Η πληρωμένη Τηλεόραση και ο τρομος δίνει θανατικο – παρενέργειες και παράνοια… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021

Η πληρωμένη Τηλεόραση και ο τρομος δίνει θανατικο – παρενέργειες και παράνοια…


Συνεχίζονται αμείωτα τα περιστατικά θανάτων και παρενεργειών στη Χωρα μας μετα τους εμβολιασμούς πολιτων με πειραματικά εμβόλια.

Το Σαββατοκύριακο είχαμε 4 ακόμη θανάτους…Τον ξαφνικό θάνατο του 25χρονου Πάνου Κούτη απο το Βόλο..Το χειρότερο από όλα είναι είναι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ανακοινώνει τίποτα και εχει δώσει προφορική εντολή στα Νοσοκομεία να μην δίνουν στοιχεία αν οι νεκροί ειχαν προηγουμένως εμβολιαστεί για να αποκρύψουν την επικινδυνότητα των εμβολίων. Επισης ειχαμε το θάνατο του εμβολιασμένου Γιατρού Φίλιππου Τσουμάνη στα Γιάννινα που άφησε τη τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων..

Τη ζωη της εχασε το Σάββατο και η Δέσποινα Λαμπράκη-Χατζάκη ετων 38 σύζυγος του Καρδιολόγου και Δημοτικού Συμβούλου Ιεράπετρας .Πριν λιγες μερες ειχε εμβολιαστεί και νοσηλευόταν με ανεύρισμα από την Τετάρτη.

Τέλος σήμερα 21/06/21 εγινε γνωστό οτι εμβολιασθείς 55χρονος απο το Ρέθυμνο επαθε εμφραγμα πάνω στον Αξονικό ..Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας των Χανίων αλλα αυτο δεν του εσωσε τη Ζωη και εξέπνευσε..

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

57χρονη Χανιωτισα μετα τον εμβολιασμό της της πρήστηκε λεμφαδένας ως μπάλα πινκ πονκ. Ειχαμε Αποκόλληση αμφιβληστροειδούς(ματι) 63χρονου μετα τον εμβολιασμό του.

57χρονη Χανιώτισσα με παρενέργειες ..Λεμφαδένας σε μέγεθος μπάλας του πινγκ πονγκ κ.α

Αποκόλληση αμφιβληστροειδούς(ματι) μετα τον εμβολιασμό του σε 63χρονο!!

35χρονη γυναίκα μετα τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της πήγε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας..Εμβολιάστηκε το πρωι χθες Κυριακή στις11.15 και στις 16.00 το απόγευμα παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και λίγες ώρες αργότερα.Στη συνέχεια παρουσίασε μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς ενώ λίγο αργότερα το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους.

35χρονη μετα τον εμβολιασμο με Johnson στα Επείγοντα..Της κόπηκε η αναπνοή!!!Εντονος πόνος στο στήθος

Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή “Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος” ανάφερε ο συζυγος της Μεταφέρθηκε αρχικα στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας στα Επείγοντα.
Ο Φιλανδός βουλευτής Ano Turtiainen,εντός του Κοινοβουλίου της χώρας του προειδοποίησε για μια πιθανή γενοκτονία προκλητέα από το εμβόλιο κατά COVID στη Φινλανδία. Πείραμα σ’ ανθρώπους που τ’ αποτελέσματά του είναι τρομερά. Πόσοι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν ή ν’ αρρωστήσουν σοβαρά πριν σταματήσουμε αυτήν τη σφαγή; Τα μειονεκτήματα τους υπερτερούν των πλεονεκτημάτων!
Είναι ΠΕΙΡΑΜΑ σε ανθρώπους με τρομερά αποτελέσματα! Πρόκειται για Γενοκτονία δηλώνει Φιλανδός Βουλευτής!!!

Aπο το 2015 μιλούν για τον Covid οτι κατασκευάστηκε ως γενετικό ΟΠΛΟ κατα των Λαών…Ολα προκύπτουν απο ενα εγγραφο του Κινεζικού Στρατού…Επιστήμονες που συζητούν για ΟΠΛΑ Coronavirous πέντε χρόνια πριν την σημερινή Πανδημία .

Το βιβλίο με τιτλο Τεχνητοί ιοι ως γεννητικά ΟΠΛΑ γράφτηκε το 2015 απο Επιστήμονες του απελευθερωτικού Στρατού.

Τι αλλο θελεις για να καταλάβεις οτι ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ με βιολογικά σκευάσματα που τα ονομάζουν εμβόλια και πάνε σαν τα πρόβατα να υπογράψουν τον Θανατο τους βαζοντας ημερομηνία λήξης αυτοβούλως μετα απο την τρομοκράτηση απο τα πληρωμένα Μεσα εξαπάτησης και τους εκβιασμούς για την Εργασία τους απο την Κυβέρνηση Μητσοτάκη…???

Τοση επιμονή για να εμβολιαστούμε και η παραδοχή οτι και αν εμβολιαστεις παλι κολλάς ποιος ο λογος του εμβολιασμού??? Δεν παρεχει καμια προστασία Ειναι προφανές οτι θελουν να σου χώσουν τοξικές ουσίες ελέγχου και ημερομηνία λήξης της ζωής σου…γι αυτο και δεν τους νοιάζει που χιλιάδες εχουν πεθάνει μετα τους εμβολιασμούς και συνεχίζουν τους εκβιασμούς και τις απειλές…Το σχεδιο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ συνεχιζεται οσο υπάρχουν πρόβατα που ακολουθούν τον Σταυλάρχη Κούλη!!






https://amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες