4 Βρετανοί Πιλότοι πέθαναν μετα τον εμβολιασμό τους και ενας Ελληνας επεσε εν πτήσει..(Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2021

4 Βρετανοί Πιλότοι πέθαναν μετα τον εμβολιασμό τους και ενας Ελληνας επεσε εν πτήσει..(Video)


Τέσσερεις πιλότοι της British Airlines πέθαναν μια εβδομάδα μετα τον εμβολιασμό τους και η εταιρεία ψάχνει πλέον για ανεμβολίαστους…πιλότους…Το θέμα με τους θανάτους των 4 πιλότων δημοσιεύτηκε στον Ξενο Τύπο ενω το εγραψε και το pronews ..Δειτε το VIDEO που το αναφερει οπως και τις προσπάθειες της Αεροπορικής Εταιρείας να μην θελει να εμβολιάζει πλέον τους πιλότους της και να θετει θεμα στην Κυβερνηση της Αγγλίας.

Σήμερα επεσε ενα μονοκινητήριο μικρό αεροσκάφος που πιλοτάριζε πιλότος ο οποίος πριν λιγο καιρό τρολάριζε τους ανεμβολίαστους στο προφίλ του…Μεχρι στιγμής δεν εδωσαν το όνομα του παρα μόνο του συνεπιβάτη του αεροπλάνου …αυτο απο μονο του βρωμάει ..Για να μην μαθουν αν ηταν εμβολιασμένος???

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ 21/06/21 ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΑ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ???

Ποιος ο λόγος να δώσεις το ενα όνομα απο τα δυο ατομα που ηταν στο αεροπλάνο που επεσε στο Χωριο του πιλότου? Στην Χαριά Ηλείας επεσε το μονοκινητήριο ..16 χιλιόμετρα ανατολικά απο τον Πύργο. Με την πτώση του πήρε φωτια και απανθρακώθηκαν…ο Πιλότος (Δασκαλος στην Αμαλιάδα) απο την Χαρια Ηλείας και ο συνεπιβάτης του διασώστης Κωστας Καλογερογιάννης απο τα Γιάννινα και κάτοικος Μεσολογγίου..Το αεροπλάνο απογειώθηκε σήμερα στις 11.00 απο το Αεροδρόμιο Μεσολογγίου.

Ο Πιλότος Δημήτρης Βασιλέίου ηταν Δάσκαλος και πατέρας δυο παιδιών και τρολάριζε τους ανεμβολίαστους..


ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ..

https://m.facebook.com/profile.php?id=100013752705668&_rdr
Αν επεσε το μονοκινητήριο αεροπλάνο απο ανακοπή του εμβολιασμένου πιλότου θα μας το πούνε?? ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή θα ρωτάμε πριν ταξιδέψουμε αν οι πιλότοι είναι εμβολιασμένοι??????



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες