Tί είναι το MAC ; _ [ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!! ] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 13, 2021

Tί είναι το MAC ; _ [ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!! ]


ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΗΓΟΡΑ:

Μου έστειλαν στο viber το παρακάτω:

«Σήμερα ήμουν με κάτι φίλους στο mikel. Επειδή είχα ακούσει αυτή την είδηση από τον Διονύση Μακρή στο Δίκτυο Ελληνισμού, είπα να ανοίξω το bluetooth και να κάνω ανίχνευση συσκευών για να δώ αν αληθέυει η είδηση.

Αμέσως εμφανίστηκαν τουλάχιστον 10 άγνωστοι κωδικοί MAC (MAC είναι ο κωδικός αριθμός που διαθέτουν όλες οι κάρτες δικτύων και bluetooth, και χρησιμεύει για να ενώνονται μεταξύ τους) της μορφής 45 Β6 9Β 79 66 3Β. Οι αριθμοί μου έκαναν εντύπωση γιατί συνήθως ο αριθμός MAC δεν εμφανίζεται αλλά αντί αυτού εμφανίζεται η εταιρεία και ο τύπος της συσκευής που προκύπτει από τα 3 πρώτα νούμερα του MAC πχ SAMSUNG A10.

Σημείωσα μερικούς αριθμούς και όταν γύρισα σπίτι τους έψαξα με το πρόγραμμα
https://www.askapache.com/o......
Για να δώ σε ποιά εταιρεία ανήκουν αυτές οι αφανείς συσκευές ώστε να βεβαιωθώ ότι δεν είναι τίποτα τηλέφωνα, ακουστικά, μεγάφωνα, τάμπλετ κλπ γιατί σαν τέτοια όφειλαν να εμφανίζονται με την εταιρεία τους και τον τύπο τους.

Δυστυχώς όλοι οι MAC ήταν κατασκευασμένοι από μία περίεργη εταιρεία μικρο-κυκλωμάτων κάποια RENESAS!!!
https://www.renesas.com/eu/......

ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΑΡΙΣΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ "ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΕΞΕΠΕΜΠΑΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ MAC"!!!!
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΉ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ???

Πριν αναδημοσιεύσουμε την παραπάνω πληροφορία, την ελέγξαμε εάν ισχύει, κάνοντας δοκιμές ανίχνευσης MAC μέσω Bluetooth, σε άτομα εμβολιασμένα και με τις 2 δόσεις του Pfizer.
Οι δοκιμές έγιναν και σε άτομα μεμονωμένα και σε περισσότερα του ενός στον ίδιο χώρο.
Κάθε άτομο είχε το δικό του MAC. ΜΌΝΟ 1 MAC το κάθε άτομο.
Μόλις ένα άτομο έφευγε από το χώρο, το MAC του χανόταν.
Όταν επέστρεφε, το MAC του εμφανιζόταν και πάλι στην οθόνη του κινητού, στη λίστα των συσκευών Bluetooth που ανιχνεύονταν.

Έγιναν πλέον τα άτομα, ανιχνεύσιμα ηλεκτρονικά...

Αυτό που ήταν έκπληξη, ήταν πως το MAC άλλαζε σε κάθε άτομο με την πάροδο του χρόνου.
Κάπου γύρω στα 20 λεπτά προσδιορίστηκε ο χρόνος από αλλαγή σε αλλαγή.

Το ότι αλλάζει το MAC, είναι η ΑΠΌΛΥΤΗ επιβεβαίωση πως ΔΕΝ πρόκειται για ηλεκτρονικές συσκευές - hardware. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες