Δημιουργούν προβληματικές γενιές στην Ευρώπη!!! Στοιχεία σοκ για τις συνέπειες των κορωνομέτρων στα παιδιά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2021

Δημιουργούν προβληματικές γενιές στην Ευρώπη!!! Στοιχεία σοκ για τις συνέπειες των κορωνομέτρων στα παιδιά


Ποιός ο λόγος που το κάνουν;;;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παθαίνουν κρίσεις πανικού, όταν συναντούν φίλους τους μετά από επανειλημμένα Lockdown.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, 1,5 εκατομμύριο παιδιά θα χρειαστούν θεραπεία ψυχικής υγείας μετά τον Covid, με τους επικεφαλής του NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας) να προειδοποιούν για έκρηξη «παιδικών τραυμάτων λόγω των Lockdown» που είχαν επιβληθεί, παρότι μη κρατικοί επιστήμονες προειδοποιούσαν πως αυτό είναι λάθος.

Μερικά μικρά παιδιά έχουν γίνει όλο και πιο ανήσυχα και μάλιστα φοβούνται να φύγουν από το σπίτι τους.

Μάλιστα, με βάση τα στοιχεία, ορισμένες οικογένειες έχουν απευθυνθεί σε ιδιωτικούς ψυχολόγους για βοήθεια – αλλά εκείνοι είναι υπερφορτωμένοι και δεν μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά.



Κάποιοι από αυτούς λένε πως λαμβάνουν διπλάσιες από το κανονικό κλήσεις από γονείς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα παιδιά τους.

Το Royal College of Psychologists είχε προειδοποιήσει ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια «χαμένη» γενιά που θα νοσεί από «δια βίου» ψυχικές ασθένειες.

Τα στοιχεία στην Βρετανία δείχνουν πως ο αριθμός των παιδιών, των οποίων οι γονείς που έχουν ζητήσει υποστήριξη ψυχικής υγείας αυξήθηκε σε σχεδόν 400.000 τον τελευταίο χρόνο – αύξηση 28% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Με άλλα λόγια διαλύουν τον ψυχισμό των παιδιών! Ανάλογες περιπτώσεις ενδεχομένως υπάρχουν και στην Ελλάδα!

Τα παιδιά μεγαλώνουν με ψυχικά προβλήματα, χάνοντας την δημιουργική σπίθα φαντασίας, έτσι ώστε αργότερα να μην μπορούν να αμφισβητήσουν τα όσα επικρατούν ως καθεστηκυία άποψη.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες