Ο καιρός σήμερα - Άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στα νότια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 18, 2021

Ο καιρός σήμερα - Άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στα νότια


Kαλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων υπάρχει στα βόρεια, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια και οι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου, περιμένουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες να επικρατήσουν από νωρίς το πρωί, με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις και πιθανόν ασθενείς τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά ορεινά. Τις θερμές ώρες της ημέρας ωστόσο οι νεφώσεις στα βορειανατολικά ορεινά θα αυξηθούν και αναμένεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι με μικρή πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στη Θράκη. Τα φαινόμενα θα σταματήσουν τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 29, στην Ήπειρο από 9 έως 28 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 14 έως 29 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 30-31 βαθμούς.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα πνέουν στο Αιγαίο και στα ηπειρωτικά από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες