Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Πρώτη δράση μετά την καραντίνα και σε συνεργασία με τους Beach Cleaning και τον Ναυτικό όμιλο Αλεποχωρίου (Pics) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 18, 2021

Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Πρώτη δράση μετά την καραντίνα και σε συνεργασία με τους Beach Cleaning και τον Ναυτικό όμιλο Αλεποχωρίου (Pics)


Πρώτη δράση μετά την καραντίνα και σε συνεργασία με τους Beach Cleaning και τον Ναυτικό όμιλο Αλεποχωρίου καθαρίσαμε τον βυθό και τον περιβάλλοντα χώρο στο λιμάνι Αλεποχωρίου.

Απολογισμός κατάδυσης 220 κιλά ή 525 τεμάχια ρύπανσης. 108 κουτάκια αλουμινίου, 132 πλαστικά μπουκάλια, 25 καπάκια καφέ, 10 ελαστικά, πετονιές, 31 ποτήρια πλαστικά, κονσέρβες κλπ…! Από τον περιβάλλοντα χώρο μαζευτήκαν 3 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών ( περίπου 35 κιλά) με διάφορα ευρήματα κυρίως αποτσίγαρα και διάφορα πλαστικά που θα κατέληγαν στην θάλασσα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και εξωτερικοί χώροι
Η ομάδα μας απαρτιζόταν από 5 δύτες, 1 επιφάνεια, 7 στην ξηρά. Ευχαριστούμε την ομάδα Beach Cleaning και τον Ναυτικό όμιλο Αλεποχωρίου για την συνεργασία και την φιλοξενία, τον δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας για την αποκομιδή των σκουπιδιών και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν υποβληθεί σε self test!

Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε Σεβόμαστε το περιβάλλον ,σταματάμε να ρυπαίνουμε !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας , ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας !!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και σώμα νερού
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και σώμα νερού
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες