Angelo Giorgianni στον Focus FM: «Τερατούργημα και ακόμα περισσότερο ο εμβολιασμός σε παιδιά» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2021

Angelo Giorgianni στον Focus FM: «Τερατούργημα και ακόμα περισσότερο ο εμβολιασμός σε παιδιά»

«Βόμβες» από τον Ιταλό δικαστικό και πρόεδρο του παγκόσμιου οργανισμού «Ζωή» Angelo Giorgianni, ο οποίος μίλησε σήμερα στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη για τον κορωνοϊό, τα εμβόλια και το πού οδηγείται η διεθνής κοινότητα.

«Με τα lockdown μας απομονώνουν και μας στερούν ελευθερίες», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι «θέλουν να πείσουν τον κόσμο για το εμβόλιο για εμπορικούς λόγους». Σημείωσε δε, ότι «το εμβόλιο όχι μόνο δεν είναι ευεργετικό αλλά είναι επικίνδυνο».

«Τερατούργημα και ακόμα περισσότερο ο εμβολιασμός σε παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Όχι μόνο δεν εφάρμοσαν τα lockdown για να μας προστατεύσουν, αλλά το έκαναν για να μας τρομοκρατήσουν, για να πτωχεύσουν τα κράτη» επισήμανε ο κ. Giorgianni συμπληρώνοντας ότι τα περιοριστικά μέτρα οδήγησαν σε λουκέτα όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Όσον αφορά τα διεθνή ΜΜΕ υπογράμμισε ότι «έδειχναν έναν ιό πολύ πιο επικίνδυνο από ό,τι ήταν».

Για τα πρόστιμα που αφορούν τις μετακινήσεις των πολιτών είπε ότι είναι παράνομα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του εδώ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες