Διαδικτυακή Εκδήλωση: «Οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και οι προτάσεις του για το Ταμείο Ανάκαμψης» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021

Διαδικτυακή Εκδήλωση: «Οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και οι προτάσεις του για το Ταμείο Ανάκαμψης»


Επιχειρώντας να απαντήσει στα σημαντικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας στον δρόμο που θα την συνδέσει με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, την οικονομική ανάκαμψη, την ανακοπή της διεύρυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων, την δημοκρατία και την διεύρυνση των δικαιωμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κατέθεσε πριν από λίγο καιρό το σχέδιό του, για την παραγωγική και δημοκρατική ανασυγκρότηση της χώρας.

Στο πλαίσιο της ανάδειξης των μικρών και μεγάλων πυλώνων αυτού του σχεδίου, αλλά και των προτάσεών του για το Ταμείο Ανάκαμψης, η Ν.Ε. του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει ο επικεφαλής της ομάδας προγράμματος και πρώην υπουργός, Γιώργος Σταθάκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου, στις 7:30 το βράδυ, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ και θα μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος το επιθυμεί στην σελίδα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας στο Facebook (https://www.facebook.com/syrizakorinthias).

Επιπλέον οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα παρέμβασης με γραπτά μηνύματα ή σχόλια.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες