Οδοντίατρος με σύνδρομο παρενέργεια Παρέλυσε μετα τον 2ο εμβολιασμό της.Ημουν υγιέστατη!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 06, 2021

Οδοντίατρος με σύνδρομο παρενέργεια Παρέλυσε μετα τον 2ο εμβολιασμό της.Ημουν υγιέστατη!!!


Η οδοντίατρος Δάφνη Κουντούρη που σύμφωνα με στοιχεία που δίνει απο το facebook είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης καταγγέλει δημόσια ότι ήταν από τους πρώτους που εμβολιάστηκε με Pfizer.Μαλιστα ηταν απο αυτες τις Γιατρούς που προέτρεπε τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο.

Δεν μπορώ να δουλέψω ήμουν υγιέστατη οι ασθενείς μου έμειναν στο δρόμο. Απορώ ενώ ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί εμβολιασθέντες με παρόμοια προβλήματα..Eιμαι ΠΑΡΑΛΥΤΗ!!Μετα το 2ο εμβολιασμό μου με το σκεύασμα της pfizer μου γεννησε το σύνδρομο sjogren!!

Τωρα ξερω οτι υπάρχει διαδικασία απόκρυψης απο τις Φαρμακευτικές..”Έχω όλες τις λεπτομέρειες περί της πορείας της αυτοάνοσου νόησησης.Τα έχω καταθέσει στην ΕΟΦ και στην Pfizer…αλλα δεν ενδιαφέρονται..

Δείτε στην Φωτο την δημοσίευση της οδοντογιατρού πριν το εμβόλιο και μετα..Στο πριν προτρέπει να κανει ο πληθυσμός ενα πειραματικό εμβόλιο που δεν εχει καμια Νομική ευθύνη η Φαρμακευτική εταιρεία και η Κυβέρνηση που εκβιάζει για να το κάνεις…παρουσιάζοντας το ως εμβόλιο που σώζει ζωες!!!


Μετα η ιδια καταγγέλει οτι της γεννήθηκε το σύνδρομο sjogren και οτι εχασε τους ασθενεις της την εργασία της και παραπονιέται που δεν της απαντα η pfizer και την εχει γραψει…


Δυστυχώς θα χάσουμε Γιατρούς και αλλους πολίτες..Τρέχουν σαν τα πρόβατα στο μαντρί!!! Αλλη μια εξασφάλισε το Ταξιδι προς την “Ελευθερία’ του Μητσοτάκη.

Ας τα βλέπουν αυτα οι Γιατροί και οι πολίτες για να μην εχουν τα ιδια προβλήματα..αλλωστε εξιδεικευμένοι Γιτροί λένε για ΜΕΙΩΣΗ πληθυσμού και αναπηρίες που δεν θα γιατρεύονται…


https://amazonios.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες