ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 15, 2021

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ


Ειδική συνεδρίαση: 

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 18η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:30, για συζήτηση και λήψη Απόφασης επί του κατωτέρω μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης, κατόπιν ματαίωσης της από 11/06/2021 ειδικής συνεδρίασης:

1.Έγκριση ισολογισμού Δήμου, έτους 2019.

Η παρούσα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με την από 11/3/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ τ. Α΄ 55/11-3-2020) ‘’Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού’’ και την υπ' αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ.20764 /7-11-2020 (ΑΔΑ Ψ48Γ46ΜΤΛ6-ΛΣΡ) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. Κοινοποίηση: Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. 1.Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί

Τακτική συνεδρίαση:

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 18η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, για συζήτηση και λήψη Απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, κατόπιν ματαίωσης της από 11/06/2021 τακτικής συνεδρίασης:

1.Αποδοχή ή μη της καταγραφής μέρους τμήματος του δημοτικού δικτύου (αποχαρακτηρισμένο παλαιό οδικό τμήμα Εθνικής Οδού - Π.Ε.Ο. - Αθηνών Κορίνθου), το οποίο διέρχεται των εγκαταστάσεων της εταιρείας MOTOΡ ΟЇΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ως δημοσίου κτήματος για λόγους ασφαλείας των εγκαταστάσεων της ανωτέρω εταιρείας, και έγκριση ή μη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή.

2.Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων - εξόδων δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2021 (Α' τρίμηνο).

3.Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. "Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων".

4.Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. "Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων".

5.Τροποποίηση Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης (στοχοθεσία), έτους 2021, του ν.π.δ.δ. "Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου - Περαχώρας".

6.Κατανομή ποσού #53.000,00# € από ΥΠ.ΕΣ. (ΚΑΠ 2021) για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας έτους 2021.

7.Κατανομή ποσού #58.920,00# € από ΥΠ.ΕΣ. (ΚΑΠ 2021) στις Σχολικές Επιτροπές, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των Σχολείων του Δήμου (Β’ κατανομή 2021).

8.Χορήγηση ή μη στη WIND HELLAS δικαιωμάτων διέλευσης για την επέκταση δικτύου οπτικών ινών στο Λουτράκι.

9.Χορήγηση ή μη στον βυτιοφορέα Κούκη Ολύμπιο άδειας πώλησης νερού (με το υπ' αριθμ. ΒΙΖ 6580 βυτιοφόρο) εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας, για το έτος 2021.

10.Χορήγηση ή μη σε βυτιοφορείς Αγίων Θεοδώρων αδειών πώλησης νερού εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας, για το έτος 2021.

11.Χορήγηση ή μη στην Βαρελά Γλυκερία άδειας άρδευσης κτήματός της στην περιοχή "Σέλκι" Περαχώρας.

12.Χορήγηση ή μη στην Πούλου Παναγιού άδειας εγκατάστασης & λειτουργίας ψυχαγωγικών παιδειών περιορισμένης διάρκειας εντός της Πλ. Εθνικής Αντίστασης (Ο.Τ. 11) στους Αγ. Θεοδώρους. Καθορισμός ύψους τέλους κατάληψης κοινοχρήστου χώρου & εγγυητικής επιστολής.

13.Χορήγηση ή μη στη Μουλούδη Ελένη άδειας εγκατάστασης & λειτουργίας ψυχαγωγικών παιδειών περιορισμένης διάρκειας εντός του Παραλιακού Πάρκου Λουτρακίου. Καθορισμός ύψους τέλους κατάληψης κοινοχρήστου χώρου & εγγυητικής επιστολής.

14.Έγκριση επεκτάσεων δημοτικού φωτισμού στη Δ.Ε. Λουτρακίου - Περαχώρας (οικισμός Μακρυλόι).

Η παρούσα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με την από 11/3/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ τ. Α΄ 55/11-3-2020) ‘’Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού’’ και την υπ' αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ.20764 /7-11-2020 (ΑΔΑ Ψ48Γ46ΜΤΛ6-ΛΣΡ) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε το αρχείο του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/ Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Σεισμών, με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ», του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να ενημερωθείτε επ' αυτού ενόψει της συζήτησής του σε επόμενη συνεδρίαση του Σώματος.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Θυμής Φίλιππας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες