Λουτράκι:Ο Δήμαρχος αδιαφορεί - Τελικά ποιος δεν θέλει διάλογο κ. Γκιώνη; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 07, 2021

Λουτράκι:Ο Δήμαρχος αδιαφορεί - Τελικά ποιος δεν θέλει διάλογο κ. Γκιώνη;


Τελικά ποιος δεν θέλει διάλογο;

Ο Δήμαρχος αδιαφορεί για αίτηση τριών μελών της επιτροπής διαπραγμάτευσης, δεν έχει ειδοποιήσει κανέναν για την αίτηση που παρατίθεται κάνοντας τις προθέσεις του πασιφανείς.

Αδιαφάνεια πλήρης και για όλα φταίει η αντιπολίτευση!!!

Η αίτησή τους, είναι η παρακάτω:

ΑΙΤΗΣΗ

Λουτράκι 5/5-2021

Προς : κ. Γκιώνη Γεώργιο.

Μετά τη συζήτηση του σχετικού θέματος που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28/4/2021 και αφορούσε τη σύγκληση της επιτροπής διαπραγμάτευσης, για τη συνέχιση της διαδικασίας των διαπραγματεύσεων προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των κοινοπρακτούντων μελών, σας καλούμε να συγκαλέσετε την επιτροπή αυτή, την Παρασκευή 7 / 5 / 2021 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα.

1. Ενημέρωση επί του αιτήματος της Club Hotel Casino s.a. της μετατροπής της κοινοπραξίας σε Α.Ε.

2. Ανακοινώσεις – διάφορα.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι στην συνεδρίαση θα κρατηθούν απομαγνητοφωνημένα πρακτικά.

Τα αιτούντα μέλη της επιτροπής διαπραγμάτευσης:

Κ. Λογοθέτης
Κ. Ζερβός
Δ. Βασιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες