Πλήθος Κόσμου στην 2η συγκέντρωση ενάντια στον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό & στα μέτρα στην Κόρινθο - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 22, 2021

Πλήθος Κόσμου στην 2η συγκέντρωση ενάντια στον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό & στα μέτρα στην Κόρινθο - ΒΙΝΤΕΟ


Πλήθος Κόσμου όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν για δεύτερη φορά χθες το απόγευμα της Τετάρτης  21 Ιουλίου 2021 στα Περιβολάκια Κορίνθου, ενάντια στον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό, Ενάντια στο διαχωρισμό και Ενάντια στα Μέτρα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας άλλα και στην σιωπή όλων των πολιτικών κομμάτων του κοινοβουλίου μη παίρνοντας καμία πολιτική θέση κατά των απαράδεκτων χουντικών μέτρων της κυβέρνησης.

Αυτή τη φορά η συγκέντρωση ήταν σχεδόν διπλάσια από την συγκέντρωση της προηγούμενης εβδομάδας και είχαν έρθει πολίτες από όλη την Κορινθία.

Μετά τις ομιλίες στα περιβολάκια οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν
ειρηνική πορεία στον πεζόδρομο και έφθασαν και αυτή την φορά μέχρι τον φλοίσβο.

Οι συγκεντρωμένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη 28 Ιουλιου 2021 στην Πλατεία Περιβολάκια την ίδια ώρα, καλώντας αυτή την φορά τους βουλευτές του νομού αλλά και τους φορείς του τόπου, ώστε να πάρουν θέση σε αυτήν την υγειονομική Χούντα.

Παρακολουθείστε στα παρακάτω βίντεο τις συγκλονιστικές ομιλίες.

Ακούστε το ψήφισμα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας 21-7-21 κατά της υγειονομικής χούντας


Κατάθεση Ψυχής..Ομιλία Σοφίας Λ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων στην Κόρινθο 21-7-21


Ομιλία του Γιατρού Τάσου Χωρέμη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων στην Κόρινθο 21-7-21


Ομιλία υγειονομικού απο το Νοσοκομείο Κορίνθου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κόρινθο 21-7- 21



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες