Εκατόμβη Νεκρών απο τα σκευάσματα των Φαρμακο-μαφιων…Ο Βρυκόλακας με τα βαμπίρ της Κυβέρνησης τους στελνουν!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2021

Εκατόμβη Νεκρών απο τα σκευάσματα των Φαρμακο-μαφιων…Ο Βρυκόλακας με τα βαμπίρ της Κυβέρνησης τους στελνουν!!!


19.000 νεκροί στην Βαση Δεδομένων και εκατομμύρια με βλάβες κ.α

Αυξάνονται οι Θάνατοι απο τα πειραματικά τους εμβόλια και ο Βρυκόλακας του Μαξίμου με τα Βαμπίρ του και το υπόλοιπο Πολιτικό σύστημα συνεχίζουν τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!!!

Το τελευταία εβδομάδα είχαμε τουλάχιστο 7 θανάτους..Ενας 35χρονος (Γιάννης Δαμαλάς) απο την Κόρινθο επαθε ανακοπή 8 μερες μετα τον εμβολιασμό του για να λειτουργήσει την επιχείρηση του..Ενας 26χρονος απο τη Βεροια για να συνεχισει να δουλεύει σε Ξενοδοχείο της Κέρκυρας εμβολιάστηκε και σε ενα τέταρτο επεσε ΤΕΖΑ!! Ενας 41χρονος απο την Σπερχειάδα σε 24 ωρες απο τον εμβολιασμό του και τρεις Γιατροί δυο Παθολόγοι Δημήτρης Πειος απο Κρήτη, Διονύσης Κρεμης απο Ηράκλειο και ο Πλαστικός χειρούργος Γιώργος Σεβλιάδης στη Θεσσαλονίκη πέθαναν μετα τον εμβολιασμό τους…Επίσης ανακοπή υπέστη και 38χρονος κρατούμενος στις Φυλακες Κέρκυρας και ταξίδεψε και αυτος στην “Ελευθερία” του Βρυκόλακα.

Θάνατοι που δεν δηλώνονται στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων

Την ιδια στιγμή η Αμερική κύρηξε τα PCR test που σκλάβωσαν την ανθρωπότητα μέσα στα σπίτια τους ως ΑΧΡΗΣΤΑ αφου Δολοφόνησαν την Κοινωνία και την Οικονομία με τα παράνομα Λοκ Νταουν-Φυλακίσεις και κλείσιμο των επιχειρήσεων σε ολη την Επικράτεια χρησιμοποιώντας ως εργαλείο για ανίχνευση δηθεν του Κορωνοιού.Και ηρθαν στις 21/07 να στο ανακοινώνουν επίσημα αλλα θα τα αποσύρουν 31/12..Να ρίξουν λιγο μελάνι ακόμα μέχρι να σκεφτούν πως θα συνεχίσουν την ΑΠΑΤΗ.




Δ.Γάκης:Ο CDC ξεγύμνωσε το αφήγημα των PCR test

Οι Δολοφονίες έφθασαν τις 19.000 και δεν σταματούν τη χορήγηση των επικίνδυνων σκευασμάτων απο τις Φαρμακο-Μαφιες…Οι Παρενέργειες-βλάβες παραλύσεις νευροεκφυλιστικες ασθένειες και θρομβώσεις έφθασαν το 2 εκ θύματα!! Φανταστείτε σε τι αριθμό θα φθάσουμε οταν τελειώσει το πείραμα τους το 2023!!

Κι ομως η Δικαιοσύνη δεν τους εχει σταματήσει ουτε εχει συλλάβει την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ακομη και μετα τη μηνυση Αντωνιάδη με πλήρη αποδεικτικό υλικό.

Και σαν να μην εφθαναν ολα αυτα ετοιμάζονται μεσα στον Αύγουστο να επεκτείνουν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε Στρατο Αστυνομία Πυροσβεστική Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα καθώς να επιτεθούν στους υγιείς ανεμβολίαστους γιατι δεν επιλέγουν να πεθαίνουν με τα σκευάσματα των Παρανοϊκών του Πλανήτη…Απειλούν και εκβιάζουν με κόψιμο του μισθου και της Ασφάλισης ..Δηλαδη αν δεν δεχθείς να πεθάνεις απο τα σκευάσματα να πεθάνεις απο πείνα η απο την απαγορευμένη περίθαλψη αν την χρειαστείς για οτι δήποτε!!

Τα τσουνάμι της οργής ξεκινησαν ..Οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους..Η παράνομη υποχρεωτικότητα οι εκβιασμοί και οι απειλές απαντήθηκαν απο τους πολίτες και ετοιμάζονται δυναμικές κινητοποιήσεις ακομη και απο τους μεταφορείς φορτηγατζήδες..Σε επίσημο εγγραφο τους στέλνουν μήνυμα στον Βρυκόλακα του Μαξίμου παρα τα τηλεφωνήματα που έπεσαν για να μην ξεκινήσουν την απεργία..Το μήνυμα ξεκάθαρο : Αν η Κυβέρνση τολμήσει να φερει καταργώντας το Σύνταγμα την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών τοτε τα Συνδικάτα και οι Ομοσπονδίες θα αντιδράσουν το Μονο σίγουρο

Ηδη μαθαίνουμε οτι χιλιάδες Φορτηγατζήδες δεν θα περιμένουν τα Συνδικάτα τους και θα δράσουν αυτοβούλως μεσα στον Αύγουστο..


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ?? Το ποτάμι ξεχύθηκε και θα συμπαρασύρει ολους οσους εκτελουν την εξολόθρευση πληθυσμού και τον πλήρη ελεγχο των πολιτων στερώντας τους ολες τις Συνταγματικές ελευθερίες μεσω της Μεγαλύτερης απάτης που στήθηκε γι αυτό το σκοπό..Η Πολιτικο-Υγιειονομική Δικτατορία τους αρχισε να τρίζει…

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες