Δικαστήριο της Λισαβόνας αποφάσισε πως μόνο το 0,9% των νεκρών με Covid-19 έχουν πραγματικά πεθάνει από τον ιό


Τον Μάιο του 2020 το δικαστήριο της Λισαβόνας στην Πορτογαλία αποφάσισε πως μόλις το 0,9% των «επαληθευμένων νεκρών από Covid-19» πέθανε πράγματι από τον κορωνοϊό.

Η απόφαση αυτή αναφέρει πως από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2021 υπήρχαν 152 επαληθευμένοι θάνατοι από τον κορωνοϊό και όχι 17.000 όπως υποστηρίζουν οι επίσημοι φορείς. Επομένως, όπως αναφέρει το «thebl.com» θα μπορούσαμε να μιλάμε για παραποίηση στατιστικών.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα οι υπόλοιποι θάνατοι ήταν για άλλους λόγους, παρά το γεγονός πως όντως βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό σε τεστ PCR.

Να σημειωθεί πως το δικαστήριο της Λισαβόνας έπρεπε να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τους νεκρούς από κορωνοϊό, έπειτα από αίτημα που κατέθεσε πολίτης. Οι στατιστικές έρχονται μέσω του Συστήματος Πληροφοριών Πιστοποιητικού Θανάτου (SICO).

Επίσης στην Πορτογαλία, το 2020, ένα εφετείο έκρινε ότι ήταν παράνομη η καραντίνα σε άτομα με βάση ένα μόνο θετικό τεστ PCR, καθώς τέτοιες δοκιμές ήταν αναξιόπιστες.

Το εφετείο ανέφερε την έρευνα της Rita Jaafal για να δηλώσει ότι η αξιοπιστία των δοκιμών PCR εξαρτάται από τον αριθμό των κύκλων που χρησιμοποιήθηκαν και το ιικό φορτίο που υπάρχει.

Πρόκειται για ένα ακόμη στοιχείο που «γκρεμίζει» το καλοκτισμένο τείχος της πανδημίας του τρόμου που έχουν δημιουργήσει πολλές κυβέρνηση, να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με την Die Welt η γερμανική κυβέρνηση προσέλαβε επιστήμονες για να δικαιολογήσουν το πρώτο lockdown.

Να υπενθυμίσουμε πως στην Ελλάδα 12.710 άτομα έχουν καταλήξει με κορωνοϊό, απ’ αυτούς το 95,2% έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη