Αυξάνεται η κοινωνική οργή – Απαράδεκτο μέτρο να πληρώνουν τα rapid test με 10 ευρώ ανεμβολίαστοι και παιδιά 12 με 17 ετών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15, 2021

Αυξάνεται η κοινωνική οργή – Απαράδεκτο μέτρο να πληρώνουν τα rapid test με 10 ευρώ ανεμβολίαστοι και παιδιά 12 με 17 ετών

Η κυβέρνηση πρέπει να αποκτήσει εκ νέου κοινωνική ευαισθησία και κοινωνικό προφίλ και ο μόνος τρόπος για να ανακτήσει την χαμένη της κοινωνική εικόνα είναι να αποσύρει μέτρα που προκαλούν οργή

Η απόφαση να πληρώνουν τα rapid tests με 10 ευρώ οι πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί ή και τα παιδιά ηλικίας 12 με 17 ετών είναι όχι απλά κοινωνικά άδικο αλλά αυξάνει την κοινωνική οργή και αγγίζει τα όρια της πολιτικής αλητείας.

Αυτό που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες είναι ότι παρά την συντονισμένη προσπάθεια να τιμωρηθούν οι ανεμβολίαστοι, είτε πληρώνοντας τα rapid test με 10 ευρώ, είτε υποχρεώνοντας και τα παιδιά 12 με 17 ετών να πληρώσουν τα rapid tests αποτελεί μια δυσποπική παρωδία νοσηρών έως και γελοίων τύπων που λαμβάνουν αποφάσεις προκαλώντας την κοινωνία.
Για το κεντρικό αφήγημα και την επίσημη γραμμή ο εμβολιασμένος είναι ο υγιής και ο ανεμβολίαστος ο αντιδραστικός που πρέπει να τιμωρηθεί.

Δυστυχώς οι έλληνες επιστήμονες είναι ημιμαθής, επικίνδυνοι τσαρλατάνοι, ψεύτες, δημαγωγοί που έχουν παρασύρει και την κυβέρνηση σε πολιτικές που διχάζουν την κοινωνία.

Προφανώς και η κυβέρνηση δεν είναι άμοιρη ευθυνών, φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη που 3,2 με 3,4 εκατ έλληνες δεν έχουν εμβολιαστεί και προφανώς δεν μπορεί 3,4 εκατ έλληνες να είναι ψεκασμένοι ή προβληματικοί ή συνωμοσιολόγοι.

Όχι πανδημία του covid 19 αλλά τιμωρία των ανεμβολίαστων

Η στρατηγική της κυβέρνησης είναι προφανής.
Την στιγμή που χαρίζει φόρους στους κατόχους μεγάλων ακινήτων τιμωρεί τον απλό πολίτη που πρέπει να πληρώνει 80 ευρώ τον μήνα για rapid tests.
Στο bankingnews έφθασαν με emails 16 μηνύματα εξοργισμένων πολιτών που μας ανέφεραν το αυτονόητο, είναι παραλογισμός να πληρώνουν τα παιδιά 12 με 17 ετών 10 ευρώ τα rapid tests.

Είναι απαράδεκτο εργαζόμενοι να πληρώνουν δύο φορές την εβδομάδα rapid tests, είναι απαράδεκτο οι ανεμβολίαστοι να πληρώνουν τα rapid tests.

Η ψευδαίσθηση που υπάρχει στην κυβέρνηση και στην ομάδα των τσαρλατάνων επιστημόνων είναι ότι αν εκβιαστούν οι ανεμβολίαστοι πολίτες και τους υποχρεώσουν να πληρώνουν τα rapid tests… κάποια στιγμή είτε από οικονομική κόπωση, είτε από φυσική κόπωση καθώς οι ουρές στα διαγνωστικά κέντρα είναι μεγάλες… θα απογοητευτούν και θα πάνε να εμβολιαστούν.

Η συλλογιστική αυτή είναι απαράδεκτη, ανήθικη και σίγουρα αναδεικνύει τα νοσηρά μυαλά που συμβουλεύουν ή αποφασίζουν.

Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι όταν τιμωρείς και ατιμάζεις την κοινωνία εκδικείται.

Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι όταν αλαζονικά αντιμετωπίζεις την κοινωνία και όχι μια μειοψηφία αλλά 3,3 με 3,4 εκατ θα υπάρξει αντίδραση η οποία θα καθοδηγείται από οργή.

Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να χαρίζει η κυβέρνηση δισεκ. σε hedge fund και από την άλλη να τιμωρεί με 80 ευρώ τον μήνα απλούς εργαζόμενους πολίτες.

Δείχνει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι φιλελεύθερη είναι ένας κουβάς ανόητων που πιστεύει ότι μπορεί να ελέγξει την κοινωνία, να την ποδηγετήσει και να την εξαναγκάσει.
Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν έχουν κατανοήσει ότι ακολουθούν μια άκρως λανθασμένη πολιτική στην διαχείριση του covid 19.
Έχουν την ψευδαίσθηση ότι ρίχνοντας χρήμα στα μέσα ενημέρωσης θα αποκτήσουν ερείσματα.
Δεν έχουν κατανοήσει ότι διχόνοια και οργή προκαλούν στην κοινωνία ενώ όσον αφορά τα μέσα ενημέρωσης… το χρήμα είναι ο μηχανισμός της εξαγορασμένης αγάπης.
Όσο με πληρώνεις σε αγαπώ.
Όταν σταματήσεις να με πληρώνεις… θα σε συντρίψω.
Αυτός είναι ο μηχανισμός σκέψης των μέσων ενημέρωσης.
Εδώ συντελείται μια άθλια κοινωνική αδικία.

Το κράτος πρέπει άμεσα να ανακαλέσει αυτή την απαράδεκτη απόφαση και τα rapid tests να γίνουν εκ νέου δωρεάν.

Εάν αναζητείται κεφάλαια, κόψτε την χρηματοδότηση των μέσων ενημέρωσης και καλύψτε το κόστος των rapid tests.

Η κυβέρνηση πρέπει να αποκτήσει εκ νέου κοινωνική ευαισθησία και κοινωνικό προφίλ και ο μόνος τρόπος για να ανακτήσει την χαμένη της κοινωνική εικόνα είναι να αποσύρει μέτρα που προκαλούν οργή.

www.bankingnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες