Η παραλλαγή Delta χρησιμοποιείται για να αποκρύψει τους πραγματικούς αριθμούς απωλειών του εμβολίου Covid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021

Η παραλλαγή Delta χρησιμοποιείται για να αποκρύψει τους πραγματικούς αριθμούς απωλειών του εμβολίου Covid


Υποβλήθηκε από τον Dave Hodges την Παρασκευή, Ιούλιος 30, 2021 – 14:55.

Πρόκειται να διαβάσετε μια έκθεση που αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε ποτέ εις βάρος του αμερικανικού λαού. Δεν υπάρχουν ανώνυμες πηγές που φοβούνται να βγουν πίσω από τις σκιές από φόβο μήπως βιώσουν την απώλεια της δουλειάς τους ή ακόμα και την απώλεια της ζωής τους. Τα λόγια του CDC καταδικάζουν αυτή την τεράστια απάτη CV-19 που διαπράχθηκε σε βάρος του κάποτε σπουδαίου έθνους μας.

Πρόσφατα πήρα συνέντευξη από έναν πολύ θαρραλέο, ειλικρινή και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ δικηγόρο από το Οχάιο. Το όνομά του είναι Tom Renz. Όπως και εγώ, ο κ. Renz είναι ένας άνθρωπος-παράσταση. Ωστόσο, αυτός ο σχεδόν αυτοσαρκαστικός και ταπεινός υπηρέτης του Θεού ηγείται αυτού που μπορεί μια μέρα να θεωρηθεί η πιο σημαντική δίκη στην αμερικανική ιστορία!

Ο Tom Renz διακινδυνεύει τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα και την καριέρα του για να εκπροσωπήσει αυτό που έχει γίνει γνωστό ως “Frontline Doctors”. ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΉ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ TOM RENZ, ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Από το Renz-Law.com:

Τα εμβόλια για το COVID είναι ένα επικίνδυνο πείραμα που μπορεί να καταλήξει να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι προλαμβάνει. Για τα εμβόλια δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ μακροχρόνια μελέτη ασφάλειας και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόδειξη ότι είναι αποτελεσματικά κατά των παραλλαγών. Υπήρξαν πρωτοφανείς αριθμοί βραχυπρόθεσμων παρενεργειών και παρόλα αυτά συνεχίζουν να προωθούνται από τον Dr. Fauci και την ομάδα του, οι οποίοι τυχαίνει να είναι συνιδιοκτήτες των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σε αυτά…..



Το διάγραμμα, που παρατίθεται παραπάνω από το CDC, κάνει τους Frontline Doctors να ισχυρίζονται ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να εμβολιάζεται, ποτέ!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής μας, ο κ. Renz και εγώ διερευνήσαμε γιατί το CDC θα συνιστούσε θεραπεία για ένα ουσιαστικά μη-γεγονός, από ιατρικής άποψης. Στο ταξίδι της κατανόησης του σκεπτικού του CDC, από τον κ. Renz, διατυπώσαμε και οι δύο τα εξής:

Ο κ. Renz και εγώ συμφωνούμε ότι ο κοροναϊός δεν είναι φυσικός. Είναι δυνατόν να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του ιού και θα δείξουμε την τεχνητή χειραγώγηση του ιού σε βιολογικό όπλο. Ισχυρίζομαι ότι το βιολογικό όπλο αναπτύχθηκε από την CHICOMS, στο εργαστήριο Wuhan με τη βοήθεια του στελέχους του Δημοκρατικού Κόμματος και του Deep State, Anthony Fauci, με τον τρόπο που περιέγραψε και αποκάλυψε ο Dr. Rand Paul σε πρόσφατες ακροάσεις στο Κογκρέσο.

Όταν αναγάγουμε αυτά τα γεγονότα στον ελάχιστο κοινό παρονομαστή, η απελευθέρωση αυτού του βιολογικού όπλου είχε, τουλάχιστον εν μέρει, σχεδιαστεί για να προκαλέσει αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι Αμερικανοί ψηφίζουν. Η σημαντικότερη αλλαγή αφορούσε τα ψηφοδέλτια απόσυρσης. Χωρίς αυτά τα πλαστά ψηφοδέλτια, ο Μπάιντεν δεν θα μπορούσε ποτέ να δημιουργήσει αρκετές ψεύτικες ψήφους για να κλέψει τις εκλογές. Ο Fauci, οι CHICOMS, το Δημοκρατικό Κόμμα και άλλοι άγνωστοι συνωμότες έχουν το αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων στα χέρια τους. Το να πούμε ότι ο Fauci είναι ένας σύγχρονος Dr. Mengele, θα ήταν μεγάλη υποτίμηση!

Από την έρευνά του που οδήγησε στη νομική ανακάλυψη, ο κ. Renz κατέληξε στο συμπέρασμα ότι προκειμένου να διογκώσουν σημαντικά τους αριθμούς των κολοβακτηριδίων, λειτουργώντας έτσι ως πολλαπλασιαστής ισχύος, οι πληρωμένοι από την κυβέρνηση αξιωματούχοι υγείας έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ένα τεστ που θα υπερέβαλλε σημαντικά τον αριθμό των θετικών διαγνώσεων κολοβακτηριδίων. Αργότερα σε αυτό το άρθρο, η απάτη πίσω από το τεστ covid θα επανεξεταστεί από τις δημοσιεύσεις που έγιναν από εμένα στο CSS τον Απρίλιο/Μάιο του 2020.

Εν ολίγοις, ο FDA δεν απαίτησε την επικύρωση της αποτελεσματικότητας της δοκιμής PCR από τρίτους το 2020. Ο FDA χρησιμοποίησε ως δικαιολογία για να συγχωρέσει την έλλειψη επιστημονικής αυστηρότητας στη διάγνωση του covid-19, ότι δεν υπήρχε χρόνος να γίνει επικύρωση δεδομένης της έκτακτης φύσης της πανδημίας. Ο λόγος δεν έχει σημασία. Εάν δεν υπάρχει δοκιμή για την εγκυρότητα, δεν υπάρχει δοκιμή για το covid.

Έχω διδάξει στο παρελθόν έρευνα και στατιστική σε κολλέγιο, πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακό επίπεδο, και σε κανένα από τα μαθήματά μου ένας φοιτητής δεν θα είχε επιβιώσει στις ενδιάμεσες εξετάσεις μου με αυτού του είδους την άθλια, αντιεπιστημονική προσέγγιση. Η επικύρωση από τρίτους είναι ο ακρογωνιαίος λίθος όλων των ιατρικών δοκιμών. Γιατί αυτοί οι καλά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες του FDA να εφαρμόζουν την επιστημονική αυστηρότητα ενός μαθητή τρίτης δημοτικού; Διαβάστε παρακάτω, η απάντηση θα είναι προφανής.

Δεν είναι ενδιαφέρον ότι ο FDA μόλις πρόσφατα αποπιστοποίησε τη δοκιμή PCR, μια δοκιμή που ποτέ δεν πιστοποίησε από επιστημονική άποψη; Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε ποτέ ένα τεστ που θα μπορούσε να ταυτοποιήσει και να απομονώσει με ακρίβεια το covid-19. Αλλά περιμένετε, τα πράγματα χειροτερεύουν. Σε εθνικό επίπεδο, η γρίπη σχεδόν εξαφανίστηκε το 2020. Γιατί; Έχει πλέον ανακαλυφθεί ότι η PCR είναι τόσο ευρεία στο φάσμα της ανάλυσής της, ώστε οποιοσδήποτε ιός στο σώμα θα ήταν θετικός για το covid, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης. Και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πλήρωσε γι’ αυτή την παραπλανητική επιστήμη βουντού, προκειμένου να ενσταλάξει φόβο στο κοινό, ώστε να κερδίσει την ευρεία αποδοχή των πολιτών για να δεχτούν την κατάργηση των συνταγματικών δικαιωμάτων στο όνομα της καταπολέμησης αυτής της φανταστικής πανδημίας.

Προκειμένου να διαπράξει αυτή την απάτη εις βάρος του κοινού, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πλήρωσε για μια αμφισβητήσιμη διάγνωση του covid-19. Για να προστεθεί η προσβολή στον τραυματισμό στην υπονόμευση της επιστημονικής διαδικασίας, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έδωσε περαιτέρω κίνητρα για την απάτη, πληρώνοντας περισσότερο για την αιτία θανάτου του covid-19 στις τελικές εκθέσεις αυτοψίας. Στην κυριολεξία, άνθρωποι που πέθαναν από τραύμα στο κεφάλι σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, προσδιορίστηκαν ότι πέθαναν από covid-19, εάν η ευρέως φάσματος λανθασμένη εξέταση αποκάλυπτε ότι το covid-19 βρισκόταν στον οργανισμό του θανόντος κατά τη στιγμή του θανάτου.

Γιατί έγινε αυτό; Τόσο ο κ. Renz όσο και εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι αυτό έγινε για να ανοίξει ο δρόμος για ένα μη δοκιμασμένο και πολύ επικίνδυνο εμβόλιο που σκοτώνει ανθρώπους σε μεγάλους αριθμούς.

Καθώς συνεχίζουμε την έρευνα, ο κ. Renz ανακάλυψε ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που πεθαίνουν σήμερα από τις επιπτώσεις του ιού είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Οι εκτιμήσεις φτάνουν το 85%. Ακόμη και στο Ισραήλ, το 85% των θανάτων από τον ιό είναι άνθρωποι που ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Εισάγετε τη λεγόμενη παραλλαγή Delta. Κατ’ αρχάς, επιτρέψτε μου να πω ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μια μετάλλαξη που έχει προκύψει από το covid-19.

Ωστόσο, σχεδόν όλες οι παραλλαγές είναι πιο μεταδοτικές, αλλά πολύ λιγότερο επιβλαβείς όσον αφορά τη θνησιμότητα. ΥΠΆΡΧΕΙ ΈΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΕΡΏΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΊ: ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΠΊ ΤΟΥ ΠΑΡΌΝΤΟΣ ΚΑΝΈΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΆΓΝΩΣΗ ΤΟΥ COVID-19 ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝΔΉΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΏΝ, ΔΕΔΟΜΈΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤ PCR ΑΠΌ ΤΗΝ FDA, ΠΏΣ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΤΟ CDC ΌΤΙ Η ΛΕΓΌΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΉ ΔΈΛΤΑ ΣΑΡΏΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΣΟΒΑΡΉ ΑΠΕΙΛΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ; Η απάντηση με την οποία θα συμφωνούσαμε τόσο ο κ. Renz όσο και εγώ, είναι ότι δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο τεστ για να γίνει μια τέτοια διάγνωση. Και πάλι, η Αμερική τίθεται σε κατάσταση φόβου και πανικού, ώστε το κοινό να δεχτεί το lockdown 2.0. Ο κ. Renz και εγώ καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτό που βλέπουμε στα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων και των νοσοκομείων, γενικά, δεν είναι πρωτίστως κάποια παραλλαγή της Delta, είναι μια σοβαρή αντίδραση στο εμβόλιο στους πλήρως εμβολιασμένους.

Από την προσωπική μου οπτική γωνία, ο λόγος για ένα δεύτερο lockdown είναι απαραίτητος επειδή το κοινό αφυπνίζεται σιγά-σιγά για την μαρξιστικής-κομμουνιστικής βάσης προδοσία της κυβέρνησης Μπάιντεν, της οποίας ο ξεκάθαρος στόχος είναι να καταστρέψει τη χώρα στη σημερινή της μορφή.

Πρέπει να διατηρήσουν τα μεταπανδημικά μέσα για να κλέψουν τις εκλογές, διότι κανένας πολίτης με σώας τας φρένας δεν θα ψήφιζε ποτέ για την αυτοκαταστροφή του. Χωρίς ελεύθερες και έγκυρες εκλογές, δεν υπάρχει Αμερική. Ένα κλειδωμένο έθνος δεν θα επιβάλει την εκλογική μεταρρύθμιση και την αποκήρυξη εγκληματικών εκλογικών πρακτικών. Παρεμπιπτόντως, με την πίεση που ασκείται από εμένα και άλλους, ο εκλογικός έλεγχος της κομητείας Maricopa άλλαξε πορεία από την αναποτελεσματική ηγεσία του πολιτειακού γερουσιαστή Fann και εξέδωσε νέες κλήσεις προς την Dominion και το συμβούλιο των εποπτών της κομητείας Maricopa.

Σε απάντηση, επειδή πλέον έχουμε φτάσει κοντά στην αλήθεια, ο λογαριασμός twitter της ομάδας ελέγχου μόλις ανεστάλη προκειμένου να κρατηθεί το κοινό στο σκοτάδι. Αυτό ακριβώς είναι που ο Tom Renz και οι Frontline Doctors αγωνίζονται ενάντια. Η στρατηγική της Αριστεράς είναι πάντα η ίδια. Να συκοφαντούν και να λογοκρίνουν την αλήθεια όσων θα αποκαλύψουν παρανομίες τόσο στην έλλειψη αποτελεσματικότητας και ασφάλειας στα εμβόλια όσο και στην έλλειψη ακεραιότητας στη θεραπεία για το πολύ υπερβολικό covid19, όπου η μεγιστοποίηση των κερδών από τα εμβόλια είναι ο στόχος.

Αμερική, μην εξαπατηθείτε από αυτή τη φανταστική παραλλαγή της Δέλτα. Εξετάζουμε πρωτίστως τις παρενέργειες των εμβολίων και με αυτόν τον τρόπο συγκαλύπτεται.

Πριν κλείσω, θέλω να αποκαλύψω την απάτη των δοκιμών του covid-19 που αποκάλυψα πέρυσι.

H απάτη των αιώνων

Είτε επικυρώνει κανείς την αποτελεσματικότητα μιας θεραπείας είτε παρέχει μια πιο “αξιόπιστη” αξίωση για διάγνωση, πρέπει να καθορίσει το ποσοστό ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων προκειμένου να διαπιστώσει αν η αποτελεσματική θεραπεία ή η ακριβής διάγνωση εμπίπτει ή όχι στα αποδεκτά όρια. Και βέβαια, απαιτείται συνέπεια στη διαδικασία ελέγχου και αυτό διαπιστώνεται μέσω πολλαπλών μελετών στις οποίες λαμβάνονται συνεπή αποτελέσματα. Στις δοκιμές υγείας, ένα περιθώριο σφάλματος μικρότερο του 5% είναι αποδεκτό. Οτιδήποτε μεγαλύτερο από αυτό θέτει υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα της διάγνωσης.

Στην παρούσα έκθεση αμφισβητείται η αποτελεσματικότητα των διαγνωστικών διαδικασιών που χρησιμοποιούνται από ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς αξιωματούχους υγείας για τον προσδιορισμό του πραγματικού ποσοστού μόλυνσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για την επιβολή περιορισμών στους πολίτες αυτού του έθνους. Μερικές φορές, στο ερευνητικό ρεπορτάζ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του ερευνώμενου για να τον καταδικάσουμε για αδίκημα. Αυτό είναι σίγουρα η περίπτωση εδώ.

Από τον FDA σε μια δήλωση του Απριλίου από τον Επίτροπο Τροφίμων και Φαρμάκων -Food and Drug Administration Stephen M. Hahn MD., στην οποία ο FDA παραδέχεται ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επικυρώσει τους αριθμούς δοκιμών για το COVID-19. Αντιθέτως, ο FDA παραδέχεται ότι θα αφήσει τους προγραμματιστές των δοκιμών να επικυρώσουν την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των δικών τους δοκιμών.

…Αναγνωρίζοντας ότι χρειαζόταν περισσότερη ευελιξία κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας αυτής της κλίμακας και ταχύτητας και ενσωματώνοντας τα σχόλια της ιατρικής κοινότητας, των κρατών και των προγραμματιστών δοκιμών, παρέχουμε επίσης κανονιστική ευελιξία για τις ορολογικές δοκιμές σε μια προσπάθεια να παρέχουμε στα εργαστήρια και στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης έγκαιρη πρόσβαση σε αυτές τις δοκιμές με την κατανόηση ότι ο FDA δεν τις είχε εξετάσει ή εγκρίνει (ή “εγκρίνει”), τουλάχιστον όχι αρχικά, και οι δοκιμές αυτές δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση ή τον αποκλεισμό της ενεργού λοίμωξης SARS-CoV-2.

Αυτό που λέει η παραπάνω παράγραφος στον αναγνώστη είναι ότι ο FDA έχει ιστορικό μη πλήρους επικύρωσης της ακρίβειας των δοκιμαστικών κιτ πριν τα χρησιμοποιήσει στο πεδίο και συγκεντρώσει δεδομένα από αυτές τις μη επικυρωμένες δοκιμές στις οποίες θα βασιστούν οι αποφάσεις πολιτικής! Με απλά λόγια, ο FDA είναι ένοχος για την παραβίαση των τυπικών αρχών της επιστήμης όταν πρόκειται για την επικύρωση των δοκιμών εδώ και πολύ καιρό. Η πρακτική κάνει το τέλειο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο FDA και ο συνεργάτης του στο έγκλημα, το CDC, είναι τόσο επιδέξιοι στο να ξεγελούν το κοινό.

Ακολουθούν περισσότερες καταδικαστικές αυτοδιαβεβαιώσεις από την ίδια έκθεση του FDA σχετικά με τα κιτ δοκιμών:

Συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα (Απρίλιος 2020), στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής μας, ο FDA εξέδωσε μια πολιτική που εξηγεί ότι ο FDA δεν προτίθεται να προβάλει αντιρρήσεις όταν οι κατασκευαστές ορολογικών δοκιμών διαθέτουν στην αγορά ή χρησιμοποιούν τις δοκιμές τους χωρίς προηγούμενη εξέταση από τον FDA:

1) οι δοκιμές επικυρώνονται από τον προγραμματιστή για να διαπιστωθεί ότι είναι ακριβείς και αξιόπιστες,

2) παρέχεται στον FDA κοινοποίηση της επικύρωσης από τον προγραμματιστή και

3) οι δοκιμές επισημαίνονται κατάλληλα, συμπεριλαμβανομένου ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μοναδική βάση για διάγνωση. Η πολιτική μας δεν ισχύει για την κατ’ οίκον συλλογή δειγμάτων ή τις κατ’ οίκον δοκιμές, λόγω των πρόσθετων προκλήσεων στη διασφάλιση της ακρίβειας των δοκιμών που αυτές θέτουν. Η πολιτική ισχύει για τις εξετάσεις που μπορούν να εκτελεστούν σε περιβάλλοντα περίθαλψης ασθενών. Τα εργαστήρια θα μπορούσαν να επικυρώσουν τις δοκιμές που λαμβάνουν από εμπορικούς κατασκευαστές και να καθορίσουν εάν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στις εγκαταστάσεις τους. Ορισμένα εργαστήρια το έχουν ήδη πράξει ή έχουν αναπτύξει τις δικές τους ορολογικές δοκιμές…

Τα αποτελέσματα των δοκιμών δεν πρόκειται να καθοριστούν από τον FDA, αλλά αντίθετα θα επικυρωθούν από τον υπεύθυνο ανάπτυξης των δοκιμών; Η ανοιχτή πρόσκληση για απάτη είναι προφανής σε όποιον έχει μάτια να δει. Στη συνέχεια, ο FDA προσπαθεί να απαλλαγεί από την ευθύνη λέγοντας ότι τα εργαστήρια μπορούν να επικυρώσουν το τεστ. Γιατί τα εργαστήρια θα πρέπει να εμπλακούν σε μια πρακτική επικύρωσης, διότι οι δοκιμές για την επικύρωση θα γίνουν ΜΕΤΑ την αγορά των κιτ δοκιμών από τα εργαστήρια;

Με άλλα λόγια, Αμερική, δεν υπάρχει καμία εποπτεία για τον προσδιορισμό του κατά πόσον αυτές οι δοκιμές μετρούν αυτό που ισχυρίζονται ότι μετρούν. Αυτό είναι σαν να κοιτάτε κάτω από το καπό του αυτοκινήτου ΜΕΤΑ την αγορά του! Και όμως, αυτοί οι αριθμοί των τεστ αναφέρονται καθημερινά στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και παρέχουν στους κυβερνήτες και τους δημάρχους τη δυνατότητα να κλειδώσουν τις δικαιοδοσίες τους, καθώς αυτοί οι δεσποτάδες παραβιάζουν τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών τους και η όλη διαδικασία βασίζεται σε ψεύτικους αριθμούς!

Μπροστά σε αυτόν τον προφανή βόθρο απάτης, είναι εύκολο να συμπεράνουμε τα εξής:

Υπάρχει οικονομικό κίνητρο για την αύξηση των ποσοστών CV-19, καθώς αυτό θα οδηγήσει στην ανάγκη για περισσότερες εξετάσεις και περισσότερα κέρδη για τον κατασκευαστή των εξετάσεων.

Τόσο ο FDA όσο και το CDC είναι γνωστό ότι είναι “never-Trumpers” και συνήθως λειτουργούν εκτός της εποπτείας του Προέδρου. Πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για ιδρύματα που συνδέονται με το Δημοκρατικό Κόμμα με σημαντικές συγκρούσεις συμφερόντων, οι οποίες έχουν επικυρωθεί σε multiplel ιστότοπους που προκύπτουν από πολλαπλά έγγραφα.

Επιτρέποντας ένα τεστ που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι εστία ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων, οι ψεύτικοι αριθμοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως ψεύτικη δικαιολογία για να συνεχιστεί το κλείδωμα και η καταστροφή της οικονομίας του έθνους, αποδυναμώνοντας έτσι το έθνος για οικονομική κατάρρευση και ακόμη και στρατιωτική εισβολή, αφού η ικανότητα της χώρας να υπερασπιστεί τον εαυτό της μακροπρόθεσμα θα επηρεαστεί σημαντικά.

Αυτή η πολιτική κατά την οποία οι αριθμοί μπορούν να υπερβάλλουν για πολιτικό όφελος είναι ήδη εμφανής στην πρακτική του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το CDC ανακοίνωσε ότι πριν μια τοπική κοινότητα μπορέσει να προχωρήσει στην πρώτη φάση της επιστροφής στην κανονικότητα, τα συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη και οι αριθμοί COVID-19 πρέπει να μειωθούν από τις πληροφορίες που λαμβάνονται από τις εξετάσεις. Οι προσπάθειες σύγχυσης εκ μέρους του CDC είναι οδυνηρά εμφανείς.

Ο σκοπός της απάτης και της χρήσης ενός κιτ δοκιμών που δεν έχει επικυρωθεί ως προς την ακρίβειά του είναι επίσης οδυνηρά προφανής. Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Newsom δήλωσε ότι το λουκέτο θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι να είναι έτοιμα τα υποχρεωτικά εμβόλια. Είναι γνωστό ότι η ομάδα COVID-19 έχει πολλαπλές συγκρούσεις οικονομικών συμφερόντων που αφορούν το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates με τους κύριους εκπροσώπους της ομάδας COVID-19 (π.χ. Fauci και Birx).

Ο κυβερνήτης της Αριζόνα, Doug Ducey, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παρατείνει το αντισυνταγματικό λουκέτο στην πολιτεία του. Ο Ducey είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της T-GEN, η οποία συνεργάζεται με τους ανθρώπους της Gates για την ανάπτυξη εμβολίου. Ένα κακό τεστ, με πολλαπλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα, θα αποδειχθεί η αφορμή για να μην βγει η Αμερική από τη φυλακή της Big Pharma μέχρις ότου το κοινό αποδεχθεί το υποχρεωτικό εμβόλιο.

Περαιτέρω η απάτη με το κιτ εξέτασης είναι σύμφωνη με τις οδηγίες του CDC που επιτρέπει στους γιατρούς να επιδίδονται σε μια εντελώς αντιεπαγγελματική πρακτική γνωστή ως “τεκμαιρόμενη διάγνωση” στην οποία ο γιατρός απλά υποθέτει ότι ο αποθανών εξέπνευσε εξαιτίας του COVID -19. Αυτή η πρακτική επίσης διογκώνει τους αριθμούς και παρέχει στους τοπικούς δικτάτορες τη δυνατότητα να κερδίσουν μια εκλογική αναμέτρηση που θα μπορούσαν να κερδίσουν χωρίς αυτή την πολύ υπερβολική κρίση κάνοντας τη ζωή του κοινού δυστυχισμένη ώστε να κατηγορήσουν τον υπάρχοντα Πρόεδρο.

Το επόμενο ερώτημα που θα θέσουν οι σκεπτικιστές της ανάλυσής μου είναι αν υπάρχει επικύρωση της εκτεταμένης ανακρίβειας των δοκιμών; Πιστεύω ότι η απάτη στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε να καλυφθεί αποτελεσματικά από το CDC. Ωστόσο, το CDC δεν ελέγχει το έθνος της Τανζανίας και τον πρόεδρό της και λέει μια σαφή ιστορία ενός εντελώς εισαγόμενου κιτ δοκιμών από το εξωτερικό.

Από το Breitbart:

Ο πρόεδρος της Τανζανίας Τζον Μαγκουφούλι κατήγγειλε τα εισαγόμενα σετ δοκιμών κοροναϊού ως ελαττωματικά, αφού, όπως είπε, επέστρεψαν θετικά αποτελέσματα για δείγματα που ελήφθησαν από μια κατσίκα και ένα pawpaw, ένα φρούτο παρόμοιο με την παπάγια, ανέφερε το Reuters την Κυριακή.

Εν τω μεταξύ, πίσω στο έγγραφο του CDC:

Η ουσία είναι ότι ο FDA εξακολουθεί να αναμένει ότι οι δοκιμές θα επικυρωθούν ακόμη και στο πλαίσιο της αναθεωρημένης πολιτικής μας για τις δοκιμές. Ωστόσο, η διαδικασία EUA ή μια αξιολόγηση από το NIH υποστηρίζει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην απόδοση των δοκιμών.

Συμπέρασμα

Αυτή είναι η άποψή μου για την κατάσταση και πρόκειται αναμφίβολα για τη μεγαλύτερη απάτη που έχει διαπραχθεί ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το τελικό συμπέρασμα είναι προφανές: οι Αμερικανοί θυσίασαν τη χώρα τους με βάση την πλήρη απάτη που διέπραξαν ο Fauci, ο Birx, ο FDA και το CDC, καθώς και το Δημοκρατικό Κόμμα και οι σύμμαχοί του στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Ούτε καν η χρήση του αρχικού Δούρειου Ίππου δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος της μεγάλης απάτης, όχι μόνο στην Αμερικανική Ιστορία, αλλά και στην παγκόσμια ιστορία!!!

Σηκώστε τα μανίκια σας εδώ έρχεται το σημάδι του Θηρίου υποχρεωτικά εμβόλια που θα απαιτείται να αγοράζετε, να πουλάτε ή να εμπορεύεστε!

Όλα αυτά τα δήλωσα τον Μάιο του 2020 και τώρα έρχονται σε υλοποίηση, εκτός αν αρκετοί από εμάς αντιταχθούν σε αυτή την τυραννία και τον ιατρικό στρατιωτικό νόμο που θα ακολουθήσει.

Εν τω μεταξύ, οι θετικοί στα κολοβακτηρίδια παράνομοι μετανάστες περνούν τα σύνορά μας, χωρίς μετριασμό, ενώ οι υπεύθυνοι για αυτή την παρωδία αξιωματούχοι, οι κομμουνιστές δικτάτορές μας, πλησιάζουν στην επιβολή υποχρεωτικών και επικίνδυνων εμβολίων!

Μεταφραση απο το theblogginghounds.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες