Επιτυχημένη συμμετοχή της NEUROPUBLIC στην 85η ΔΕΘ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 23, 2021

Επιτυχημένη συμμετοχή της NEUROPUBLIC στην 85η ΔΕΘ


Πιστή στο σταθερό, ετήσιο ραντεβού της με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η NEUROPUBLIC υποδέχτηκε και φέτος τους επιχειρηματίες, τον πολιτικό κόσμο, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και το ευρύ κοινό, από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, στην πρώτη φυσική διοργάνωση του μεγαλύτερου εκθεσιακού event στην Ελλάδα μετά την πανδημία.

Με κεντρικό μήνυμα «Η ευφυής γεωργία σύμμαχος του αγρότη στην εποχή της Πράσινης Συμφωνίας» και αιχμή του δόρατος το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense, η NEUROPUBLIC κατάφερε για άλλη μία χρονιά να κερδίσει τις εντυπώσεις χάρη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, ο οποίος αποτέλεσε πόλο έλξης για πλήθος κόσμου που θέλησε να ενημερωθεί για το πώς η τεχνολογία αιχμής μπορεί να ανταποκριθεί στην ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για ψηφιοποίηση και βιώσιμη ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέντρισαν η ολοκαίνουργια εφαρμογή gaiasense mobile app, που βασίζεται στην τεχνολογική και επιστημονική υποδομή του gaiasense και φέρνει την ευφυή γεωργία στο κινητό τηλέφωνο του κάθε αγρότη, καθώς και ο πλήρως λειτουργικός αγρομετεωρολογικός σταθμός του gaiasense που ήταν εγκατεστημένος στο περίπτερο και μετέδιδε σε πραγματικό χρόνο δεδομένα από την ατμόσφαιρα και το έδαφος σε οθόνη προβολής.

Παράλληλα, μια σειρά από σημαντικές συναντήσεις με φορείς της αγοράς υπογράμμισαν τη συνεισφορά της ελληνικής εταιρείας, που καινοτομεί στον χώρο των ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων, στο ελληνικό τεχνολογικό γίγνεσθαι, ενώ έδωσαν το στίγμα για μελλοντικές συνεργασίες κορυφής.

Τέλος, η NEUROPUBLIC ανανέωσε το ραντεβού της με την ΔΕΘ για το 2022, με τη δέσμευση ότι στο μεσοδιάστημα θα συνεχίσει να εργάζεται αδιάλειπτα για να διαμορφώσει με συνέπεια και αξιοπιστία το ψηφιακό μέλλον της Ελλάδας.

Σχετικά με την NEUROPUBLIC

H NEUROPUBLIC είναι μία πρωτοπόρος, ελληνική εταιρεία Πληροφορικής και Τεχνολογίας με έδρα τον Πειραιά, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών υψηλών απαιτήσεων σε web και cloud περιβάλλον, που καλύπτουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς της γεωργίας, των τηλεπικοινωνιών, της αμυντικής και αεροδιαστημικής βιομηχανίας, της παρατήρησης Γης, της μηχανογράφησης οργανισμών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και της ψηφιακής τεκμηρίωσης, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής και τεχνολογίας για τον αγροδιατροφικό τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η NEUROPUBLIC επενδύει σημαντικά ποσά στον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης, εστιάζοντας στη δημιουργία και εξέλιξη του πρωτοποριακού συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense και της καινοτόμου εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα gaiasense mobile app, με στόχο την ψηφιοποίηση και την αναμόρφωση της γεωργικής παραγωγής στην Ελλάδα.

H NEUROPUBLIC παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε οργανισμούς και επιχειρήσεις της ελληνικής αλλά και της διεθνούς αγοράς. Σήμερα, περισσότεροι από 800.000 τελικοί χρήστες στους τομείς της γεωργίας και της Δημόσιας Διοίκησης χρησιμοποιούν με επιτυχία τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες