Νοσοκομειακός : «Εσάς άκουγε η αδερφή μου και υποφέρει» - «Αφηνίασαν» οι δημοσιογράφοι (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19, 2021

Νοσοκομειακός : «Εσάς άκουγε η αδερφή μου και υποφέρει» - «Αφηνίασαν» οι δημοσιογράφοι (Video)


Στο Mega μίλησε ο πρόεδρος Εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξένος, ο οποίος τέθηκε σε αναστολή εργασίας καθώς δεν εμβολιάστηκε.

«Το 80% των εργαζομένων που δεν εμβολιάστηκε έχουν νοσήσει και έχουν αντισώματα. Θεωρούν ότι κινδυνεύει η υγεία τους αν εμβολιαστούν. Άλλοι έχουν θρησκευτικές πεποιθήσεις που δεν μπορούν να παραβλέψουν. Κάποιοι δεν έχουν πειστεί» ανέφερε λέγοντας πώς αυτός δεν πείστηκε.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η αδερφή του εμβολιάστηκε και έχει 4 μήνες περικαρδίτιδα.

Στο ίδιο σημείο αποκάλυψε πως:

«Γνωρίζουμε τις παρενέργειες που προκαλούν τα εμβόλια. Είμαστε μέσα στους χώρους εργασίας και τα βλέπουμε».

Αυτή ήταν και η στιγμή στην οποία και οι δύο δημοσιογράφοι στο πάνελ παρενέβησαν, με επιχειρήματα που…«σκοτώνουν»:

«Δεν τα ενστερνίζομαι όλα αυτά που λέτε. Έχουμε κάνει εμβόλια και δεν είχαμε καμία παρενέργεια. Εάν πάντως εσάς σας φοβίζει η παρενέργεια περισσότερο από τον θάνατο, εγώ δεν θα πω κάτι άλλο».

Το σόου συνεχίστηκε, με τους δημοσιογράφους αλλά και τους 2 «ειδικούς» που πλαισίωναν την κουβέντα να μην σέβονται ούτε την προσωπική καταγγελία του πρ. εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ :


ΠΗΓΗ : el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες