Πέτσας στο Άργος: Αιχμές Καμπόσου για ανεμβολίαστους μετά την «κωλοτούμπα» Γκαβούνου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 23, 2021

Πέτσας στο Άργος: Αιχμές Καμπόσου για ανεμβολίαστους μετά την «κωλοτούμπα» Γκαβούνου


Ο δήμος Άργους Μυκηνών θα στηρίξει έμπρακτα και με δράσεις ουσίας την προσπάθεια για δημιουργία τείχους ανοσίας του πληθυσμού μέσω του εμβολιασμού.

Αποφεύγει οποιαδήποτε αναφορά το γραφείο Τύπου του Δήμου Άργους Μυκηνών στην ανακοίνωσή του για την επίσκεψη Πέτσα, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την «κωλοτούμπα» του αντιδημάρχου, Νίκου Γκαβούνου, που είχε κληθεί σε παραίτηση. Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος αφήνει σαφείς αιχμές για τους ανεμβολίαστους σε δηλώσεις του στις κάμερες μετά τη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών.

Ο αντιδήμαρχος, στην πιο πρόσφατη δήλωσή του αναφέρει ότι μεταξύ άλλων πείσθηκε ότι «ο εμβολιασμός είναι ο μόνος ορθός δρόμος για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω», μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Δημήτρη Καμπόσο στο Δημαρχείο του Δήμου, με τη συμμετοχή του Υπουργού Στέλιου Πέτσα.

Ο κος Γκαβούνος νωρίτερα, είχε κληθεί σε παραίτηση με επιστολή που στάλθηκε από την αντιπολίτευση στο Δήμαρχο, τον Στέλιο Πέτσα, τον Μ. Βορίδη, ενώ κοινοποιήθηκε και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, με αφορμή ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ενός βίντεο του Γάλλου ιολόγου Luc Montagnier, που φέρεται να λέει ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο.

Eν μέσω όλων αυτών των εξελίξεων, το Δήμο Άργους Μυκηνών και τον Δήμαρχο & Πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου, Δημήτρη Καμπόσο επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας σήμερα, Πέμπτη 22/7 όπου και συναντήθηκε με εκπροσώπους του Προεδρείου της ΠΕΔ Πελοποννήσου, αντιδημάρχους και εκπροσώπους του ιατρικού, εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς και ενεργούς πολίτες, με θέμα την επίτευξη των στόχων του εμβολιαστικού προγράμματος κατά του COVID-19.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες