Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!! «ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ» ο Βασιλακόπουλος – Άχαστο ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17, 2021

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!! «ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ» ο Βασιλακόπουλος – Άχαστο ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχει αυτό που είπε για την τρίτη δόση!!! Κόντρα στα ίδια τα CDC

Τι είπε η Pfizer;;;

Με τον πιο επίσημο τρόπο, δηλαδή με επιστολή προς τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ (FDA) ομολόγησε πως η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της κατά του Covid-19 μειώνεται σημαντικά μετά την παρέλευση 6-8 μηνών!!!

Τι είπαν τα CDC και ο ΙΔΙΟΣ ο δημιουργός του εμβολίου AstraZeneca;;; Πως και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό, ενώ μάλιστα πολλοί από αυτούς νοσούν και κάποιοι, όπως έχει γίνει γνωστό, πεθαίνουν. Και πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ!!!

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος είναι άλλης άποψης όμως, καθώς λέει πως με την τρίτη δόση ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ!!!

«Με την τρίτη δόση, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου ξαναγίνεται απόλυτη ακόμα και στην μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ», είπε, ενώ τα ίδια τα CDC, επαναλμβάνεται, δεν έχουν επιστημονικά δεδομένα για το αν θα πετύχει η τρίτη δόση!!!

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!! Στην κυριολεξία!!!

Δείτε τα βίντεο σε αντιδιαστολή:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες