Όταν τα μηδενικά γίνονται νούμερα… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 23, 2021

Όταν τα μηδενικά γίνονται νούμερα…


Αυτό που βλέπεις όταν ανοίγεις τα πάσης φύσεως συστημικά ΜΜΕ (τηλεόραση, διαδίκτυο, εφημερίδες κλπ), είναι ένα τσούρμο «ειδικούς» να σου κουνάν το δάχτυλο απειλητικά, να σε τρομοκρατούν, να σ’ εκφοβίζουν, να σ’ εκβιάζουν… Και το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι: «μα τι στην ευχή; έχουμε τόσους πολλούς ειδικούς σ’ αυτήν τη χώρα;»

Κι αν έχεις μυαλό και λογική, ξεκινάς να ψάχνεις… Να ψάχνεις… να ψάχνεις… Ώσπου στο τέλος καταντάς να τραβάς τα μαλλιά σου, διαπιστώνοντας ότι όλοι αυτοί οι «ειδικοί», δεν είναι παρά άχρηστα κνώδαλα! Κάτι ξεπεσμένοι τσαρλατάνοι που μπροστά τους οι τριτοετείς φοιτητές της ιατρικής, φαντάζουν πυρηνικοί επιστήμονες. Σε τέτοιο σημείο, που αναρωτιέσαι ποιος ηλίθιος τους έδωσε πτυχίο και ποιος πανηλίθιος τους έδωσε δουλειά.

Πριν περάσουμε να αναφερθούμε επιγραμματικά κι εν τάχει στα τρία μηδενικά που έγιναν νούμερα, να ενημερώσουμε τον αναγνώστη για δύο πράγματα που είναι πιθανό να γνωρίζει, αλλά η επανάληψη στη γνώση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Πρώτον, στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις, είσαι! Κανείς δεν το αμφισβητεί. Αν εγώ τώρα, δηλώσω κβαντικός επιστήμονας και πετάξω και δύο κβαντικές ακαταλαβίστικες αρλούμπες, με έχουν πιστέψει όλοι και θα μου κοτσάρουν τον τίτλο του «κβαντικού επιστήμονα», χωρίς καν να το ψάξουν. Αρκεί που το είπα.

Δεύτερον, ΟΛΑ τα ιδιωτικά νοσοκομεία, δε θέλουν κορυφαίους ιατρούς. Θέλουν υπάκουους ιατρούς. Ιατρούς που θα λένε «ναι» σε ό,τι πει η διοίκηση, χωρίς να σκέφτονται και χωρίς ν’ αντιδρούν. Ε, τώρα αν κατά τύχη προκύψει και ανάμεσα στους υπάκουους να υπάρχει και κάποιος που κάνει καλά τη δουλειά του… δε λένε όχι! Κάθε άλλο…

Σωτήρης Τσιόδρας: η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στην περίπτωσή του. Τον μάθαμε επί υπουργίας Αβραμόπουλου, όταν κατάφερε να αγοράσει 22 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου γρίπης, για 10.500.000 Έλληνες! Όπως και τώρα, έτσι και τότε, δημιούργησε ένα κλίμα τρομοκρατίας, το οποίο τελικά αποδείχθηκε τεράστια φούσκα λίγους μήνες αργότερα. Έκτοτε εξαφανίστηκε για να τον ξεθάψουν το 2020 ως… «ειδικό λοιμωξιολόγο» και πάλι για την περίπτωση του covid. Πιστός στο καθήκον της υπακοής, έπεσε με τα μούτρα στην τρομοκρατία για άλλη μία φορά.

Διαβάζοντας το βιογραφικό του, μεταξύ άλλων, διαπιστώνουμε ότι έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Harvard! Ουάο! Ανατριχιάσαμε!

Το Harvard, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι το φυτώριο των πρακτόρων της CIA. Το μαρτυρά η ίδια η CIA. Υπάρχει πλήθος αποδείξεων γι’ αυτό. Για να μπει κάποιος στο Harvard, θα πρέπει να περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο και κυρίως έλεγχο πεποιθήσεων και έλεγχο υπακοής στο Σύστημα.

Μπράβο Σωτηράκη! Πέρασες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες