ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΕΣ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουλίου 25, 2021

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΕΣ!


Εορτάζουν σήμερις την Δημοκρατία, εν μέσω υγειονομικής Χούντας! Τούτη η παραδοξότητα αποτελεί ένα νοητικό παίγνιο, ένα τεστ ευφυΐας και πνευματικής δύναμης για τον σημερινό πτωχό (τω πνευματι) πλην τίμιο νεοέλληνα, αποτελεί όμως συνάμα και έναν δείκτη! Δείκτης ουχί... επιδημιολογικός αλλά δείκτης διαφθοράς της κοινωνίας μας! 

Η ΑΝΟΧΗ μεγάλου τμήματος του Ελληνικού λαού, απέναντι στην σημερινή ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Χούντα, εν μέσω φοβικών συνδρόμων, επικαλούμενοι λόγους ψευτοασφάλειας (του στυλ, θα χάσω την δουλίτσα μου, θα κλείσουν τα σουπερμάρκετ, έχω γυναίκα και παιδιά, εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα κλπ) είναι δείκτης απεικόνισης ενός ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ, μέσα στον οποίον υπέπεσε (για την ακρίβεια τον έριξαν και τον...ενεβάπτισαν με δόξα και τιμή) μετατρέποντας τον από πολεμική μηχανή (του παρελθόντος) σε θλιβερό επαίτη! Σε μια αξιοθρήνητη...καρι-κατούρα οντότητας, που θα ζητιανεύει μια ζωή για την...δόση του! Την δόση του οικονομικού του δανεισμού και τώρα πλέον την δόση του εμβολιασμού!

Ποιοι τον μετήλλαξαν...τοιουτοτρόπως;; Μα οι πελατειακές σχέσεις βεβαίως βεβαίως, στις οποίες ειρήσθω εν παρόδω, η οικογένεια Μητσοτάκη είναι πρωταθλήτρια! Σε χρονικό ορίζοντα 45 ετών, βόλεψαν σχεδόν τους μισούς Έλληνες στο δημόσιο, ούτως ώστε να τους...μεταλλάξουν σε εσαεί σκλάβους τους! Σε αιώνια και ανεξάντλητη δεξαμενή ψηφοφόρων τους! Τους έδωσαν καθρεφτάκια για ιθαγενείς και τους άλωσαν (και αλλοίωσαν) την ίδια τους την ύπαρξη! Τώρα πια, αν και...ανάμνηση παλιά, τούτοι οι δύσμοιροι συμπατριώτες μας σπεύδουν να αποφύγουν τους...καθρέφτες διότι δεν έχουν το θάρρος να αντικρίσουν την χαμένη τους αξιοπρέπεια, που τους κοιτά μέσα απ' το γυαλί με περιφρόνηση! Ειλικρινά, λυπούμαι, εάν θίγονται ορισμένοι αλλά επιβάλλεται να κοιτάμε κατάματα την πραγματικότητα. Αυτήν τουλάχιστον, που μας αφορά διότι υπάρχουν πολλές πραγματικότητες, σύμφωνα με την σύγχρονη Κβαντομηχανική!
Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες