Τρεις Γιατροί Εμβολιασμένοι πήγαν στον αλλο κόσμο…Πεθαίνουν και δεν καταγράφονται.. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 26, 2021

Τρεις Γιατροί Εμβολιασμένοι πήγαν στον αλλο κόσμο…Πεθαίνουν και δεν καταγράφονται..


Τρεις ακόμη Γιατροί ταξίδεψαν στην Ελευθερία του ΚΟΥΛΗ!!! Για να μπορούν να εργάζονται εμβολιάστηκαν…Τελικά έφυγαν πριν την ωρα τους….Κάποιοι θα φύγουν προσεχώς …Και ολοι οι μπολιασμένοι επέλεξαν να φύγουν ΝΩΡΙΤΕΡΑ….Δέχθηκαν την μείωση του προσδόκιμου Ζωης Δέχθηκαν να γίνουν πειραματόζωα του ΚΟΥΛΗ!!! Πειραματόζωα των Φαρμακο -ΜΑΦΙΩΝ….

Η Μήνυση Αντωνιάδη για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΤΣΙΟΡΔΑ κλπ εχει κατατεθεί μερες τωρα..Ειναι ΑΥΤΟΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ….Θα βρεθεί Εισαγγελία να πράξει το αυτονόητο? Ποσοι πρέπει να πεθάνουν σε ποιο ΑΡΙΘΜΟ θα σταματήσει η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων???

Δειτε εδω πως περνάνε οι ΘΑΝΑΤΟΙ των συμπολιτών μας…ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ακόμη ΝΕΚΡΟΙ!! Τα συστατικά των εμβολίων τους σταμάτησαν την Καρδιά τους.. Ανακοπή ανακοπή και ανακοπή!!! Εφυγαν ο Πλαστικός χειρούργος Γιώργος Σεβλιάδης στη Θεσσαλονίκη στις 23 Ιουλίου 2021..ο Παθολόγος Δημήτρης Πειος απο την Κρήτη στις 16 Ιουλίου 2021 και ο Διονύσης Κρέμης απο το Ηράκλειο στις 12 Ιουλίου 2021…



Κανε το εμβόλιο σε παρακαλά ο Κούλης που δεν εχει ευθύνη ο ιδιος και εχει απαλλάξει απο καθε ευθύνη τις Φαρμακο-Μαφίες!!! Ευθύνη έχεις μονο εσυ…Εσενα που εκβιάζει ο Κούλης οτι θα σου κόψει το μισθό και την Ασφάλιση και δεν θα μπορείς να αγοράσεις ουτε Ψωμί…Δηλαδή ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ απο τα μέτρα του Κουλη το κανεις η δεν το κάνεις το εμβόλιο!!!


Και αν το κανεις ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΟΥΛΕΤΑ…1.Να πεθάνεις αμεσα η σε λίγες μερες 2. Να πεθάνεις μεχρι σε ενα χρόνο 3.Να πεθανεις σε 2 με 3 χρόνια….οπως εχει δηλώσει και ο Διεθνής Νομπελίστας Ιολόγος Μοντανιε!!

Και αν δεν το ξερεις ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ και ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ-ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…Τα έγραφαν απο δεκαετίας Εφημερίδες και εκδόσεις…Τωρα τα ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ….




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες