Ο “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ” ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2021

Ο “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ” ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ


Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr


Στο διαδίκτυο υπάρχει ένα κίνημα που ονομάζεται “Πυρήνας υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή”! Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε το παρακάτω κείμενο που προξένησε ταραχή και εκνευρισμό στο Μαξίμου!

Παρακάτω το κείμενο για του λόγου το αληθές:

«Θα θέλαμε να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι σε όλους για ό,τι θα επακολουθήσει, μιας και ουδέποτε κρυφτήκαμε πίσω από το δάκτυλό μας. Αδιαφορούμε παντελώς για τις όποιες προσωπικές δεσμεύσεις έχει η οικογένεια Μητσοτάκη με τον ξένο παράγοντα και ειδικά με τη Γερμανία. Η Νέα Δημοκρατία δεν οφείλει τίποτε και σε κανέναν. Και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην οικογένεια Μητσοτάκη να χρησιμοποιήσει την παράταξη για να καλύψει τις όποιες υποχρεώσεις της. Ένα παραπάνω, όταν αυτά που της ζητώνται ζημιώνουν την Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία και να συζητήσουμε το γιατί και το πώς τα μνημόνια με τα Σκόπια ζημιώνουν την Ελλάδα, ή το αν είναι αναπόφευκτα ή όχι. Τα πάντα είναι ξεκάθαρα. Άλλωστε, το γεγονός και μόνο ότι οι δύο πρώην πρόεδροι του κόμματος, που διετέλεσαν και πρωθυπουργοί, παίρνοντας μάλιστα δύσκολες αποφάσεις, δεν πρόκειται να τα ψηφίσουν, νομίζουμε πως τα καλύπτει όλα. Τη στιγμή που κανείς από τους δυο τους δεν υπονόμευσε μέχρι σήμερα, ΠΟΤΕ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για υστερόβουλες κινήσεις ή επιθυμίες. Αντιθέτως, και οι δυο τους έδωσαν έναν μεγάλο αγώνα για να καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να εξασφαλίσει την ισχυρή αυτοδυναμία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν. Ούτε για την ηγεσία του κόμματος, ούτε φυσικά και για τους πρόθυμους που θα θελήσουν να ανταλλάξουν την αντεθνική ψήφο τους, με μία θέση στον επόμενο ανασχηματισμό ή και κάτι περισσότερο. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να επαναληφθεί η θεατρική παράσταση της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και όσοι εκ των κ.κ. Βουλευτών της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας αποφασίσουν να ντυθούν Κουίκηδες, Παπακώστες και Κουντουράδες, ας έχουν υπ’ όψιν τους, πως ταυτόχρονα θα υπογράψουν και το πολιτικό τους τέλος.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Δένδιας όφειλαν να τηρήσουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος προς τον Ελληνικό λαό. Η απόφασή τους να αναπαραστήσουν το δίδυμο Τσίπρα-Κοτζιά που καταδίκασε δια της ψήφου του ο λαός το 2019, αποτέλεσε επιλογή τους. Οι συνέπειες της οποίας, όποιες κι αν είναι αυτές, ακόμη και αν πρόκειται να οδηγήσουν σε πτώση της κυβέρνησης, βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο τους ίδιους. Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι Νεοδημοκράτες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

Υ.Γ.: Επειδή μεγαλώσαμε μέσα στη Νέα Δημοκρατία, την οποία και ουδέποτε εγκαταλείψαμε μέχρι σήμερα, θα πρέπει να έχει υπ’ όψιν του το Μαξίμου, πως είμαστε σε θέση να μαθαίνουμε όλα όσα συμβαίνουν εκεί μέσα. Πράγμα που σημαίνει πως οι διάφοροι τακτικισμοί που θα σκαρφιστούν τα πεφωτισμένα πράσινα μυαλά των α(χ)ρίστων που στελεχώνουν τον πρωθυπουργικό περίγυρο, δεν θα χρειαστεί και πολύς χρόνος για να γίνουν σε μας γνωστά. Οπότε, καλό θα είναι να αποφευχθούν τέτοιες ενέργειες, διότι μετά το θέμα θα πάρει άλλες διαστάσεις»!!

Κάνουν κουμάντο στη ΝΔ οι σώγαμπροι…

Ωστόσο στο Μαξίμου δεν έβαλαν μυαλό και θέλησαν να δώσουν απάντηση περί διαγραφών! Έτσι δεν άργησε να τους έλθει δεύτερη σφαλιάρα, ακόμη πιο ηχηρή από την πρώτη!

Διαβάστε παρακάτω την νέα ανάρτηση της κίνησης “Πυρήνας υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή”:

«Απειλεί, λέει ο Μητσοτάκης με διαγραφές, όσους δεν ψηφίσουν τα μνημόνια με τα Σκόπια..

Και δεν βρέθηκε ένας από το επιτελείο του να μαζέψει την είδηση.
Διότι, το βράδυ της ψηφοφορίας της κύρωσης των μνημονίων με τα Σκόπια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα ΄χει το κουράγιο να ανασάνει.
Όχι να διαγράψει.

Κάποιοι ίσως σκοπίμως αφήνουν τον Κυριάκο να εκτίθεται, θέλοντας έτσι να περάσουμε το συντομότερο δυνατό στην μεγάλη συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Μαργαρίτη Σχοινά.

Γιατί, με δεδομένο, πως οι Καραμανλής και Σαμαράς, δεν πρόκειται να τα ψηφίσουν τα μνημόνια με τα Σκόπια, όπως επίσης και με δεδομένο και ότι ο Μητσοτάκης, δεν έχει το ειδικό βάρος να τους διαγράψει, αυτό θα έχει ως επακόλουθο, να μην μπορεί το Μαξίμου να αγγίξει κανέναν που δεν θα ψηφίσει υπέρ.

Επειδή πολύ απλά, δεν είναι δυνατόν να ισχύσουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Από ΄κει και έπειτα, η ταπεινή μας άποψη είναι πως ελάχιστοι θα είναι οι βουλευτές που θα ακολουθήσουν τον δρόμο των δύο πρώην προέδρων του κόμματος.
Διότι πολλοί βουλευτές, της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας, προωθούνται από επιχειρηματίες. Είναι γιουσουφάκια.

Άρα, δεν έχουν προσωπική άποψη και θα κάνουν αυτό που θα τους πουν, εκείνοι που τους χρηματοδοτούν. Κάποιοι άλλοι, είναι τέτοια λαμόγια, που δεν θα ΄χουν πρόβλημα να ανταλλάξουν τη ψήφο τους - δηλαδή, ποιά ψήφο τους, την Μακεδονία θα ανταλλάξουν - με μία θεσούλα που θα τους τάξει ο Κυριάκος.

Υπουργού ή υφυπουργού. Άλλοι πάλι, είναι κότες. Και θα προτιμήσουν να διαπράξουν Εθνική προδοσία, παρά να έρθουν σε ρήξη με το Μαξίμου και να ρισκάρουν να μην είναι στις επόμενες εκλογές υποψήφιοι.

Λίγοι, λοιπόν, θα είναι εκείνοι που πέραν των δύο πρώην πρωθυπουργών, θα τολμήσουν να πράξουν το Εθνικό τους καθήκον. Λίγοι, όμως όχι τόσο λίγοι, που η επόμενη μέρα για το Μαξίμου, θα είναι μια ηλιόλουστη μέρα.

Το βράδυ της ψηφοφορίας, οι βουλευτές της Ν.Δ που θα ψηφίσουν τις γαλάζιες Πρέσπες, θα είναι λιγότεροι από 151.

Πράγμα που σημαίνει ότι η κυβέρνηση, θα είναι υποχρεωμένη την επομένη, να καταφύγει στις κάλπες, ακόμα κι αν εξασφαλίσει τον απαιτούμενο αριθμό, μέσω των ψήφων του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν θα ήθελε με τίποτα να πάει σε εκλογές, όσο βλέπει πως δεν είναι δυνατόν να ξεκολλήσει από το 20%.

Το μεγάλο το ερώτημα, είναι, οι Βορειοελλαδίτες βουλευτές που θα ψηφίσουν τις γαλάζιες Πρέσπες, με τί μεταμφίεση θα περνάνε τα Τέμπη, για να πάνε στις έδρες τους.

Καθώς, όπως μαθαίνουμε, τους ετοιμάζεται θερμή υποδοχή.

Και η ριμάδα η σήραγγα των Τεμπών είναι μεγάλη (6Km).»!

Πάντως σε μας μεταφέρθηκε το παρακάτω μήνυμα:

Δυστυχώς επιτρέψαμε να κάνουν κουμάντο στη ΝΔ οι σώγαμπροι! Εκμεταλλευόμενοι την καλοσύνη του Καραμανλή! Όμως δεν θα συνεχιστεί τα άγρια να διώχνουν τα ήμερα!

Όπως αντιλαμβάνεστε φίλες και φίλοι, στη ΝΔ έχει ξεκινήσει “εμφύλιος χαρακωμάτων”!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες