Ποντίκας Δημήτρης:Τώρα που το αφήγημα καταρρέει, πέφτουν σε περισσότερα λάθη. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021

Ποντίκας Δημήτρης:Τώρα που το αφήγημα καταρρέει, πέφτουν σε περισσότερα λάθη.


Είπανε πολλά, άλλαξαν απόψεις, έπεσαν σε αντιφάσεις, βίασαν την αλήθεια πίσω από δογματισμό.

Τώρα που το αφήγημα καταρρέει, πέφτουν σε περισσότερα λάθη.

Τα μόνα καλά από αυτή την τρέλα που έχουν βγει, είναι ότι ο κόσμος έμαθε βασικούς κανόνες υγιεινής (βλέπε Ηπατίτιδα Α ή αλλιώς η νόσος των βρώμικων χεριών) και ότι επιτέλους φάνηκε μέχρι που φτάνουν τα πλοκάμια του Συστήματος και οι σχέσεις των κομμάτων, εντός και εκτός Βουλής. Οι μάσκες έχουν πέσει πλέον και οι προσωπικοί εγωισμοί και φιλοδοξίες φανερώνονται ανερυθρίαστα μπροστά μας.

Θα μπορούσαμε να τους αποδομήσουμε έναν έναν, με ονόματα, διότι η επιστημονική αλήθεια δεν μπορεί να καλλωπιστεί με ψεύδη. Όσο και να θέλουν!
Όμως, στον πηγαιμό για την δική σου "Ιθάκη", θα διασχίσεις θάλασσες, θα διαβείς ξηρά με μονοπάτια δύσβατα. Δεν μπορείς να χαραμίζεις χρόνο να ξεριζώνεις τα αγριόχορτα που βρίσκονται μπροστά σου. Τα προσπερνάς. Ούτε να κυνηγήσεις τις Σειρήνες που είτε γλυκολαλούν είτε σε κουφαίνουν με τις απελπισμένες στριγγλιές τους. Κλείνεις τα αυτιά και συνεχίζεις.

Νίκο, προχωράμε! Έχουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο, να τελειώσει αυτή η τρέλα, όσο "κουρασμένοι" και να είμαστε. Καθαροί ουρανοί, αστραπές δε φοβούνται.

Ποντίκας Δημήτρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες