Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Ερικσεν της Εθνικής Δανίας..Ειχε εμβολιαστεί μετέδωσε οΡ/Σ P3 …(Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 13, 2021

Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Ερικσεν της Εθνικής Δανίας..Ειχε εμβολιαστεί μετέδωσε οΡ/Σ P3 …(Video)


Όπως ανέφερε σε εκπομπή του ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρ3 της Δανίας το προηγούμενο βράδυ, όλοι οι παίχτες της εθνικής Δανίας εμβολιάστηκαν με ένα από τα δύο εμβόλια που χρησιμοποιούνται στη Δανία δηλαδή της Pfizer ή της Moderna.

Kατα τη διάρκεια του αγώνα Δανια -Φιλανδία χθες το βραδυ ο Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στον αγωνιστικο χωρο σε Παγκόσμια μετάδοση..

Ο προπονητής της εθνικής Δανίας Kasper Hjulmand υπέρμαχος των εμβολιασμών είχε ασκήσει την Τετάρτη έντονη κριτική στην UEFA γιατί δεν προχώρησε στον εμβολιασμό όλων των ομάδων που θα μετείχαν στο Euro 2020.

Πολλοί όμως παίχτες είχαν εμβολιαστεί στα πρωταθλήματα που έπαιζαν. Ο Έρικσεν αγωνιζόταν στην Ιντερνατσιονάλε Μιλάνο..Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες όμως ακόμη πληροφορίες, ο Έρικσεν φέρεται να εμβολιάστηκε με Pfizer ή Moderna το προηγούμενο βράδυ!

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Κοπεγχάγη Σοκ στον αγώνα ανάμεσα σε Δανία-Φινλανδία όταν πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Christian Eriksen βρέθηκε στο έδαφος με όλο το γήπεδο να παρακολουθεί «παγωμένο» τις εξελίξεις. Μέσα σε αυτούς ήταν και η σύντροφος του 29χρονου μέσου, Sabrina Kvist Jensen, η οποία κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να σε τι κατάσταση είναι ο σύζυγος της.


Τελικά ανακοινώθηκε οτι την γλύτωσε και είναι υπο παρακολούθηση…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες