Μαυρογέννη… η Δημοσιογράφος που αποκαλύπτει την απάτη με το Κορωνοιό και την Παρανοική Κουλο-Κυβέρνηση.(Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 13, 2021

Μαυρογέννη… η Δημοσιογράφος που αποκαλύπτει την απάτη με το Κορωνοιό και την Παρανοική Κουλο-Κυβέρνηση.(Video)


Ειναι στην ERT open και τους τα λέει σταράτα..αποκαλύπτει την ΑΠΑΤΗ με την δηθεν Πανδημία μιλα για συναδέλφους της Δημοσιογραφους που ΣΚΥΒΟΥΝ το Κεφαλι στην εξουσία.. και παρουσιάζει ωμα όπως είναι στην πραγματικοτητα το ΣΤΗΜΕΝΟ παιχνίδι ελέγχου της εξουσία με πρόσχημα τον Κορωνοιό και την Μειωση του πληθυσμού….

Μιλα για την επιβολή των επικίνδυνων εμβολίων το τάισμα με σανό απο την Πληρωμένη Τηλεόραση για την Κυβέρνηση που δεν νοιάζεται για τους πολίτες της αλλα για τις Φαρμακευτικές που εξυπηρετεί .

Ο Καλεσμένος της είναι των ιδιων θέσεων και απόψεων με πολύ καθαρό λόγο ΑΛΗΘΙΝΟ για οσα ζούμε σήμερα και διορατικό.


Ακούστε την ειναι η Δημοσιογράφος της ERT open Ευα Μαυρογέννη με καλεσμένο τον Νίκο Μαυραγάνη Δικηγόρο Ιδρυτή Κόμματος ΕΝΩΝ – πρ. Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών – πρ. Προέδρο του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μεταφορών.


Σε αυτη την ΚΡΙΣΙΜΗ στιγμή για τις ζωες μας και ιδιαίτερα για τις ζωές των ΠΑΙΔΙΩΝ μας ανοίγουν τα μάτια οσων ειναι θαμπωμένα και δεν μπορούν να καταλάβουν άμεσα τι ειναι ΨΕΜΑ τι ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ…Και οι δυο τους ανοίγουν το δρομο για να γλυτώσεις απο αυτο το ΠΟΛΕΜΟ που ζούμε η τουλάχιστο να καταλάβεις και να αντισταθείς..

Μια συλλεκτική εκπομπή ΚΟΣΜΗΜΑ….Αξίζει να την ακούσετε απο την αρχή μέχρι το τέλος θα σας καθηλώσει..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες