ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ. ΕΝΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΣΠΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΩΤΙΑ. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Home Top Ad

Post Top Ad

25 Ιουλίου 2021

ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ. ΕΝΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΣΠΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΩΤΙΑ.


ΦΩΤΕΙΝΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ. ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ.

Spyros Revithis .”ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!! ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ!!” ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΑΤΡΟΣ.

“ΚΑΤΑΡΓΉΣΤΕ ΤΑ ΌΛΑ ΛΟΙΠΌΝ: ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ, ΧΟΡΩΔΊΕΣ, ΣΥΝΑΥΛΊΕΣ, ΑΓΚΑΛΙΈΣ, ΦΙΛΙΆ, ΠΆΡΤΥ, ΕΚΚΛΗΣΊΑ, ΣΧΟΛΕΊΟ, ΠΑΙΧΝΊΔΙ, ΑΝΕΜΕΛΙΆ, ΑΓΆΠΗ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΌΤΗΤΑ, ΣΤΟΡΓΉ. ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΌΡΘΙΟ ΣΤΑ ΜΜΜ, ΓΙΑΤΊ ΩΣ ΓΝΩΣΤΌΝ ΜΌΝΟ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΟΎΣ ΚΟΛΛΆΕΙ… ΑΝΟΊΧΤΕ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΌΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΌ, ΑΛΛΆ ΜΗΝ ΕΠΙΔΟΤΉΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΤΟΥΡΙΣΜΌ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΈΨΑΝ ΛΕΦΤΆ ΑΠΌ ΤΙΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΈΡΕΣ!!!

ΜΗ ΜΙΛΆΤΕ ΓΙΑ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΎ, ΜΗ ΜΙΛΆΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΌΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ, ΜΗ ΜΙΛΆΤΕ ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΌ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΈΜΠΡΑΚΤΟ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΌΛΟΥΣ ΜΈΧΡΙ ΘΑΝΆΤΟΥ. ΜΈΧΡΙ ΟΡΙΣΤΙΚΉΣ ΑΠΕΜΠΌΛΙΣΗΣ ΚΆΘΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΈΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΎ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΟΣ. ΨΩΝΊΣΤΕ ONLINE, ΠΗΔΗΧΤΕΊΤΕ ONLINE, ΕΡΓΑΣΤΕΊΤΕ ONLINE, ΖΉΣΤΕ ONLINE, ΨΟΦΉΣΤΕ ONLINE, ΒΆΛΤΕ ΜΆΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ.

ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΣΟΦΟΊ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΉΜΟΝΕΣ ΆΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΨΥΧΉ ΤΕ ΚΑΙ ΣΏΜΑΤΙ, ΑΛΛΆ ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΎΣ ΝΑ ΖΉΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΉΘΕΙΑ. ΜΕ ΛΟΓΙΚΉ ΚΑΙ ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ, ΓΙΑΤΊ ΚΑΝΕΊΣ ΛΟΓΙΚΌΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΊΜΗΣΕ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ.
ΈΧΟΥΜΕ ΞΕΧΆΣΕΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΉ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΉΚΑΜΕ…

– ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΎΕΙ Ο ΔΙΑΒΉΤΗΣ, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΕΊΔΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΊ Η ΖΆΧΑΡΗ.
– ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΎΕΙ Ο ΚΑΡΚΊΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΆ, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΕΊΔΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΎΝ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΆ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΊΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΈΣ.
– ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΎΕΙ Η ΕΛΟΝΟΣΊΑ, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΕΊΔΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΎΝ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΜΕΊΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΏΝ.
– ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΎΟΥΝ ΤΑ STRESS RELATED DISEASES, ΑΛΛΆ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΡΕΩΜΈΝΟΣ.

ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΣΙΧΆΘΗΚΑ ΓΙΑΤΊ ΕΊΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ. ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΘΈΛΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΔΗΜΌΣΙΑ ΥΓΕΊΑ:

– ΘΑ ΕΝΙΣΧΎΑΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΤΗΝ Α΄ΒΆΘΜΙΑ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΆΣΑΣΤΑΝ ΜΕΘ.
– ΘΑ ΦΡΟΝΤΊΖΑΤΕ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΝΑ ΑΜΟΊΒΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΏΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΣΤΡΕΣ.
– ΘΑ ΔΙΑΓΡΆΦΑΤΕ ΤΑ ΧΡΈΗ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΎΝΤΩΝ.
– ΘΑ ΑΜΒΛΎΝΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΈΣ ΑΝΙΣΌΤΗΤΕΣ.
– ΘΑ ΚΆΝΑΤΕ ΠΛΎΣΗ ΕΓΚΕΦΆΛΟΥ ΑΠΌ ΤΑ ΜΜΕ, ΌΧΙ ΓΙΑ ΦΌΒΟ, ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΦΡΟΎΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΆ.
– ΘΑ ΚΆΝΑΤΕ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΊΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ.
– ΘΑ ΚΡΑΤΆΓΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΑΝΟΙΚΤΆ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΏΡΕΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΟΙ ΠΑΠΠΟΎΔΕΣ.

– ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΟΎΣΑΤΕ ΜΕΙΩΜΈΝΟ ΩΡΆΡΙΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΆΔΕΣ Ή ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΏΣ ΤΗ ΜΗΤΡΌΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΏΝΕ ΣΩΣΤΆ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΤΏΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΊΣ ΠΑΠΠΟΎΔΕΣ.
– ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΟΎΣΑΤΕ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΉ ΔΙΑΤΡΟΦΉ.
– ΘΑ ΚΆΝΑΤΕ ΑΣΎΜΦΟΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΉ ΔΙΑΤΡΟΦΉ.
– ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΟΎΣΑΤΕ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΉ ΆΣΚΗΣΗ.
– ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΊΖΑΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ. “

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΙΑΤΡΟΣ

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΑΝΑΞΙΑ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες