55χρονη Νεκρή μετα τη 2η δοση στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων!!! Ταξίδεψε στην Ελευθερία του Κούλη!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 19, 2021

55χρονη Νεκρή μετα τη 2η δοση στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων!!! Ταξίδεψε στην Ελευθερία του Κούλη!!!


Πέθανε 55χρονη γυναίκα στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της. Ταξίδεψε στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Κούλη!!! Συνεχίζεται το Θανατικό και δεν μας λένε σε ΠΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ θα το χαρακτηρίσουν επικίνδυνο…Οταν οι παρενέργειες φέρνουν ΘΑΝΑΤΟΥΣ γιατί εκβιάζουν και απειλούν να εμβολιαστεί ο πληθυσμός??

Απέσυραν το astrazeneca απαγορεύτηκε το Τζόνσον και στην Αμερικη ετοιμάζουν απαγορευση στο pfizer..

13.867 θάνατοι στην Ευρώπη και 1.354.336 παρενέργειες και το μονο που θέλουν ειναι να τρυπήσουν το κοσμο..Και αυτοι οι αριθμοί είναι λίγοι αφου τα Κράτη δεν δίνουν ολους τους θανάτους και τις παρενέργειες..13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες απο τα εμβόλια εως 05/06/21 στην Βαση Δεδομενων της Ε.Ε

Η 55χρονη γυναίκα αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ δηθεν ΕΜΒΟΛΙΟ κατέρρευσε στον προθάλαμο αναμονής του Νοσοκομείου μετά από αλλεργικό ΣΟΚ που υπέστη.

Όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε αναστάτωση καθώς η γυναίκα που είχε μεταβεί να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου και πέθανε..

Οταν οι πολίτες ΔΕΧΟΝΤΑΙ να γινουν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ τι να πει κανείς??? Γίνονται κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους αντι για ΖΩΑ!!! Και πάνε…Ο κατάλογος μακρυς και ατελείωτος!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες