Βόβολης: «Μόνη λύση είναι η αποχή από τα σχολεία!» (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Απριλίου 12, 2021

Βόβολης: «Μόνη λύση είναι η αποχή από τα σχολεία!» (video)


Να κάνουν αποχή από τα σχολεία είναι το μήνυμα του επικεφαλή της παράταξης «Ελεύθεροι Ξανά» Φαίδων Βόβολη προς τους γονείς που δεν συμφωνούν με τα Self test, με αφορμή το αυριανό άνοιγμα των Λυκείων. Ο κ. Βόβολης μεταξύ άλλων τόνισε τα ακόλουθα:

«Η μόνη λύση είναι η αποχή. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να γίνει σε ένα μικρό ποσοστό και αυτό το καταλαβαίνω γιατί αρκετοί γονείς είναι επηρεασμένοι και φοβούνται για τις απουσίες. Έστω ένα 15% να κάνει αποχή,, να ξέρετε ότι το Σεπτέμβριο θα γίνει περισσότερο από 50%. Και εκεί θα γίνει η μεγάλη μάχη. Σας καλώ να κινηθείτε με το μυαλό και την καρδιά. Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Δεν μπορεί κανείς να επιβάλει ιατρικές πράξεις στους ανθρώπους. Ο στόχος τους είναι καταφανής. Καλώ την επιτροπή της κυβέρνησης, έναν γιατρό να μου απαντήσει στην εξής ερώτηση. Εφόσον τα παιδιά που θα κάνουν self test είναι αρνητικά, ας μου πουν έναν λόγο που χρειάζεται να φορέσουν μάσκα στο μάθημα. Είναι ο ορισμός της παράνοιας. Στις εκπομπές των καναλιών γράφουν και τονίζουν ότι όσοι είναι εδώ δεν φορούν μάσκα γιατί έχουν κάνει τεστ. Και είναι και λογικό. Ποιος είναι ο λόγος για τα παιδιά να βάλουν μάσκα στο σχολείο. Ο μόνος λόγος είναι ότι προσπαθούν δια της βίας να περάσουν την άποψη τους. Μπαίνουμε μπροστά και θα το φθάσουμε μέχρι το τέλος. Ο στόχος είναι πλέον τα παιδιά μας και είναι μακροπρόθεσμος».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες