Κατερίνη: Γιατρός 61 ετών πέθανε μετά τη δεύτερη δόση με Pfizer - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2021

Κατερίνη: Γιατρός 61 ετών πέθανε μετά τη δεύτερη δόση με Pfizer


Την τελευταία του πνοή άφησε ένας γιατρός 61 ετών μετά τη δεύτερη δόση εμβολιασμού του με Pfizer. Ο γιατρός είχε νοσήσει με κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με το OPEN, ο γυναικολόγος εμβολιάστηκε το Σάββατο 19 Ιουνίου με το σκεύασμα της Pfizer και αισθάνθηκε αδιαθεσία. Την Κυριακή κατέρρευσε και διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα και είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες