Λουτράκι: Πρόγραμμα Διανομής αγαθών για τους Δικαιούχους του ΤΕΒΑ/Fead - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2021

Λουτράκι: Πρόγραμμα Διανομής αγαθών για τους Δικαιούχους του ΤΕΒΑ/Fead


Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Κορινθίας υλοποιώντας δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/Fead) στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών, καλεί

Τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ Fead), να προσέλθουν για την παραλαβή προϊόντων: Κρέας Βόειο, Κρέας Χοιρινό, Ελαιόλαδο, Φασόλια, Φακές, Ζάχαρη, Τυρί Φέτα, Ζυμαρικά, Ελαφρά Συμπυκνωμένος Χυμός Τομάτας, Γάλα Εβαπορέ, Υγρό πιάτων, καθαριστικό υγρό πιάτων, καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμες, μωρομάντηλα, παρασκεύασμα για βρέφη 2ης ηλικίας, κρέμα δημητριακών.

Ο χρόνος και τόπος διανομής ειδών TΕΒΑ μηνός Απριλίου διαμορφώνονται ως κάτωθι:
  • Πέμπτη 17/04/2021 και ώρες 8.00 έως 14.00, στο Λουτράκι (Υψηλάντου και Μπολέτη, ΚΑΠΗ),
  • Παρασκευή 18/06/2021 και ώρες 8.00 έως 11.00, στο χώρο του πολυδύναμου Ιατρείου Αγίων Θεοδώρων,
  • Παρασκευή 18/06/2021 και ώρες 12.00 έως 13.00, στο Δημοτικό Κατάστημα Ισθμίας.
  • Τρίτη 22/06/2021 και ώρες 8.00 έως 11.00, στο Λουτράκι (Υψηλάντου και Μπολέτη, ΚΑΠΗ).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ωφελούμενοι μπορούν να απευθύνονται στα αντίστοιχα σημεία διανομής των Δήμων/ φορέων της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κορινθίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες