Τι μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι στους ανεμβολίαστους απο Διάσημους γιατρούς.(Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 06, 2021

Τι μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι στους ανεμβολίαστους απο Διάσημους γιατρούς.(Video)


Λαμβάνουμε χιλιάδες αναφορές απο το κόσμο..Οι γυναίκες αιμορραγούν για εβδομάδες. Σε μερικές κόπηκε η περίοδος..ακομη και σε εμμηνόπαυση αιμορραγούν. Γυναίκες αποβάλλουν.. Άνθρωποι έχουν αιμορραγία στην μυτη. Παιδιά που ειναι κοντά σε εμβολιασμένους έχουν αιμορραγία στη μυτη και θρομβώσεις.Μελανιες στα πόδια. Εχοντας διερευνήσει το κυκλο της γυναίκας αυτα που που παρουσιαζονται με εχουν τρομοκρατήσει.

Υπάρχουν χιλιάδες αναφορές διαταραχών περιόδου και δυσλειτουργίες αναπαραγωγής απο τα εμβόλια Covid 19 .στην αρχη είχαμε αποβολή θρόμβων στη συνέχεια αποβολή ιστου απο το ενδομήτριο.. Ολόκληρο κομμάτι απο το ενδομήτριο πέφτει!!!Εννοείτε οτι ο κύκλος της γυναίκας καθορίζει την Υγεια της.
Ακομη και αν δεν εχεις κανει το εμβόλιο αλλα βρίσκεσαι με άτομα που το εχουν κανει επηρεάζονται..
Γνωρίζουμε οτι τα εμβόλια περιλαμβάνουν κομματι πολιομυελίτιδας και επηρεάζει την λειτουργία των οωθηκών .
τα εμβόλια είναι ενα είδος ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ!!
Το σωμα των εμβολιασμένων εκκρίνει ..και μεταφέρεται σε οσους ερχονται σε επαφή..και δεν έχουν κανει εμβολιασμό.
Το σωμα του εμβολιασμένου παράγει μια πρωτεΐνη ενάντια στην πρωτεΐνη ακίδα του sars cov 2 ..Είναι μια συνθετική πρωτεΐνη που δεν την έχουμε ξαναδεί. Και το σωμα του εμβολιασμένου την παράγει σαν εργοστάσιο και δεν υπάρχει τρόπος αυτο να σταματήσει. Θα βρικεται στο σαλιο σας στα ουρα σας στο σπερματικό υγρό στο αίμα στα αερια στα κόπρανα και ετσι οσοι βρίσκονται κοντα σε εμβολιασμένα άτομα θα τον επηρεάζουν δυσμενώς. Κτυπά τον πλακούντα και την γονιμότητα και οι γυναίκες θα αποβάλουν τα παιδιά τους και δίνουν στειρότητα και αιμορραγίες.

Dr Kery Mantey: Tα εμβόλια εχουν νανολιπίδια μια νεα τεχνολογία για την ανθρωπότητα. Συγκεκριμένα είναι μικροσκοπικά κομπιουτερς και η ουσια που περιέχουν κανει παρα πολλά. Τα nano bytes δηλαδή hydrogel.Oι κατασκευαστές μας λένε οτι χρησιμοποιούν αυτη την ουσία επειδή το σωμα μας ειναι πολύ έξυπνο καταλαβαίνει οταν κατι δεν είναι της φύσης του και θα καταστρέψει τον συνθετικό κώδικα που σας βαζουν με την ενεση.

Ετσι βρήκαν ενα τρόπο να ξεγελάσουν το σωμα μας γοα να δεχθεί αυτο τον συνθετικό κώδικα με αυτο το νανολιπίδιο.Τι αλλες δουλειές κανει? 1. Μπορεί να ενεργοποιηθεί ανα πάσα στιγμή για να μεταφέρει οποιαδήποτε πληροφορία
2.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βιολογικούς αισθητήρες στο σώμα και να μαζεύει πληροφορίες.Καταγραφει την αναπνοή σας τις σκέψεις σας τα συναισθήματα σας και δρα μεσω wi Fi .
3.Mπορει να μεταδώσει και να λάβει εντολές σε συχνότητες και νευρικά ερεθίσματα.
Οι εταιρίες δεν είπαν τι θα κάνουν με ολα αυτα στους ανθρώπους. Αυτή η ουσία αντιδρα με το 5G και με τα τηλέφωνα σας.Τι θα συμβεί αν σας μεταδώσουν μια συχνότητα?? ειναι κατι το τελείως ξενο με το ανθρωπινο σωμα και συμβαίνει τωρα που ερχεται το 5G στα σχολεία τα Νοσοκομεία κλπ ολα εκπέμπουν αυτη την EMF συχνότητα η οποία εχει να κανει με το εμβόλιο!!! Και ετσι οι εμβολιασμένοι θα είναι σαν κεραίες και θα μεταδιδουν αυτη τη συχνότητα..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ VIDEO….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες