Παιδομάζεμα..Οι Καθηγητές πήραν χωρις να ενημερώσουν Γονείς τα παιδιά τους για ΤΕΣΤ εκτός σχολείου!!! Αρχίσαμε - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 25, 2021

Παιδομάζεμα..Οι Καθηγητές πήραν χωρις να ενημερώσουν Γονείς τα παιδιά τους για ΤΕΣΤ εκτός σχολείου!!! Αρχίσαμε


Οταν γράφαμε οτι ο Νόμος που ψήφισαν σχεδόν ολοι στη Βουλη ειναι για ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ μας ελεγαν οτι δεν θα γινει..

Ο Νόμος λέει κι αλλα οτι θα ΑΡΠΑΖΟΥΝ τα παιδιά σας απο τα σχολεία και θα τα παίρνουν σε Κεντρα Κράτησης η Δομές οπως τις βαφτίζουν και θα τα υποχρεώνουν σε ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ εκχυση Φαρμάκων και Εμβόλια χωρις την αδεια σας αρκει να τα θεωρήσουν ΥΠΟΠΤΑ για Κόβιντ!!!

Και να που αρχισαμε….Γι αυτο εδωσαν και οδηγίες να μην συλλαμβάνονται οι Δάσκαλοι απο μηνύσεις γονέων

Αν αφήσετε τα παιδια σας σχολεία ουτε η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ δεν θα σας τα βρίσκει!!!

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ συνεχιζεται γιατι πολλοι Έλληνες κάθισαν σαν ΚΟΤΕΣ και δεν ειδαν δεν εψαξαν δεν διάβασαν οτι ολα αυτα τα ειχαν προαναγγείλει απο δεκαετίας οτι θα τα κανουν για ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ και ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΛΕΓΧΟ – ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ…

Τωρα οσοι γονείς νομίζουν οτι τα παιδιά τους ειναι ασφαλή αυτο δεν ισχυει πια!!

Στα Γιανιτσα συνέβη το σκηνικό αυτο σε ΛΥΚΕΙΟ …Βγηκε κάποιος μαθητής θετικος σε Τεστ (Αυτα τα αμφισβητούμενα) και ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε την μεταφορά ολων των μαθητών για διενέργεια Ιατρικής Πραξης !!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ και να τους ρωτήσουν αν δίνουν ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ!!


Δυο μαθητές κατάφεραν και ειδοποίησαν τους Γονεις τους οτι τα πήραν στο ΙΚΑ της περιοχής και οταν τηλεφωνήσαν στο Διευθυντή του Σχολείου απάντησε ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Τους ειπε οτι ο Νόμος αναφέρει οτι αν βρεθεί κάποιος θετικός εχει δικαίωμα να τα παρει για ΤΕΣΤ!!!

Ακομη και αν χθες πέρασαν ακαταδίωκτο στους Δασκάλους Καθηγητές κανένας δεν εχει Δικαίωμα μα μεταφέρει τα παιδια-μαθητες εξω απο το σχολειο τους χωρις την συναίνεση των γονέων και να τα μεταφέρει σε Ιατρικο κεντρο της αρεσκείας τους για Ιατρικές πράξεις..

Δυο Γονεις που πήγαν και πηραν τα παιδια τους απο το ΙΚΑ ο Λυκειάρχης τα ΤΙΜΩΡΗΣΕ με ΑΠΟΒΟΛΗ!!!

Οταν Γονεις δεν ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ μεσα τους να καταλάβουν τι γίνεται θα ζήσουμε τα Αδιανόητα..

Η απόφαση του Κεντρικου Συμβουλίου Υγείας αρ.251/2015 αναφέρει ρητα οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Α) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ και Β) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ 251/2015 ΤΟΥ ΚΕ.Σ.Υ. ΕΚΔΟΘΗΚΕ : ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ , ΓΜΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΒΑΣΕΙ , ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ , ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ , ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΧΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ !!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ Δ Ε Κ Τ Η ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ , ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ.

Κανένας Νόμος η ΚΥΑ δεν ειναι ανώτερος και Νόμιμος αν δεν συμβαδίζει με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΧΩΡΑΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΕΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ!!

*** Τελευταίες πληροφορίες μας αναφέρουν οτι ανάλογη περίπτωση εχουμε και στην Κρητη στα Χανια Καστέλι Κισάμου..Η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου ΣΗΚΩΣΕ 10 Μαθητές για να τους κάνει Ιατρικές πράξεις(ΤΕΣΤ) χωρίς να ενημερώσει τους Γονεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες