ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021- Διέγραψαν την Ελλάδα, “Έλληνες”… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 05, 2021

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021- Διέγραψαν την Ελλάδα, “Έλληνες”…

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο λόγος που δεν αγωνίζονται με το εθνόσημο Τσιτσιπάς και Σάκκαρη


Προ ολίγων ημερών στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκυο της Ιαπωνίας αγωνίζονταν και οι super τενίστες μας, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκαρη! Δεν μετείχαν σε κάποιο από τα πολλά διεθνή τουρνουά τένις, όπου η συμμετοχή είναι ατομική, αλλά σε Ολυμπιακούς αγώνες που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης και ο αθλητής εκπροσωπεί την Πατρίδα του! Στην προκειμένη περίπτωση, οι Τσιτσιπάς και Σάκαρη εκπροσωπούσαν την Ελλάδα! 

Όποιος όμως παρακολουθούσε τους δυο Έλληνες αθλητές, δεν μπορούσε να καταλάβει πως εκπροσωπούσαν την Ελλάδα, αφού στην φανέλα τους δεν υπήρχε το χαρακτηριστικό “Hellas” ή έστω το εθνόσημο! 

Βέβαια αυτά για την κυβέρνηση και τον εξουσιασμένα φιλοκυβερνητικά Μέσα είναι ψηλά γράμματα. Υπάρχουν όμως δυστυχώς γι΄ αυτούς, Έλληνες που ενοχλήθηκαν βαθύτατα με αυτήν την “αβλεψία”! 

Τόσο πολύ, που ανάγκασαν την ύποπτη και εφησυχάζουσα ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή) να ξυπνήσει και να μας ενημερώσει ότι σε επόμενους αγώνες θα φοράνε τα ελληνικά εμβλήματα!

Αυτό όμως το κακόγουστο αστείο είχε ακόμη πιο ηχηρή συνέχεια. Αφού σε αντίθεση με τους αθλητές όλων των άλλων χωρών, οι δικοί μας αθλητές στίβου δεν είχαν στο στήθος τους το “Hellas”, αλλά και τα παραδοσιακά της χρώματα. Ευτυχώς θυμήθηκε η ΔΟΕ να βάλλει στις φανέλες των αθλητριών και αθλητών μας το εθνόσημο!


Ολυμπιακοί Αγώνες - Χωρίς το «Hellas» και πάλι οι εμφανίσεις των Ελλήνων! -  to10.gr


Ωστόσο οι αθλητές/ιές μας παρέμειναν χωρίς όνομα κράτους και χωρίς τα παραδοσιακά γαλάζια χρώματά μας!

Τώρα οι δικαιολογίες περί της εταιρείας που “έντυσε” τους αθλητές μας και τις αθλήτριές μας, είναι δικαιολογίες για μικρά παιδιά! 

Και ίσως να δικαιολογούσαμε τον ΣΕΓΑΣ και την ΔΟΕ, αν λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου 2021 στο Προεδρικό Μέγαρο, στην εορτή της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής και τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25) δεν έβγαζαν την παραδοσιακή φωτογραφία, απούσας της ελληνικής Σημαίας! 

Ενέργεια, που με προκάλεσε ώστε να γράψω” “καμαρώστε τους ηγέτες μιας …άλλης χώρας, χωρίς όνομα”!     

Όπου μεταξύ άλλων έγραφα:

…Αυτή η απόφαση της κ. Σακελλαροπούλου, που επιζητά την ανανέωση του πληθυσμού των Ελλήνων με την αντικατάστασή του από αλλοδαπούς, οι περισσότεροι των οποίων είναι παράνομοι μετανάστες, σόκαρε τους Έλληνες! Μα τόσο μίσος προς αυτήν την Σημαία, Σύμβολο των αγώνων των Ελλήνων; Σύμβολο της ελεύθερης Ελλάδος που έχει βαφτεί με αίμα;

Πώς τόλμησαν και δέχτηκαν αυτό το ανθελληνικό εγχείρημα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Πρόεδρος του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης;

Αλλά θα μου πείτε είναι συνέχεια της αισχρής αποκαθήλωσης του Εθνικού μας Συμβόλου κι από το γραφείο της κυρίας Προέδρου, όπου δέχεται τους υψηλούς επισκέπτες της!

Χαλεποί καιροί! Ο ανθελληνισμός υποστηρίζεται εκ των έσω! Αυτούς πως να τους αντιμετωπίσεις;

Ο πάτος του βαρελιού τρύπησε και οι σημερινοί πολιτικοί βάλθηκαν να δηλητηριάσουν όχι μόνο τις ρίζες του δέντρου της Ελλάδος, αλλά και το χώμα που τις τρέφει!!

 

Μητσοτάκης, συνώνυμο με τις 10 πληγές του Φαραώ…


Απλά Απαράδεκτο!


Στο σταθμό της “ιταλικής” ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Αθήνα (Σταθμός Λαρίσης) υπάρχει μηχάνημα αυτόματης αγοράς αντισηπτικών…

Το μηχάνημα είναι τουρκικής κατασκευής και μάλιστα έχει και φωτογραφία του δικτάτορα και σφαγέα των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, στο σημείο που βάζεις τα κέρματα!

Αίσχος Θεέ μου! Τι άλλο θα δούμε με την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Μετά από αυτήν την ανακάλυψη από χρήστη στο twitter θα αναλάβει δράση η κυβέρνηση; Θα ζητήσει εξηγήσεις, ο κατά τα άλλα λαλίστατος και αμετροεπής Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής; 

Θλίψη και μόνο θλίψη! Κι αν παρακαλούσαμε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να είναι μια κακή παρένθεση, η κυβέρνηση ΝΔ και Κυριάκου Μητσοτάκη τείνει και γίνεται καθημερινός μας εφιάλτης!  

Δυστυχώς οι πληγές αυτής της κυβέρνησης ξεπέρασαν τις “δέκα πληγές του Φαραώ”! 

Οι λιμοί, οι σεισμοί, οι καταποντισμοί, οι επιδημίες, οι καταστροφές, δεν έχουν τελειωμό! Κι ο Πρωθυπουργός κάθε Σαββατοκύριακο χαλαρώνει και σε μια διαφορετική κοσμική παραλία!

Συμφορά μας, να έχει σύντομο τέλος αυτό το κακό που μας έχει βρει!!

 

Από την  Ένωση, στην διχοτόμηση και τώρα στην  Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία…

 

Από τον Υποστράτηγο ε.α. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη το παρακάτω κείμενο: 

Είμαι 93 ετών, έζησα το Κυπριακό από τη γένεση του το 1952 με το Δημοψήφισμα του 92% για “ΕΝΩΣΗ” της Κύπρου με την Ελλάδα. Παρακολούθησα καθημερινά τον ηρωικό αγώνα της ΕΟΚΑ και τη δολοπλοκία των Άγγλων,  οι οποίοι ενέπλεξαν από το πουθενά τους Τούρκους. Και συνεχώς το Ελληνικό και Κυπριακό κατεστημένο διολισθαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Ώσπου τελικά με τα δικά μας  λάθη και προδοσίες και τις Βρετανικές δολοπλοκίες,  φθάσαμε στις κατάπτυστες διχοτομικές συμφωνίες Ζυρίχης- Λονδίνου. Τότε βάλαμε επισήμως στο έδαφος της Κύπρου τον Αττίλα με την   ΤΟΥΡΔΥΚ. [Ήμουν στο Α/Δ του Ελληνικού σε διατεταγμένη υπηρεσία για την υποδοχή του “Εθνάρχη” Κ. Καραμανλή,  ο οποίος επιστρέφων από το Λονδίνο  δήλωσε    στους  συγκεντρωμένους κλακαδόρους: “Είναι η ευτυχέστερη ημέρα της ζωής μου” η υπογραφή των Συμφωνιών!

Έζησα   μετέπειτα την αδυναμία λειτουργίας του εκτρωματικού κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας με τα βέτο του Τ/Κ αντιπροέδρου Ντενκτάς, τον εξοπλισμό από την Τουρκία των Τ/Κ και τον διαχωρισμό τους σε περίκλειστες ζώνες.

Έζησα   την προδοσία της χούντας Ιωαννίδη  με το άφρον πραξικόπημα κατά Μακαρίου και  την προδοσία του πολιτικού κόσμου, η οποία άνοιξε την πόρτα στην εισβολή και κατοχή του 34% της Κύπρου από τον Αττίλα.

[Ήμουν  αυτήκοος  μάρτυρας  στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης όταν ο “Εθνάρχης”  δήλωσε: “Η Κύπρος είναι μακριά” και άφησε να προελάσει ο 2ος Αττίλας, γιατί   σύμφωνα με τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χ. Κίσινγκερ, τότε ΥΠΕΞ  των ΗΠΑ, ο Αττίλας ΕΝΑ  είχε προ συμφωνηθεί.]

Στη συνέχεια, αντί να καταδικάζει την εισβολή και κατοχή ο αρχομανής  Μακάριος, κάθισε να συζητήσει με τον Ντενκτάς, τον άνθρωπο της εισβολής, τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, τρεις λέξεις που οδηγούν στη διχοτόμηση και στην καταστροφή. 

Έκτοτε ζήσαμε την δημιουργία της ΤΔΒΚ  και   το Σχέδιο Ανάν,  το οποίον αν δεν το απέρριπταν  θα κατέληγε στην ολική κατοχή της Κύπρου από την Τουρκία.

Κάθε χρόνο ο Ερντογάν δημιουργεί νέα τετελεσμένα και είναι   ηλίου φαεινότερον ότι η Κύπρος θα χαθεί, αν δεν εκδιωχθεί  ο Αττίλας. Ευχής έργο να γίνει με διπλωματικά μέσα, αλλά ο Ερντογάν δεν παραδίδει ότι κατέκτησε δια των όπλων. Επομένως, μόνο με στρατιωτικά μέσα θα εκδιωχθούν τα τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο.

Αν χαθεί η Κύπρος τότε θα έχει χαθεί και Αιγαίο και η Θράκη. Η μάχη πρέπει να δοθεί στην Κύπρο για την εκδίωξη του παράνομου Αττίλα. Προς τούτο  Ελλάδα και Κύπρος να καταρτίσουν “ενιαίο σχέδιο”, να εμψυχώσουν το λαό, να πείσουν τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Ε.Ε, την Ρωσία και τις  Αραβικές  χώρες της Μεσογείου, ότι η κατοχή της Βόρειας Κύπρου από  την επεκτατική, ισλαμοφασιστική και νεοθωμανική Τουρκία είναι απειλή για όλους. Αίτημα όλων η  εκδίωξη των τουρκικών στρατευμάτων από τη Κύπρο, όπως προβλέπουν τα ψηφίσματα του  ΟΗΕ. Δεν είναι τυχαία η επιμονή της Τουρκίας για   “αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου”  Προφανώς, αντιλαμβάνεται ότι η παραμονή του Αττίλα στην Κύπρο είναι παράνομη και  σύντομα θα τεθεί στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων. Ενδέχεται λοιπόν να την ανταλλάξει με την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου. Ας προσέξουμε!

Ο Κυρ. Μητσοτάκης ας εκδιώξει τους ηττοπαθείς και τουρκολάγνους συμβούλους  του και την κλίκα  του ΕΛΙΑΜΕΠ και ας δημιουργήσει το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας. Επείγει η χάραξη ενιαίας Εθνικής Στρατηγικής. Η Τουρκία είναι  γίγας με πήλινα πόδια. Αν δεν εκδιωχθεί ο Αττίλας από την Κύπρο αργά ή γρήγορα θα χαθεί η Κύπρος, είτε με νέα τετελεσμένα, όπως η Αμμόχωστος, είτε με τον παράνομο εποικισμό από ισλαμικά κύματα!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες