Το σύστημα έχει σπείρει τη διχόνοια, ο κόσμος έχει πέσει στη φάκα… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 09, 2021

Το σύστημα έχει σπείρει τη διχόνοια, ο κόσμος έχει πέσει στη φάκα…


Σε λάθος λογική και βάση τοποθετείται η συζήτηση των υπέρμαχων του εμβολίου για τον κορωνοϊό με τους επιφυλακτικούς και σκεπτόμενους. Το θέμα δεν είναι αν το εμβόλιο είναι ασφαλές, κάτι το οποίο δεν μπορεί να επαληθεύσει ο απλός καθημερινός πολίτης, δηλαδή εγώ ή εσύ αγαπητέ φίλε, καθώς δεν είμαστε ειδικοί γιατροί. Το βασικό θέμα και αυτό που επιβάλλεται να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι ο καθένας θα πρέπει να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ για να αποφασίσει για τον εαυτό του.

Αν θέλει δηλαδή να πάει να κάνει ένα, δυο ή και τρία εμβόλια να είναι ελεύθερος, χωρίς λογοκρισία να πάει να τα κάνει. Όπως και το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για όλους όσους δεν ΔΕΝ επιθυμούν να κάνουν για τους δικούς τους ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ λόγους. Αυτό θα πρέπει να είναι το βασικό επιχείρημα έναντι του εμβολιασμού. Το …πανέξυπνο σύστημα έχει καταφέρει και έχει φέρει την «κόντρα» (που το ίδιο δημιούργησε) στα δικά του μέτρα, τοποθετώντας την διχογνωμία στο θέμα της ασφάλειας. Και πολλές φορές βέβαια φθάνει και στα επίπεδα της …συνωμοσίας …πασπαλίζοντας την ιστορία με τσιπάκια, Bill Gates και πάει λέγοντας. Γιατί έτσι βολεύεται προκειμένου να …αποδομήσει αυτούς που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, «εμφανίζοντας» τα συγκεκριμένα εμβόλια σαν κάτι … «θεόσταλτο».

Δεν χρειάζεται να μπούμε στη λογική ανάλυσης των διαφόρων θεωριών γιατί πάλι δεν θα βρεθεί άκρη και ξεφεύγει από το πνεύμα του συγκεκριμένου κειμένου. Αυτό που είναι επιτακτική ανάγκη όμως να γίνει ξεκάθαρο είναι πως το δικαίωμα της επιλογής είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο ανθρώπινο δικαίωμα και δεν μπορεί να αφαιρεθεί από κανέναν. Το τελευταίο διάστημα έχει …χαθεί η μπάλα κυριολεκτικά και είναι φανερό πως υπάρχει μια τεράστια προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού.

Ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να παραμείνει αυστηρώς προσωπικό το έχουμε αναγάγει σε …δημόσια διαβούλευση με το πρόσχημα της υγείας του συνόλου. Η επιχειρηματολογία θα πρέπει να επανέλθει στη σωστή της βάση γιατί δυστυχώς ο διχασμός ολοένα και μεγαλώνει και αυτό είναι κάτι που πραγματικά δεν συμφέρει κανέναν μας παρά μόνον αυτούς που …πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι τις καταστάσεις…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες