, 2021

Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ ;;


ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ ;;; Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !!

Τα ερωτήματα που θέσαμε προ ολίγου με τον Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πλιώτα, με αναφορά μας που εστάλη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ανωτάτου δικαστηρίου, είναι καυτά.
“Παίζουμε” και με τα “δικά τους” και με τα “δικά μας”…

Και είναι ερωτήματα που θέσαμε στον σύντομο δρόμο που ακολουθούμε με τον Δημήτρη της αποδόμησης των self test αλλά και του συνόλου των τεστ και της υποχρεωτικότητάς τους στους εργασιακούς χώρους αλλά και παντού. Θέτουμε εν αμφιβόλω το για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία όργιο εν γένει των τεστ στον υγιή πληθυσμό.

Στην επόμενη άμεση κίνηση θα συνδέσουμε την υποχρεωτικότητα των τεστ με τα εμβόλια και στο τέλος θα αποδομήσουμε την υποχρεωτικότητα των ίδιων αυτών των εμβολίων. Και αυτό θα είναι κάτι που θα αφορά το σύνολο των εργαζομένων της χώρας και την άμυνα και αντίδρασή τους στους εκβισμούς που υφίστανται για το εμβόλιο.

Από τον κ. Πλιώτα αναμένουμε να αντιδράσει. Γιατί το κύριο κατ’ αρχήν τεράστιο ζήτημα που του θέτουμε πάει με τα “νερά” της κυβέρνησης.Με τα “δικά τους”…

Την αρχή την κάναμε με αυτό :
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=275149434260050&id=100052949870422

Σήμερα είναι η επόμενη κίνησή μας. Και έπονται οι επόμενες.Ο κ. Πλιώτας αν δεν παρέμβει προς τον σκοπό της αναστολής της διαδικασίας των self test, η οποία ήδη ανακοινώθηκε ότι θα οδηγήσει τα παιδιά που θα βρεθούν θετικά σε “Σπιναλόγκες”, θα είναι συνυπεύθυνος για το έγκλημα της έκθεσης ολόκληρου του πληθυσμού στον “θανάσιμο” κίνδυνο της διασποράς του “φοπνικού” ιού και της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Αυτό είναι το κείμενο της αναφοράς μας :

Αναφορά Νικολάου Αντωνιάδη & Δημητρίου Ποντίκα
Yahoo/Απεσταλμένα
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:gram@areiospagos.gr
Κοιν.:Dimitrios Pontikas
Κυρ, 11 Απρ στις 4:05 μ.μ.
κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,

Δια του παρόντος, και αναφορικά με την διαδικασία της υποχρεωτικότητας των self test για τους μαθητές των σχολείων, οι οποίοι πρέπει να υποβάλλονται στα self test αυτά δύο φορές την εβδομάδα προκειμένου να τους επιτρέπεται η δια ζώσης παρακολούθηση των μαθημάτων, σας αναφέρουμε ότι με βάση την παραδοχή περί πανδημίας και του άκρως μεταδοτικού και θανατηφόρου ιού SARS-CoV-2 (Covid-19), τίθεται σε τεράστιο κίνδυνο τόσο το περιβάλλον όσο και η δημόσια υγεία, δεδομένου ότι δεν έχει προβλεφθεί από την ελληνική κυβέρνηση και τον Ε.Ο.Δ.Υ. πρωτόκολλο απόρριψης, περισυλλογής και καταστροφής των παρελκομένων των self test μετά τη χρήση τους από τους χιλιάδες μαθητές ανά τη χώρα, όπως προβλέπεται στις ρητές οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρείας Roche.

Ενσωματωμένη εικόνα

Ειδικότερα, στο δελτίο δεδομένων ασφαλείας της Roche για τα self test, στο κεφάλαιο 13 με τον τίτλο “disposal considerations” (συνθήκες απόρριψης των self test), τονίζεται ότι το προϊόν αυτό (self test) περιέχει μία ουσία με ίση ή παραπάνω από 0,1% Β/Β και ότι πρέπει υποχρεωτικά να γίνει η διαχείριση της απόρριψής του ως επικίνδυνου αποβλήτου.

Και αυτό διότι είναι άκρως τοξικό για την υδάτινη ζωή με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η Roche προειδοποιεί επίσης ότι δεν πρέπει να απορρίπτεται σε υπονόμους, δίκτυα ύδρευσης ή στο έδαφος και ότι η διαχείρισή του πρέπει να γίνει μόνο από πιστοποιημένη/αδειοδοτημένη εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων.

Περαιτέρω, και πάντα με την παραδοχή περί πραγματικής πανδημίας, τα παρελκόμενα αυτά των self test είναι αυταποδείκτως εστίες μόλυνσης και διασποράς του ιού με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο και η δημόσια υγεία.
Πέραν τούτων, σύμφωνα πάντα με την κατασκευάστρια εταιρεία, τα self test δεν ανιχνεύουν αποκλειστικά τον SARS-CoV-2 όπως ψευδώς βεβαιώνεται από τους αρμοδίους. Παρά ταύτα χθες ανακοινώθηκε ότι όσα παιδιά βρεθούν θετικά από τα τεστ αυτά, θα πρέπει να γίνεται ηλεκτρονική ενημέρωση και εν συνεχεία τα παιδιά αυτά θα απομονώνονται και θα απομακρύνονται από τις οικογένειές τους, προφανώς κατ’ εφαρμογή του νόμου 4682/2020 (ο οποίος κύρωσε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020).

Εκτός του ότι η προοπτική του παιδομαζώματος αυτού και της αποστολής των παιδιών σε “Σπιναλόγκες” έχει ούτως ή άλλως ήδη προκαλέσει την αντίδραση και την οργή των γονέων (αλλά και των ιδίων των παιδιών βεβαίως), το γεγονός ότι το παιδομάζωμα αυτό θα έχει ως αιτία τα θετικά self test, τα οποία όμως δεν ανιχνεύουν αποκλειστικά κατά τα άνω τον συγκεκριμένο ιό, προσδίδει στην υπόθεση αυτή δραματικές και εγκληματικές διαστάσεις.

Σημειώνουμε, ακόμη, ότι υπάρχουν και πολλοί γονείς οι οποίοι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, πεπεισμένοι από τον μεγάλο αριθμό “κρουσμάτων” (στην πραγματικότητα απλώς θετικών αποτελεσμάτων στο πρωτοφανές στην παγκόσμιο ιστορία όργιο αυτό των εκατομμυρίων τεστ στον υγιή πληθυσμό), ότι υπάρχει τεράστιος κίνδυνος τα παιδιά τους να μολυνθούν από τον “φοβερό” και “τρομερό” αυτό ιό. Επικαλούνται δε όλοι αυτοί οι γονείς και την μειοψηφία του κ. Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος στην σχετική συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων διαφώνησε στο άνοιγμα των σχολείων.

Τέλος, στο πλαίσιο πάντα της παραδοχής της “φοβερής” και “τρομερής” πανδημίας, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι υφίσταται τρομερή αντίφαση μεταξύ του χειρισμού από πλευράς κυβέρνησης, Ε.Ο.Δ.Υ. και “ειδικών” επιστημόνων των συνθηκών υπό τις οποίες θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία και του εν γένει χειρισμού και της αντιμετώπισης της “πανδημίας”.

Ειδικότερα, είναι γνωστό ότι όλα τα εργαστήρια, δημόσια και ιδιωτικά, σε όλα τα έντυπα με τα αποτελέσματα των αρνητικών αποτελεσμάτων των rapid test (όπως είναι και τα self test), καθιστούν σαφές ότι το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα δεν είναι ασφαλές, στα δε νοσοκομεία είναι γνωστό πια ότι όχι απλά δεν αρκεί ένα αρνητικό rapdi test αλλά πάρα πολλές φορές οι πολίτες υποχρεώνονται να υποβληθούν σε περισσότερα rapid test ή/και σε μοριακό προκειμένου να υπάρξει ασφαλέστερη διάγνωση.

Και όλα αυτά όταν πλέον ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.), στις ρητές οδηγίες του προς τις κυβερνήσεις όλων των κρατών, τονίζει ότι ως “κρούσμα” SARS-CoV-2 νοείται μόνο εφόσον η διάγνωση έχει γίνει με δύο στη σειρά θετικά μοριακά τεστ και εφόσον επιπλέον τηρούνται και τα επτά επιστημονικά κριτήρια που έχει θέσει !! Γίνεται δηλαδή αντιληπτό ότι τουλάχιστον και κατ’ αρχήν τινάζεται στον αέρα η συντριπτική πλειοψηφία των “κρουσμάτων” στη χώρα !!

Εν προκειμένω έχει προβλεφθεί ότι οι μαθητές θα πηγαίνουν κανονικά την Δευτέρα εφόσον είναι αρνητικοί με ένα απλό self test, το οποίο θα επαναλαμβάνουν την Πέμπτη, ώστε μεταξύ Δευτέρας και Πέμπτης είναι σφόδρα πιθανό να μεταδώσουν τον ιό !!

Αν η απάντηση στον προβληματισμό αυτό είναι ότι τα παιδιά θα τηρούν κατά τα λοιπά τα μέτρα ασφαλείας, γεννώνται δύο κρίσιμα ερωτήματα:

-Αν είναι έτσι και δεν θα υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού από τα παιδιά που έχουν υποβληθεί σε self test και αυτό είναι αρνητικό, διότι θα τηρούν τα μέτρα, γιατί τότε εξ αρχής υποχρεούνται να υποβάλλονται στα τεστ αυτά ;;;

-Αν υποθέσουμε ότι τα τεστ αυτά είναι αναγκαία και παρακάμψουμε όλα τα άλλα ερωτήματα που τίθενται, δεδομένου ότι εσείς δια της ανοχής σας έχετε αποδεχτεί ως νόμιμη και μη εκθέτουσα σε κίνδυνο την δημόσια υγεία τη μη τήρηση των ίδιων μέτρων ασφαλείας στις τηλεποτικές εκπομπές επειδή οι συμμετέχοντες σε αυτές έχουν υποβληθεί προηγουμένως σε rapid test το οποίο ήταν αρνητικό, γιατί τότε οι μαθητές υποχρεώνονται να τηρούν τα ίδια μέτρα ενώ θα έχουν και αυτοί υποβληθεί σε rapid test (self test) το οποίο θα είναι αρνητικό ;;;
Ώστε ζητάμε την άδειά σας να απευθυνθούμε δημόσια στο κοινό και να προτρέψουμε γονείς και μαθητές να μην φοράνε οι μαθητές μάσκες και να μην τηρούν τις αποστάσεις στα σχολεία εφόσον πηγαίνουν σε αυτά με προηγούμενο κατά τα άνω αρνητικό self test, όπως ακριβώς δηλαδή γίνεται με την δική σας νομική κάλυψη και ανοχή όλο αυτό το διάστημα της “πανδημίας” στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Αν κρίνετε ότι όλα αυτά είναι ενδιαφέροντα, είμαστε στη διάθεσή σας.
Νικόλος Αντωνιάδης
Δημήτριος Ποντίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες