ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ:Σήμερα το πρωί η Εθνική Τράπεζα Ξυλοκάστρου έκλεισε. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2021

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ:Σήμερα το πρωί η Εθνική Τράπεζα Ξυλοκάστρου έκλεισε.


Όταν παραμονές εκλογών η ΝΔ μιλούσε αόριστα για Ανάπτυξη στην Περιφέρεια δεν εξήγησε πώς θα κλείσουν οι Τράπεζες σε πρωτεύουσες Δήμων. Δεν το εξήγησε στους υπαλλήλους που πλέον θα πρέπει να πηγαίνουν καθημερινά σε τραπεζικά καταστήματα μακριά από τα σπίτια τους. Δεν το εξήγησε στους πολίτες που για να εξυπηρετηθούν για συγκεκριμένες τραπεζικές συναλλαγές θα πρέπει να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα. Δεν το εξήγησε στους ανθρώπους της Αγοράς του Ξυλοκάστρου, οι οποίοι δέχονταν καθημερινά άτομα στα καταστήματα τους που κατέβαιναν για μια συναλλαγή στην τράπεζα.

Όλα αυτά 4 μόλις μήνες μετά από τις περίφημες δηλώσεις του κυρίου Πέτσα στη Νεμέα ότι δεν πρόκειται να κλείσει κανένα Υποκατάστημα Τράπεζας σε πρωτεύουσα Δήμου όσο είναι η ΝΔ Κυβέρνηση. Και έκλεισε τόσο απλά, όσο απλά έκανε τις δηλώσεις.

Η σύγκριση στις ενέργειες που έγιναν από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα των τραπεζών με τις ενέργειες της παρούσας κυβέρνησης είναι μια ακόμα απόδειξη της διαφοράς της πολιτικής που εφαρμόστηκε με γνώμονα το συμφέρον των πολλών.

Και με γνώμονα το Συμφέρον των πολλών θα κερδίσουμε και τις επόμενες εκλογές.
Σήμερα το πρωί η Εθνική Τράπεζα Ξυλοκάστρου έκλεισε.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες