Ψευδώς Θετικά στο 87% τα self Test μετα την επαλήθευση….Η Κυβέρνηση του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΟΥΛΗ βαδίζει στην ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 12, 2021

Ψευδώς Θετικά στο 87% τα self Test μετα την επαλήθευση….Η Κυβέρνηση του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΟΥΛΗ βαδίζει στην ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ!!


Σε ολη την Χώρα μετα τα Ψευδώς Θετικά Τεστ οι Γονεις ετρεξαν για επαλήθευση και αποδείχθηκε το ΒΑΤΕΡΛΩ της Κυβέρνησης στην παράνομη υποχρεωτικότητα για να παρακολουθήσουν μάθημα οι Μαθητες…Η Φάμπρικα που στήθηκε εχει βαση την ΚΟΝΟΜΑ κάποιων εταιρειών σε βαρος των πολιτών και οχι την Δημόσια Υγεία..

Πλέον προκύπτουν τεράστια ερωτηματικά με αυτή την ΜΠΙΖΝΑ όπως έχει εξελιχθεί των self test. Και φυσικά Δεκάδες γιατροί έθεταν θέμα σκανδάλου.Το 80% των self Test αποδείχθηκε αναποτελεσματικό και ΑΧΡΗΣΤΟ εργαλείο που μονο ταλαιπωρία δίνει στους χρήστες Γονείς Μαθητές και Εκπαιδευτικούς.. Η αποτελεσματικότητα τους δεν δικαιώνει τις προσδοκίες της κυβέρνησης η οποία έχει βασίσει σε μεγάλο βαθμό την λειτουργία των Σχολικών Μονάδων στα self test τα οποία όμως αποδεικνύονται αναξιόπιστα.

Συγκεκριμένα τα self test έχουν θετική προγνωστική αξία 13.5% περίπου καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ από 2,3 εκατομμύρια τεστ, βρέθηκαν 55.000 θετικά, ενώ από αυτά τα πραγματικά θετικά στον επανέλεγχο ήταν μόλις 7.300!

Βεβαίως δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το φιάσκο με το σύστημα, το οποίο είχε προβλήματα σήμερα και χθες και ανάγκασε χιλιάδες παιδιά να πάνε σήμερα σχολείο με χειρόγραφες βεβαιώσεις.

Επιπλέον τα Self Test & rapid Test καθως και τα Μοριακα δεν ξεχωρίζουν τον covid 19 διοτι το λένε οι κατασκευαστές τους ..Δεν εχουν διαγνωστικότητα και επιπλέον και το ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ η Δικτατορική Κυβέρνηση του Κούλη και το Υπουργείο του Κικίλια δεν εχουν δώσει δεν εχουν απαντήσει στους Ιατροδικαστές της Χωρας για το γονιδίωμα του ιού.. Η ΑΠΑΤΗ απεδείχθη απο τους Ιατροδικαστές διοτι ακουμε οτι διεγνώσθη με κοβιντ οτι πέθανε απο η με κοβιντ είναι ολα ΨΕΜΜΑΤΑ.Πως διαγνώστηκε απο ποιους διεγνώσθη και με ποια μέθοδο και χωρίς το Γονιδίωμα???

Η Κυβέρνηση του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΟΥΛΗ δεν εχει πολλές μερες με ολο αυτο το ΦΙΑΣΚΟ και βαδίζει στην ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ!!

Ολα γίνονται για τον ελεγχο του πληθυσμού και την Υποταγή του..Για να τρωνε οι Φιλικες Εταιρείες(οι Κουμπάροι) με Μασκες και αναληθη και αναξιόπιστα Τεστ..Με τελικο στοχο τους μεσω του ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΑΣ και την μείωση του προσδόκιμου της Ζωής σας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες