Συνδικάτο Φορτηγατζήδων-Μεταφορέων:Αν ψηφίσετε Υποχρεωτικό Εμβολιασμο θα μας βρειτε μπροστά σας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2021

Συνδικάτο Φορτηγατζήδων-Μεταφορέων:Αν ψηφίσετε Υποχρεωτικό Εμβολιασμο θα μας βρειτε μπροστά σας


Η συνάντηση μέσω διαδικτύου Φορτηγατζήδων Μεταφορέων που εγινε πριν δέκα μέρες τρόμαξε την Κυβέρνηση και επεσαν τηλέφωνα στα Συνδικάτα για να μην πραγματοποιηθεί..

Αποτέλεσμα ηταν να εκδοθεί μια ανακοίνωση οτι δεν εχουν αποφασίσει επίσημα Απεργία για την 01η Αυγούστου..Το Συνδικάτο στη σελίδα του στο facebook μετά απο αυτή την ανακοίνωση αναφέρει με γραπτό κείμενο οτι μπορεί μελη τους να δράσουν αυτοβούλως..Δηλαδή αναφέρει οτι δεν μπορεί να χειραγωγήσει ολα τα σωματεία και την 1η Αυγούστου πιθανώς να δουμε να ξεκινά Απεργία και κλείσιμο δρόμων με τελικό στόχο την επαναφορά της Χώρας στην πρότερα κατάσταση.

Αλλωστε σε εμφάνιση του συντονιστή της Διαμαρτυρίας Χανίων που συμμετείχε στην διαδικτυακή συνάντηση χιλιάδων φορτηγατζήδων επιβεβαίωσε αυτη και τις προθέσεις σε Ραδιοφωνικό Σταθμό.

Ετοιμάζονται δυναμικές κινητοποιήσεις ακόμη και χωρίς την εγκριση του Συνδικάτου αυτων..Η οργη απο τα παράνομα μέτρα και τον επερχόμενο Υποχρεωτικό εμβολιασμό εχει φερει τους περισσότερους σε αγωνιστική δράση για να επαναφορά της Χώρας στην κανονικότητα.


Τα τηλέφωνα αναψαν μετα την δημοσιοποίηση των θέσεων αυτων σε Ραδιοσταθμό και ετσι ειχαμε την ανακοίνωση οτι δεν εχει κηρυχθεί απεργία..Οι ιδιοι ομως (Συνδικάτο Επαγγελματιών Μισθωτών Οδηγών ) στην σελίδα τους στο facebook με αλλο επίσημο εγγραφο τους στέλνουν μήνυμα στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη παρα τα τηλεφωνήματα που έπεσαν για να μην ξεκινήσουν την απεργία..Το μήνυμα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ αν τολμήσουν να ψηφίσουν Υποχρεωτικό Εμβολιασμό!!

Δειτε τι γράφουν:


Αν η Κυβέρνηση τολμήσει να φέρει καταργώντας το Σύνταγμα την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών τοτε τα Συνδικάτα και οι Ομοσπονδίες θα αντιδράσουν το Μόνο σίγουρο

Μετά απο αυτά κανείς δεν θα συγκρατήσει τους Φορτηγατζήδες και Μεταφορείς. Χιλιάδες Φορτηγατζήδες δεν θα περιμένουν τα Συνδικάτα τους και θα δράσουν αυτοβούλως μεσα στον Αύγουστο..ακόμη και χωρίς την κήρυξη απεργίας.Ποσο μάλλον οταν η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να θεσπίσει για ολους Υποχρεωτικά τον εμβολιασμό απο Σεπτέμβριο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες