Βόμβα: Τώρα Που Ο Κ. Βασιλακόπουλος Επιβεβαιώνει Όσα Έλεγε Ο Κ. Αντωνίου, Εντάσσεται Στους «Ψεκασμένους»; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 09, 2021

Βόμβα: Τώρα Που Ο Κ. Βασιλακόπουλος Επιβεβαιώνει Όσα Έλεγε Ο Κ. Αντωνίου, Εντάσσεται Στους «Ψεκασμένους»;


- «Αν νοσήσει κάποιος έχοντας κανει τη πρώτη δόση εμβολίου, είναι πολύ πιθανό μέσα του να δημιουργηθούν μεταλλαγμένα στελέχη κορωνοϊού ανθεκτικά στα εμβόλια...!» (Video)

Μια νέα παραδοχή, την οποία δεν την είχαν αναφέρει έως σήμερα οι «ειδικοί» που κατακλύζουν τις τηλεοράσεις, έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

«Δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη κι αυτό δεν το θέλουμε» - «....Άρα θα είναι ένα μεταλλαγμένο στέλεχος το οποίο θα ξεφεύγει από τα αντισώματα μας και θα είναι ανθεκτικό και στα εμβόλια.»

Τώρα που έχει αρχίσει να γίνεται πολύς λόγος για ανθρώπους που νοσούν ή και πεθαίνουν μετά τη πρώτη δόση του εμβολίου, κάνει μια σύσταση που προκαλεί ποικίλα ερωτηματικά. Αφενός με αυτή την εξήγηση, επιχειρεί να ανακόψει τη σκέψη ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει νόσηση...! Αφετέρου με αυτή την εξήγηση, ουσιαστικά, επιβεβαιώνεται ο γνωστός χειρουργός – Ογκολόγος κ. Αντωνίου, ο οποίος λοιδορήθηκε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, επειδή σε συνεντεύξεις που είχε δώσει, τόνιζε ότι «Τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις και τη ραγδαία αύξηση στα κρούσματα» . Τι μας λέει τώρα ο κ. Βασιλακόπουλος; Οτι «δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη»! Τότε γιατί λοιδορήθηκε ο γιατρός κ. Αντωνίου...;

Οι δηλώσεις Βασιλακόπουλου έρχονται στην σκιά του θανάτου του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Κατσανέβα, ο οποίος κατέληξε νοσηλευόμενος με covid λίγες ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου...

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο καθηγητής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι πλησιάζουμε στο τέλος του εφιάλτη που ονομάζεται κορονοϊός, το οποίο μάλιστα προσδιόρισε χρονιά πιθανώς και μέσα στο καλοκαίρι.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως «δεν είμαστε ακόμα σε θέση να πετάξουμε τις μάσκες και να αρχίσουμε τα πάρτι αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον».

Αναφορικά με τα «ανοίγματα» που έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες υπογράμμισε ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή τα ανοίγματα που γίνονται» και εκτίμησε ότι κάποια από αυτά «θα μειώσουν τα κρούσματα, όπως για παράδειγμα το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους», καθώς θα οδηγήσει σε μείωση των συναντήσεων σε σπίτια.

«Προσοχή σε όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση εμβολίου»

Αναφερόμενος, δε, στους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση χωρίς να έχουν αποκτήσει ακόμα καλή ανοσολογική απάντηση τόνισε ότι «προφανώς έχουν μια μερική προστασία όμως υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος να νοσήσουν», ενώ «υπάρχει κι ένας δεύτερος κίνδυνος ότι αν κολλήσω κορονοϊό ενώ έχω μερική ανοσία, τότε την ώρα που πολλαπλασιάζεται μέσα μου ο κορονοϊός υφίσταται την πίεση της παρουσίας των αντισωμάτων που δεν είναι πολλά, αλλά υπάρχουν, οπότε είναι πολύ πιθανό μέσα μου να δημιουργηθούν μεταλλαγμένα στελέχη κορονοϊού».

«Άρα δεν είναι ότι δεν είμαι πλήρως προστατευμένος, είναι ότι δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη κι αυτό δεν το θέλουμε» εξήγησε.

Ακολούθως, ο κ. Βασιλακόπουλος υπογράμμισε ότι «επειδή την ώρα που πολλαπλασιάζεται ο ιός μέσα στον οργανισμό υπάρχουν αντισώματα, αλλά όχι τόσα ώστε να τον εξουδετερώσουν, οι όποιες τυχαίες αλλαγές που γίνονται στον ιό είναι αυτές που τον κάνουν να ξεφεύγει από τα λίγα αντισώματα».

«Άρα θα είναι ένα μεταλλαγμένο στέλεχος το οποίο θα ξεφεύγει από τα αντισώματά μας και θα είναι ανθεκτικό και στα εμβόλια. Αυτός είναι ένας κίνδυνος υπαρκτός και πρέπει αυτοί που είναι εμβολιασμένοι με την πρώτη δόση να συνεχίσουν να προσέχουν και για την υγεία τους καθώς δεν είναι 100% προστατευμένοι αλλά και για τον λόγο που σας λέω» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Μέσα από αυτές τις δηλώσεις βεβαιως ο κ. Βασιλακόπουλος αδειάζει πλήρως άλλους ειδικούς, όπως ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), που σε ανάρτησή του στο Facebook, στις 28 Μαρτίου έλεγε ότι «στις 99% των εμβολιασθέντων έχουν ισχυρή ανοσοαπόκριση έναντι της Covid-19 μετά από μία δόση του εμβολίου της Pfizer/BioNTech»!.

https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες