Εκπαιδευτικός το παίζει Γιατρός Μένκελε..Δεν τους φθάνει η 3η ηλικία & η Δεύτερη θέλουν και στα παιδιά μας να χώσουν δηλητήρια!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021

Εκπαιδευτικός το παίζει Γιατρός Μένκελε..Δεν τους φθάνει η 3η ηλικία & η Δεύτερη θέλουν και στα παιδιά μας να χώσουν δηλητήρια!!


Ο Διευθυντής του 3ου ημερήσιου λυκείου στην Κρήτη(Ηράκλειο) ασκει και Ιατρική στέλνοντας μηνύματα στους Γονείς των μαθητών για να τρυπηθούν με τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ σκευάσματα..Εχει προχωρήσει αυτος ο τύπος και απο Καθηγητής προσπαθεί να μοιάσει στον Μένκελε…

Ξεκίνησαν με τις μάσκες τους επέβαλαν Τεστ και τωρα τη νεα σχολική περίοδο περνούν στον εμβολιασμό με εκβιασμούς προτάσεις και υποχρεωτικότητα..

Τοσοι Θάνατοι στην Ευρώπη (17.000) και τοσες Παρενέργειες (1.700.0000) στο πρώτο εξάμηνο ειναι άγνωστοι στον Διευθυντή του Λυκείου Ηρακλείου κ.Αλεξάκη Εμμανουήλ..Τοσοι θάνατοι στην Κρήτη και παρενέργειες και μυαλό φαινόμενο..Τοσα Δημοσιεύματα απο δεκαετίας οτι θα μειώσουν τον πληθυσμό με τεχνητούς ιούς και Μαζικο εμβολιασμό και ο Καθηγητής αυτος δεν πήρε πρέφα τιποτα..Ακούει τους εδω “ειδικούς” που τους πληρώνουν οι Φαρμακοβιομηχανίες και οχι τους Διεθνείς Νομπελίστες και την Παγκόσμια συμμαχία Γιατρων .

Μπορούμε γράφει στους Γονεις να προφυλαχτούμε χωρίς φόβο αν μπολιαστούν τα παιδιά σας..Για να φοβούνται στη συνεχεια τους αμπόλιαστους!!!


Δεν τους φτανει η τρίτη ηλικία η δεύτερη θελεουν και τη Νεολαία της Χώρας..Θελουν να τα καταστρέψουν ..Οπαδοί της Νεας Ταξης και βολεμένοι Καθηγητάδες προτείνουν την μείωση του προσδόκιμου Ζωης των παιδιών μας και την αλλαγή του DNA τους…με ανυπολόγιστες συνέπειες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες