Αστυνομικός κατέθεσε αγωγή σε διευθύντρια λυκείου επειδή δεν θέλει να κάνει ο γιος του self test - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 06, 2021

Αστυνομικός κατέθεσε αγωγή σε διευθύντρια λυκείου επειδή δεν θέλει να κάνει ο γιος του self test


Επικαλούμενος ότι τα self test είναι αντισυνταγματική πράξη, ένας γονέας αστυνομικός κατέθεσε αγωγή σε βάρος διευθύντριας λυκείου στα Χανιά επειδή δεν αφήνει τον γιο του να παρακολουθήσει το μάθημα χωρίς τη διάγνωση.

Ο γονέας αστυνομικός αρνείται να υποχρεώσει το παιδί του να κάνει το self test, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είναι μια ιατρική πράξη και δεν πρέπει να πραγματοποιείται στο σπίτι από έναν ανήλικο, με αποτέλεσμα να οδηγεί την υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι περιπτώσεις γονέων που έχουν αρνηθεί να υποβάλλουν τα παιδιά τους στην αυτοεξέταση, ενώ κάνουν λόγο για καταπάτηση του συντάγματος στις περιπτώσεις που τα τέκνα τους μένουν εκτός μαθήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες