Ανησυχία με δημοσίευμα: Πέθανε ο 13χρονος ανιψιός μου 3 μέρες μετά την δεύτερη δόση Pfizer, ΦΩΤΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021

Ανησυχία με δημοσίευμα: Πέθανε ο 13χρονος ανιψιός μου 3 μέρες μετά την δεύτερη δόση Pfizer, ΦΩΤΟ


Ένα 13χρονο αγόρι φέρεται να πέθανε από καρδιακά προβλήματα μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer, σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Twitter, την ώρα που αξιωματούχοι υγείας ερευνούν περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε παιδιά που κάνουν το εμβόλιο.

Η ανάρτηση στο Twitter έγινε viral την Κυριακή, καθώς μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο 13χρονος γιος του αδελφού της είχε πεθάνει σε λιγότερο από τρεις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Pfizer.

«Τα αρχικά αποτελέσματα της αυτοψίας (που έγινε την Παρασκευή) ήταν ότι η καρδιά του είχε Μεγαλώσει και υπήρχε κάποιο υγρό που την περιέβαλε. Δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας. Δεν έπαιρνε φάρμακα », έγραψε η Tami Burages, με μια φωτογραφία που δείχνει προφανώς την κάρτα εγγραφής εμβολιασμού Covid-19 του ανηψιού της.

Η κάρτα έδειξε ότι το παιδί, ο Jacob Clynick – γεννημένος το 2007 – έλαβε την δεύτερη δόση του στις 13 Ιουνίου τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη.

Η Burages είπε ότι είναι υπέρ των εμβολίων και γνωρίζει ότι τα εμβόλια είναι «σε γενικές γραμμές ασφαλή». Είπε επίσης ότι είχε εμβολιάσει τον «δικό της 14χρονο γιο της μόλις ήταν διαθέσιμο το σκεύασμα». Αλλά πρόσθεσε ότι ο ανιψιός της πέθανε και ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) «πρέπει να το διερευνήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες