Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ 1 ΜΑΪΟΥ 2021 Τελειώνοντας η Μέρκελ θα πάρει μαζί της και τα “ορφανά” της… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 03, 2021

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ 1 ΜΑΪΟΥ 2021 Τελειώνοντας η Μέρκελ θα πάρει μαζί της και τα “ορφανά” της…


Η καταστροφική πολιτική του Κώστα Σημίτη με τις Συμφωνίες της Μαδρίτης και του Ελσίνκι όντως χρήζουν ειδικού δικαστηρίου για εσχάτη προδοσία, γιατί σε αυτό το επίπεδο δεν δικαιολογούνται λάθη, από τη στιγμή που αυτές οι πολίτικες πράξεις οδήγησαν σε γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο Πέλαγος και σε παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων!

Επίσης η κατάρρευση του χρηματιστηρίου χρεώνεται στην προπαγανδιστική πολιτική του Κώστα Σημίτη και των δήθεν εκσυγχρονιστών - σοσιαλιστών συνεργατών του!

Γνώμη μου... απορώ πώς κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος!

Ο Κώστας Καραμανλής, ίσως ήταν ο μόνος με ψήγματα πατριωτισμού μέσα του, αλλά έπρεπε να επιδείξει περισσότερη τόλμη και πολιτική πυγμή υπερασπιζόμενος τις αποφάσεις του, και κρατώντας ενήμερο το πατριωτικό μέτωπο για τον πόλεμο που δεχόταν! Αφού βεβαίως τις τολμηρές και γενναίες αποφάσεις του τις πολέμησαν, όχι μόνο η τότε Αντιπολίτευση (Γιώργος Παπανδρέου), αλλά και η ίδια η κυβέρνησή του (ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη)!

Είναι πλέον γεγονός πως ο Νίκος Δένδιας ακολουθεί την πολιτική περπατησιά του Κώστα Καραμανλή και επ΄ ουδενί την φιλογερμανική πολιτική του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Έτσι γίνεται κάθε μέρα και πιο σαφές, ότι ο Νίκος Δένδιας θεωρεί σύμμαχο τη Γαλλία του Εμανουέλ Μακρόν και όχι τη Γερμανία της Άγκελα Μέρκελ.

Ωστόσο η εκτίμηση, πως θα είναι ο επόμενος Προέδρος της ΝΔ κερδίζει καθημερινά έδαφος!

Αφού η αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού από την Γερμανίδα Καγκελάριο έχει αποδειχτεί τραγική, εξ ου και τα ποσοστά του κόμματός συνέχεια έχουν πτωτική τάση!

Τα υγειονομικά μέτρα που έχει λάβει έχουν ξεσηκώσει την Γερμανική κοινωνία και μόνο στο κρατίδιο της Βαυαρίας θα ήθελαν περισσότερα μέτρα από αυτά που έχει ήδη λάβει!

Έφτασε λοιπόν η ώρα να τελειώσουν τα 16 χρόνια στην Καγκελαρία της Άγκελα Μέρκελ και τα άλλα 16 της ίδιας πολιτικής του Χέλμουτ Κολ, που διαμόρφωσαν την υπερσυντηρητική και την προστατευτική Γερμανία στο εσωτερικό της, σε αντίθεση με την ακραία και πολλές φορές επιθετική της πολιτική στην Ευρώπη και ειδικότερα στη Νότια Ευρώπη!

Σε μια προσπάθεια γερμανικής τιμωρίας, που φέρνει τα κατάλοιπα της γερμανικής ήττας τους στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Σήμερα όμως πολλοί βλέπουν πως η κυριαρχία του συντηρητικού κρατιδίου της Βαυαρίας δεν θα έχει συνέχεια!

Αφού το Μόναχο σήμερα έχει πάνω από 135 χιλιάδες κατοίκους - κυρίως στο κέντρο της πόλης - οι οποίοι πλέον δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τα ενοίκια και τα δάνειά τους, καθώς επίσης ένα μεγάλο ποσοστό πάνω από το 35% θεωρεί πως δύσκολά θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες δαπάνες στο επόμενο 10μηνο!

Με έναν επιπλέον δανεισμό του προϋπολογισμού των 240 εκατομμύριων € και με το δημόσιο χρέος να είναι πάνω από 2 τρις ευρώ, στο 80% του ΑΕΠ, πολλοί Γερμανοί οικονομολόγοι δικαίως ανησυχούν!

Αλλά δυστυχώς – όπως κι εδώ - οι Γερμανοί βολεύονται με το κοινωνικό κράτος της Μέρκελ το οποίο τους στηρίζει με προνομιακά προγράμματα για όσους εργάζονται από χρόνο και άνω!

Έτσι καταπίνουν αμάσητη (όπως κι εδώ) την αισχρή πολιτική της Μέρκελ για τον Covid-19 και δεν ξεσηκώνονται, αν κι ο εγκλεισμός τους καλά κρατεί, εδώ και ένα χρόνο σχεδόν - με εξαίρεση τους μήνες του καλοκαιριού (έως 2/11/2020) - που ξεκίνησαν οι περιορισμοί που συνεχίζονται έως και σήμερα!

Τώρα πώς η Μέρκελ και οι αποδέκτες σε άλλες χώρες (πχ Ελλάς) της δικής της πολιτικής θα μπορέσουν να επιβάλλουν τα τεστ σε υποχρεωτικά, όπως και τον εμβολιασμό, αλλά και το υγειονομικό διαβατήριο, είναι ζητούμενο!

Δεν μπορεί, οι λαοί κάποια στιγμή θα καταλάβουν που αποσκοπεί όλο αυτό το σκηνικό και θα αντιδράσουν!!

Ο Άδωνις με τους πολλούς “πατεράδες”…


Αυτές τις Άγιες ημέρες ανταλλάσσουμε με φίλους ευχές! Τέτοιες εγκάρδιες ευχές είχε αποστείλει το 2005 ο Στυλιανός Παττακός στον αξιότιμο φίλο του Άδωνι Γεωργιάδη!!

Γερμανία και Τουρκία είναι μητέρες γενοκτονιών…

Με ανακούφιση και χαρά δεχθήκαμε την είδηση της αναγνωρίσεως της Αρμενικής Γενοκτονίας κατά της Οθωμανικής και Κεμαλικής Τουρκίας. Ήταν ένα μέγιστο ηθικό ζήτημα και τοιούτο δικαιοσύνης. Αυτή η εκκρεμότητα συνέβαλλε στην επανάληψη νέων γενοκτονιών εκ μέρους της βάρβαρης τουρκικής σπείρας που διατηρεί υπό κατοχή τη Μικρά Ασία. Ελπίζουμε αυτό να βάλει φραγμό για μελλοντικές της γενοκτονίες.

Παράλληλα, ξυπνά στον Ελληνισμό, αισθήματα ενοχής και ευθύνης. Διότι αδρανήσαμε στην προώθηση των δικών μας διαχρονικών Γενοκτονιών που εκτέλεσαν βάρβαρα έθνη σε βάρος της φυλής μας.

Αν σήμερα κινδυνεύουμε με εξαφάνιση, αυτό οφείλεται στις διαδοχικές γενοκτονίες που υφίσταται η φυλή μας εδώ και πολλούς αιώνες.

Το Έθνος μας ενώ γράφει πάντα την ιστορία, έχει ισχνή συλλογική μνήμη και ξεχνά εύκολα ακόμη και τις πρόσφατες σφαγές και γενοκτονίες του. Δεν θα αναφέρω τη γενοκτονία που έγινε στον Ελληνισμό από τον 3ον αιώνα και μετά από τους Ρωμαίους αυτοκράτορες εν ονόματι του Χριστιανισμού. Μάρτυρες μου τα Ελληνικά αγάλματα, κατεστραμμένα έργα τέχνης, κλεμμένοι αρχαιολογικοί θησαυροί, εξαφανισμένοι ναοί, βιβλιοθήκες και ο ίδιος ο λαός μας που σφαγιάστηκε κατά εκατομμύρια στις Σκυθουπόλεις. Και επειδή δεν πρόβαλε αντίσταση τότε, όλοι οι μετέπειτα παγκόσμιοι εξουσιαστές, Ρωμαίοι, Γότθοι, Φράγκοι, Ενετοί, Γερμανοί, Λομβαρδοί, Άραβες και τέλος οι Οθωμανοί επί 400 χρόνια ανηλεώς τον μακέλεψαν. Το φταίξιμο του ήταν ότι τους μετάγγισε πολιτισμό και τους έκανε “πολιτισμένους”.

Όμως θα αρκεστώ στις πρόσφατες Γενοκτονίες που έζησαν οι πατέρες μας και εμείς οι ίδιοι:

Γιατί λησμονήσαμε τις σφαγές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων της Ιωνίας, Αιολίδας, Ανατ. Θράκης, οι οποίες άρχισαν το 1906 και πιο μπρος και επεκτάθηκαν σε όλη την Μικρά Ασία;

Για να καταλήξουν στο κάψιμο της Σμύρνης και το ξερίζωμα από τις πανάρχαιες πατρογονικές τους εστίες 2,5 εκατομμυρίων Ελλήνων το 1922 και το διασκορπισμό τους στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα!

Γιατί λησμονήσαμε τη σφαγή 350.000 Ελλήνων του Πόντου και το ξερίζωμα των υπολοίπων από τις πανάρχαιες πατρογονικές τους εστίες (από την εποχή του Φρίξου και της Έλλης);

Γιατί λησμονήσαμε τον σφαγιασμό των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως το 1955 από τους παρακρατικούς Τούρκους και το ξερίζωμα 350.000 Ελλήνων ομογενών;

Αυτός ο διωγμός συνεχίστηκε και το 1964 με αποτέλεσμα στην Πόλη σήμερα να έχουν απομείνει 2,500 γέροντες και οι αυθάδεις Τούρκοι να μας κουνούν το δάχτυλο για τη “τουρκική μειονότητα” στη Θράκη μας!

Αυτό σύμφωνα με τον χάρτη του ΟΗΕ, είναι δολοφονία αδέλφια!

Γιατί λησμονήσαμε τον Τουρκικό Αττίλα του 1974 όπου διαπράχθηκε πλήρης Γενοκτονία στον Κυπριακό Ελληνισμό;

Με εκατοντάδες νεκρούς, 1600 αγνοούμενους, 200.000 πρόσφυγες και επιβολή κατοχής στο ήμισυ της Κύπρου! Και τώρα συρόμαστε στη Γενεύη για πλήρη υποταγή; Αυτό είναι τελική ηθελημένη γενοκτονία ενός πανάρχαιου Ελληνισμού!

Και σήμερα ο ίδιος τουρκικός εγκληματικός εθνικισμός διεκδικεί το ήμισυ του Αιγαίου, τη Δυτική Θράκη, ολόκληρη την Κύπρο και την Ελλάδα φόρου υποτελή και προτεκτοράτο της Τουρκίας. Δυστυχώς, το Ελληνικό κατεστημένο έχει συμβιβαστεί με την Τουρκία για την εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων και σιωπά ενώ θα έπρεπε να έχει όλες τις γενοκτονίες στην ατζέντα του σε κάθε διαπραγμάτευση.

Έλληνες! Με τον συντελούμενο ταχύτατο εποικισμό εκ μέρους των λαθρομεταναστών του Ισλάμ, βαδίζουμε προς πλήρη εξαφάνιση, εξανδραποδισμό και εκτουρκισμό.

Η Γερμανία ευθύνεται και αυτή για παλαιές και πρόσφατες Γενοκτονίες. Οι Εβραίοι προς τιμήν τους, που αγωνίστηκαν, δικαιώθηκαν για το Ολοκαύτωμα. Οι Ελληνικές Γενοκτονίες ακόμη εκκρεμούν ήτοι:

Της Γερμανικής Κατοχής 1941-44 (750.000 νεκροί ασύλληπτες καταστροφές)!

Των Μνημονίων 2010-19 (γενοκτονία με μέσα οικονομικά - 450.000 ξενιτεμένοι)!

Της Εθνικής δημογραφικής αλλοίωσης και κατάκτησης της Ελλάδος από τη λαθροεισβολή μεταναστών. Αυτή συντελείται από την Τουρκία εν συνεργασία με τη Γερμανία!

Όμως η Γερμανία ευθύνεται ως ηθικός αυτουργός και συνεργός με την Τουρκία και για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας, των Ποντίων, των Αρμενίων, Ασσυρίων κ.α.

Ο βαθύτερος δεσμός του Γερμανικού έθνους με το Τουρκομογγολικό φύλο εδράζεται συν τοις άλλοις, εκτός από τους δεσμούς αίματος, και στη συναντίληψη και οικονομική συνεργασία υποτάξεως των λαών δια πυρός και σιδήρου χωρίς έλεος (Γενοκτονίες) προς εκμετάλλευση!

Αυτή είναι διαπραττόμενη γενοκτονία αδέλφια, που πρέπει να σταματήσουμε! Αδέλφια! Τι άλλο αναμένουμε για να διεκδικήσουμε τα δίκαια μας; Γιατί δεν καταγγέλλουμε την Τουρκία για ειδεχθείς σε βάρος μας γενοκτονίες;

Γερμανία και Τουρκία είναι μητέρες γενοκτονιών! Μας πίνουν γουλιά – γουλιά το αίμα! Μας βυζαίνουν σαν βαμπίρ και μας φτάνουν στο τέλος!

Το παραπάνω κείμενο είναι από τον Αμφικτύονα (25/4/2021)!

Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες